Nie znosiłem jak mi kazali grać w kosza w podstawówce, ale lubiłem kisiel w szkolnej stołówce, hej
-
-
CAŁA PRAWDA.........
Koszykówka, to chyba najbardziej zeszmacona obecnie dyscyplina w kraju. Tam już nie ma miejsca na sport. Liczy się tylko kasa. Ponoć mają plany zorganizowania rozgrywek na wzór NBA. Bez awansów i spadków, a tylko za kasę. To zdecydowanie nie dla mnie. To już wolę zapasy w kisielu, bo chyba mają za sportem więcej wspólnego, niż ta koszykówka. Mistrzostwo Polski zdobywa zespół w ktorym jedynym "Polakiem" jest Joe McNull. Serdeczne dzięki.
Nie przepadam za koszykówką, jednak mimo wszystko stwiedzam że tak zwany przeciętny (przeciętny w sensie zainteresowań nie intelektu) Polak częściej interesuje się koszem niż np. hokejem.
Ja jednak wolę hokej albo piłkę ręczną.
CRACOVIA PANY!!!!!
jkm: ja tak samo ;)
hokej, hokej i jeszcze raz hokej...
kosza nie lubie...
no moze troche... ale tylko jakas euroliga albo NBA
14 dni później
Ktoś kto wie o moim uwielbieniu CRACOVII powiedział mi ostatnio że sekcja nie ma znaczenia. Nawet gdyby CRACOVIA miała sekcję bierek albo cymbergaja też bym to przeżywał. Owszem piłka nożna jest najpopularniejsza. Ale inne dyscypliny też nas interesują bo liczy się CRACOVIA.
Ja na mecz nie idę dlatego że to piłka nożna, hokej czy piłka ręczna. Ja idę bo gra Moja Kochana CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CRACOVIA PANY!!!!!
73 dni później
Inne dyscypliny też są ważne choć nie tak jak piłka nożna.Mieliśmy pierwsze w historii Mistrzostwo Polski w koszykówce kobiet.Poza tym 2 Mistrzostwa Polski w męskim koszu przed wojną(nie licząc tego że w większości sezonów stawaliśmy przed wojną na podium )
Inne dyscypliny też są ważne choć nie tak jak piłka nożna.Mieliśmy pierwsze w historii Mistrzostwo Polski w koszykówce kobiet.Poza tym 2 Mistrzostwa Polski w męskim koszu przed wojną(nie licząc tego że w większości sezonów stawaliśmy przed wojną na podium )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)