cracovia zależy jeszcze z ktorej części krowodrzy chyba że masz na myśli ludzi z xxx lecia bo po starej części krowodrzy raczej nie widuje nikogo w barwach pasów co najwyżej raz widziałem jak wysiadali pod beveryhils ale szale chowali pozdro dla normalnych
-
-
zasłyszane ...
Brajt napisał(a):
> a bazar w Szczecinie juz stawiaja?
>
Ten "bazar" ma być na obrzeżach miasta, a zyski z jego działalności będą pokrywały budżet Pogoni. A poza tym będzie tam kompleks boisk treningowych, górka do zjeżdżania na nartach, hipermarket i wiele innych rzeczy. A ten stadion co budujecie sobie na 100lecie to całkiem fajnie wygląda.
"ekspercie"...pytanie retoryczne to bylo...brajt chcial powiedziec,ze ptak wybuduje swoje nowe gniazdo na miejscu waszego stadionu po przejeciu gruntow,a nie pytal o stan zaawansowania tegoz waszego przedsiewziecia i o dokladne plany...
CrAcOvIa WiElKa TrIaDa : dokładnie z naszej okolicy zawsze jest sporo ludu i zawsze jestesmy w barwach ... to taki maly przykład ale ni tylko my tak jeżdzimy ...
a i chodzi właśnie dokładnie o chłopaków z xxx-lecia ... chociaz tamci tesh czasem jeżdżą ...
Robert - nie tylko Ty w tym temacie się wypowiadasz.
Polemizować nie ma z czym...żydzie
brawo ...
bardzo ładnie ...
to się nazywa siła argumentów ...
a w stosunku do zcego mam stosowac argumenty?
jak chuligani zastraszają ludzi by Ci nie chodzili w barwach Wisly to są ok
jak Ci sami chuligani robią burdy na Waszych meczach to juz nie są ok
Przecież nie będę szukal kto i kiedy po nich pojechał na tym forum ale doskonale wiemy że głosów takich było sporo.
Tak jak w tym temacie kiedy również sporo jest osób chwalacych Ich działalność.
Zastanawia mnie tylko z czego wynika taka różńica zdań w ocenie działalności jednej i tej samej grupy.
Czyżby co poniektóych nie stać było na samodzielne pokazanie swej domniemanej siły i przewagi nad mijanym gościem w szaliku Wisły i czerpią wielkąsatysfakcję że ktoś Ich w tym wyręcza.
Jeśli Twa ironia wymierzona jest w epitet "żydzie" to jest to odpowedź na Twe notoryczne "gieteesowcy" itp=niech będzie równouprawnienie.
north - proponuję dla eksperymentu - włóż na siebie barwy Cracovii i "woź się" po mieście, po osiedlach .... i dopiero "post factum" szczekaj
Wiadomość zmieniona (30-12-03 22:35)
jak chcesz psie równouprawniania to nazywaj mnie eskaesiakiem ...
bo wtedy kiedy twój klub nazywał się gwardyjskim mój był spółdzielczy ...
nie będzie mnie to bolało ...
i nie daje mi to powodu do wstydu ...
Robert - przeca i "Ogniwowcem" mogą Cię nazwać
:):):):)
a mogą ...
a co ...
:-)
chodź ma czat
Tacy Dwaj = byłem święcie przekonany że piszemy o chuliganach Cracovii...widać mój psi rozum nie sięgnie nigdy żydowskiego poziomu prowadzenia dyskusji (czytaj-zmieniania tematu tak by wyjsc na swoje).
Napisałem co myślę o takich ktorzy raz się cieszą z działalności "swych" chuliganów a raz psioczą na tę działalność, w zależności od tego w co jest ona mierzona a w odpoiwdzi zapewne doczekam się zaraz "że Wisła też bije".
Robert a mogę do Ciebie mówić komuchu bo wtedy kiedy mój klub nazywał się gwardyjski to w Polsce u władzy byli czerwoni?
k u r w a s p i e r d a l a j !
ludzie juz nie moge
brawo ...
bardzo ładnie ...
to się nazywa siła argumentów
north: miałem Cię za osobę poważną, chociaż... pies... to wzbudzałeś szacunek... mit jednak prysł... i wiem ze się teraz do mnie przyczepisz o opis historii... ale teraz to mnie Twoje zdanie już... pier...do..li !!!
[b]A od komuchów to nazywaj sobie psiurskich znajomych!!!!!!!!!!!!!![/b]
north albo sie spiłeś albo jesteś naprawde debilem... komuchu mówić do kibica Cracovii, no tego to jeszcze nie było... ale to świadczy tylko o twoim poziomie inteligencji...
Jako,ze wcześniej przerobiłem temat o tych satyrykach,których można spotkać w jakiejś knajpie na rynku to teraz niezła beka mnie złapała,bo north ma 100% racji hahahha.Obiektywnie to stwierdzam.
POCIĘTA DUPA,ROZBITA GŁOWA WIŚLE W......Y PASY Z KRAKOWA!!!
Szymciu - rozumiem ze kibic Cracovii nie moze być komuchem z racji tego tylko ze jest kibicem Cracovii...uhm...myśle ze właśnie taki tok rozumowania świadczy o poziomie inteligencji.
Ciekaw jestem czy ktoś to zauważy czy z racji tego ze jesteś kibicem Cracovii nikt Ci nie zwróci uwagi..bo kibice Cracovii mają zawsze rację.
Poza tym nazwanie Roberta komuchem jest pewnie ównie słuszne jak nazwanie mnie gieteesowcem
Dementor - mnie natomiast nie pierdoli twoje opowiadanko...dlatego ze oboje wiemy ze nigdy nie istnialo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)