Fenix Pielgrzymka
(bez skojarzeń proszę :P)
Włodar Domex Częstochowa
-
-
Najśmieszniejsze drużyny w Polsce
5 dni później
Rozrzutnik Bobrownica
Rossa Rosnowo
Bobry Cierszewo
I nowość (powstała w tym roku), hit dla miłośników pewnego vice prezesa:
[b]Tabasovia Tabaszowa[/b]
Piasek Potworów
- klasa B - Kłodzko
Orzeł Piaski Wielkie
od Orła Piaski WIelkie to się odpierwiastkować proszę. Co w nim smiesznego?
Po prostu chodzi o to, że Piaski mogą być rozległe, ruchome, ale raczej nie wielkie.
Microdis.net Suchy Dwór
Geopijatyk! Poczytaj o historii i zaslugach tego podgorskiego klubu oraz o jego zalozycielu ksiedzu prałacie Dzwigońskim a nastepnie poszukaj jak daleko wstecz siegaja pierwsze zapiski w kronikach o tej podkrakowskiej wiosce ktora dzieki rozbudowie Krakowa stala sie w latach 80 jedna z poddzielnic z duzym osiedlem przy boku zwanym pozniej Piaski Nowe! To dopiero powinno Cie smieszyc! Piaski Nowe no nie?
Wiec kochany nie wysmiewaj sie za wczesnie! :)
Dobra MisioPas, żartowałem, co ty poczucia humoru nie masz.
Miś nie wiem co to za Microdis, ale jest taki Microtis arvalis, nornik zwyczajny, który co kilka lat się rozmnaża jak szarańcza i wszystko wyżera. To są tzw mysie lata, pisał już o nich Arystoteles. Cała populacja nastawia się wtedy na rozmnażanie: procent samic sięga 90, następuje krycie noworodków. Ciąża rozwija się wraz z nornicą i jak dorośnie rodzi się zupełnie normalny nornik. Naukowcy nie znają do końca przyczyn takiej explozji populacji tej myszy.
(Wszystkich, którzy czytając ten tekst akurat jedzą obiad, serdecznie przepraszam.)
Zjednoczeni Chechcło :D
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobra MisioPas, żartowałem, co ty poczucia humoru
> nie masz.
> Miś nie wiem co to za Microdis, ale jest taki
> Microtis arvalis, nornik zwyczajny, który co kilka
> lat się rozmnaża jak szarańcza i wszystko wyżera.
> To są tzw mysie lata, pisał już o nich
> Arystoteles. Cała populacja nastawia się wtedy na
> rozmnażanie: procent samic sięga 90, następuje
> krycie noworodków. Ciąża rozwija się wraz z
> nornicą i jak dorośnie rodzi się zupełnie normalny
> nornik. Naukowcy nie znają do końca przyczyn
> takiej explozji populacji tej myszy.
> (Wszystkich, którzy czytając ten tekst akurat
> jedzą obiad, serdecznie przepraszam.)
Bardzo madre jednak co ma wspolnego z tematem ?
GEOŚ!!!! Ja Cie tak lubie ze nie mialbym sumienia sie na Ciebie obrazac i denerwowac!
Ja tam kolego sympatyczny wstawilem usmiechnieta buzke jak nie widziales!
A tak na serio poczytaj o Piaskach Wielkich bo to ciekawe a Ty takie rozne sprawy lubisz! Pozdrawiam Cie i Twoja Oderke i Wodzia!!!!
ROW RYBNIK
Smieszny dla mnie jest:
FICEF UĆ
RÓH HOŻUF
KÓRNIK ZAWSZE
:)
Zryw Radonia
(dla tych, których to nie śmieszy: w latach 40-tych i 50-tych jednym z najskuteczniejszych napastnikow Cracovii byl Julian Radoń. Był szybki. Ale zeby to czcić aż nazwą klubu...)
Znicz Siennica Różana
Huragan Bierzwnica
WISŁA KRAKÓW
7 dni później
CHURAgaN BOGUCICE:D
moto-pompa Krzeszow
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)