Do Ro Man-a!
nie wiem kim jestes i jak wyglądasz!
ale...musisz byc BARDZO duzy skoro woziłes sie po Baranówce w pasiastej koszulce:-)zalezy jeszcze w jakiej jej częsci-zapewne na "dwójce' lub "trójce"(tereny Resovii) bo na "4" mozesz mi wierzyc -długo bys chyba nie pochodził!!!
W Rzeszowie łatwiej" dostac" za Resovie od Stalowców i vice versa-niz za np CRACOVIE ,do której i jedni i drudzy mają duzy szacunek!(co nie znaczy,ze nas lubią) Mysle,ze gdyby oni widzieli ten napis na Twoich plecach chcieli by raczej pogadac:co ty tutaj robisz itp...
A własnie-masz w Rzeszowie kogs?co robiłes w koszulce Cracovii na Baranówce w niedziele???
jesli chcesz i mozesz odpisz mi na maila!
pozdro
-
-
Pasiasta pajęczyna w całej Polsce
podaj mejlika to pogadamy..
nie mogę go tu znaleźć..
pzdrw
:)
napisze coś jutro,
pozdro dla ciebie,
657 dni później
Ja jestem najdobitniejszym tego przykładem.
Geopijatyk
Oderka nigdy nie spadnie!
Do moderatorów! Ten wątek jest ahistoryczny, gdzieś ze środka zeszłego roku, ja na niego trafiłem przypadkowo, i przez nieuwagę coś napisałem, nie mając świadomosci co robię. Więc możecie oba moje texty wykastrować i wątek cofnąć w przeszłość. Zresztą jak chcecie. Zrobiłem to przez nieuwagę i przypadek.
Geopijatyk
I bardzo dobrze Geopijatyk. Trzeba odswiezac stare watki zamiast zakladac nowe o tym samym;)
Czernichow, Zagacie, Kryspinow, Ratanice, Kłokoczyn, Przeginia, Wołowice, Sanka to mniej lub bardziej Cracovia :)
mój kuzyn jest z sosnowca i kibicuje Cracovii klei tam vlepki itp.
No ba.....W całej polsce dobrze znani My Cracovii ......no i wszystko jasne!!!!Dziś WIELKIE DERBY
Stalowa Wola okolo 20 fanow pasow.pozdrowienia z anglii.szkoda ze derby w plecy :(((((((((((
5 dni później
a ja zaraziłem Cracovią dwóch przyjaciół z Bydgoszczy z czeg jeden był na derbach a obaj już zaliczyli po 2 treningi noworoczne i z tego co wiem to złapało Ich na dobre!CRACOVIA FANCLUB BYDGOSZCZ
7 dni później
wczoraj mój syn bujał sie w barwach w niedalekiej piaskownicy
i nawet poderwał na barwy i urok osobisty jakowąś Magdę
ale to za "stara dupa" dla niego - ma ze cztery lata....
Dinthalion a o rusocicach zpaomniałeś??:> tam dopiero jest Legion Dobrych Chłopaków za Cracovią!!!;-) Pzdrowienia dla nich!!!;-)
RADOM też rośnie w siłe już nie sam Wałęsa jeżdzi ale jeszcze kilku małolatów TAK TRZYMAĆ!!!
5 dni później
Dolnośląskie też kilku pasiaków przyjęło-dochowało się:)
L.D.Z.
i jedna laska z Radomia na Cracovie zjawiona tez jest :)
Jescze rok temu Misior obiecywał zalożenie oficjalnych FC Cracovii w Polsce i na świecie, szkoda, ze z tego nic nie wyszło.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)