26... i trochę ;-)
-
-
Forumowiczu,ile masz lat???
Jak dotąd średnia wieku na nashym forum wynosi [b]22.3195349[/b]
Najmłodshy forumowicz jak dotąd to ReW i AnetaKSC prosze mi wpisać z jakich jesteście meisięcy to się rotstrzygnie !
A najstarsi forumowicze to Stary kibol i Projo takze porshe o wpisanie miesiąca ! :)
[b]POZDRO[/b]
kwiecień :P
ja jestem z lipca.. wiec to raczej ja jestem anjmłodszym forumowiczem.. a wlasnie .. natalia_ksc ma 14 i jest z czerwca wiec pewnie bedzie zaraz po mnie
a ja za 15 dni kończę 16!!!!!:))))chciałabym, żeby tak zostało...ale niestety czas leci nieubłagalnie...ehhh....kto świętuje ze mną 16 urodzinki 25 kwietnia??:)))
ja chętnie bym się wprosił :>
oki:))nie ma sprawci...postaram się cosik zorganizować:))tylko 26 kwietnia mam bierzmowanie:)) i w tym jest najwiekszy problem:))))
no to można popić podwójnie ... albo 26 świętować biezmowanie a urodziny dopiero 27 :P hehehe
No jakby na to nie patrzec to mam te 16 lat ;)
34
no no ludzie srednia rosnie :D
81 rocznik i zawsze z CRACOVIA!!!!!!!
BIAŁO-CZERWONE to barwy NIEZWYCIĘŻONE!!!!!
20 lat z czego 10 chodze na Pasy
19
rocznik 83, czyli około 20
no dobra podniosę średnią :))
XXXIV
fak!
33 ,
w czerwcu 1982 gdy awansowali do pierwszej ligii miałem 11 lat.......
22
A miałem się tu nie wpisywać... :)
XII '78
Właściwie to już gdzieś pisałem ile mam wiosen, ale nic to. Też podniosę średnią. Urodziłem się w pięknym i dość dwuznacznym roku 69.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)