i po co sie reklamujesz ? wasze zwisla byla w 1st lidze mistrza miala to cale wsie wokol krakowa za zwisla a teraz PASY weszly to zaczynaja sie przerzucac ! DUZO GADASZ MALO ROBISZ JESZCZE MNIEJ MYSLISZ
-
-
W JAKICH MIASTACH KOLO KRAKOWA JEST NAJWIECEJ FANOW KSC??
panthers pedale i co wjechał bym na słoneczna najebał bym ci i co sprzedałbys mnie na policje bo u was sa sami konfidenci
no to zobaczymy panthers co sie bedzie działo 2 pażdziernika zobaczymy czy taki bedziesz kozak jak teraz na necie
no widzisz lysy wsie rozne tez były za wisła teraz sie przezucaja to fakt i wlasnie u was sa same przezuty jestescie smieszni bo składacie sie w 99% z przezutów macie kompleksy widac to po flagach bo wiece dobrze ze wisła i tak ma wiecej kibiców i jest znana w całej europie a wy jestescie takim wrzodem na dupie ktory nigdy nie zaistnieje!!!! juz nie długo bedziecie spiewali po tym sezonie o co ja widze cracowia jest w 2 lidze.
panthers hmmmmm wiesz z wioskami to jest tak jak Pasy były w drugiej lidze były za KSC jak spadły do 3 były za GTS Pasy znów w góre znów KSC ;-) więc przez pare lat u was tez wielu przeżutów było;-) a wogóle ile TY masz lat??:> 15-16??:>
słuchaj piszesz ksiazke ze sie pytasz o lata;] no słuchaj musisz pogodzic sie z faktem ze kazdy wie ze u was jest najwiecej przezutów poniewaz osiedlami sie przezucali jesli juz twierdzisz ze u nas sa jakies przezuty no moze sa ale to sa pojedyncze jednostki musicie sie z tym pogodzic i mam propozycje powinniscie zrobic sobie flage "PRZEŻUTY" napewno to by do was pasowało pozatym macie i tak kompleksy na tle wisły robia flage nigdy nie zejdziemy na psy a powinniscie nigdy nie wyjdziemy na ludzi minie jakis czas i bedziecie sie przezucac na hutnika bo was sie wasz klub znudzi nie mozecie sie zdecydowac komu kibicowac jestescie żałosni.
heheheheh rozbawiłeś mnie do łez swoją przemową , pisz tak dalej i siedź sobie na tej żałosnych ogrodach j ! ! ! ! pfeee
Dot >staruszka< napisze ci taką ciekawostke : w autobusie nr 1 jadącym do Polkowic 10 % to był Chrzanów. I jak ci teraz w gębie ???? " w Chrzanowie są ale po 30 - to chyba chodzi o mnie " :))))
FC Dywizjonu 303 !!!
Jesteśmy jak zaraza, jesteśmy jak rak, zjemy was zomowskie wypierdki !!
NARÓD WYBRANY-CRACOVIA PANY
Wieliczkaaaaaaaaaaaaaaaa
teeeee...nuki..a co może jesteś kurwo z szymanowskiego...hahah wiocha nie osiedle.qrwa na uboczu jak chuj a zobacz jakiegoś b*ca z tamtad na mieście to jesteś prze ****....psy sa obok psów..chyba ze 300metrów od nich jest duz buda....się kurwy dobrały.chachachca........WLCK=CRAXA
Te panthers tak z nudów wakacyjnych mnie wzięło...
jak to jest, że to my się mamy wstydzić tego, że u nas są przerzuty (a nie przeżuty cycu). Przecież to nie Cracovia nie umie utrzymać kibiców tylko Wisła. Nie Cracovię oni zdradzaja tylko zdradzają dla Cracovii. Sprawa niesmaczna jak stary odgrzewany kotlet; tą flagę "cechuje nas pojęcie...", to musiał jakiś cichociemny człowiek wymyśleć. Psy są niewierne, zdradzają swoją Wisełke dla Cracovii, to Cracovia przyciąga nowych a nie odwrotnie, to Wisłę zdradza nieporównywalnie więcej kibiców niż Cracovię, a tu nagle odwracanie kota (tfu, kundla) ogonem. Kundle są niewierne i nie cechuje ich (jeżeli w ogóle może cechować) żadna wierność, bo zdradzają jak leci. Poza tym to w ogóle ile jest takich osób? 50, 100, najwyżej 200. I fakt, że wybrali Cracovię (bo może za dobrze poznali Wisłę), nie wpływa w żaden sposób na ocenę kibiców Cracovii ani Wisły. Co najwyżej jest top powód do zmartwienia Wisły nie nasz, jak chcą niech chodzą, nie są przyjmowani chlebem i solą u nas, ale mija powoli czas i z czasem już nikt im nie będzie tego pamiętał, że chodzili na Wisłę, na razie trochę się to pamięta. Ale to tylko najwyżej 200 ludzi, a nie cała była Wisła, któa teraz stanowi całą Cracovię. Ciekaw jestem ile ludzi teraz (już nie kibiców, ale zwykłych widzów piłkarskich) przyjdzie zamiast na Reymonta do nas. U nas średnio karnet kosztuje 100zł a na Wisłę bedzie ze dwa razy droższy.
...tyle z nudów. Pozdrowienia.
PANTHERS powiem tyle dostajecie po mordach i sie przerzucacie bo innego wyjscia nie ma , na wsiach jest jak jest raz PASY raz zwisla i nic nie poradzisz i wez nie mow na PASY tylko zobacz jakie u was sa konfidenckie piz**** a nie szukaj u nas ! i sadze ze PANTHERS jestes na necie bo widzac co piszesz albo jestes jakis niedo***** albo poprostu jestes pajac wpisujacy sobie nick PANTHERS i kozaczacy tutaj ! pffff
Panthers - po prostu w zyciu kazdego czlowieka (a nawet psa;) przychodzi (moze z wiekiem?) taki moment gdy ten czlowiek (pies) zaczyna sie zastanawiac. Rozkminia sobie takie rzeczy jak patriotyzm, przywiazanie do ojczystych barw, nienawiesc do policji, itp. Jeden rozkmini sobie to tak ze to sa rzeczy gowno warte i dalej kibicuje GTSowi. Drugi za to zaczyna rozumiec ze te rzeczy sa cenne i warte by sie dla nich poswiecic. Ci drudzy przerzucaja sie na Cracovie. I nie ma w tym rzadnej glebszej filozofii, tylko to.
Dinthalion czy jak Ci tam wzruszyłeś mnie tą przemową. Wybacz, ale takie teksty są dobre dla dzieciaka w przedszkolu. Przerzuty to zwykłe prostytutki. Jeżeli ktoś jest prawdziwym kibicem to nigdy nie zmieni barw. Kibicowanie to nie jest supermarket. Znam bardzo wielu kibiców Cracovii, którzy brzydzą się przechrztami. Inna sprawa, że ten problem jest wyolbrzymiany przez Wisłę, bo dotyczy to góra 200 osób. I w tym momencie to jest Wasz problem,że jesteście w stanie przebywać na stadionie z kobietami lekkich obyczajów.
Ps. Gdzie byli kibice Pasów latach 80-tych kiedy odbywały się wojny z ZOMO chociażby w NH?
Nie było Was, nie liczyliście się. Zjebaliście chuligankę w Polsce, zaczęłliście mordować i za to zero szacunku.
A teraz małolaty biorą na Was odwet i co marszczycie freda jak Ara co dzień rano.
Wiadomość zmieniona (18-07-04 00:50)
Wy robiliscie wojny z ZOMO w NH w latach 80? Niech ci bedzie, bo w tym momencie sam powiedziales ze kibice GTSu to sa prostytuki.
Dałeś pokuś popis. Hehe. jeszcze raz Ci powiem w latach 80-tych nie liczyliście się jako kibice, byliście nędzną ekipką i tyle.
F.C CRACOVIA WIELICZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vasco
uważasz że walki z zomo toczyli toczyli ludzie którzy wszyscy kibicowali wiśle??? No to niezły z ciebie artysta...Uważasz że ŻADEN kibic CRACOVII nie walczył z zomo????
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
vasco a tak z innej beczki to czego Ty tu szukasz ? - kolegów ? bo jak tak to chyba nie znajdziesz . Czy ja wam chodze po waszym obsranym i obślizgłym forum i zaśmiecam tematami o zomowskiej q.r.w.i.e. ?
odpowiedź brzmi NIE !
Dlatego idź do swoich kolegów i sobie pogadajcie o ZOMO ! ! ! bo to jest temat o tym gdzie jest najwiecej pasiaków ! ! ! ! ! ! !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)