Chcialbym zaznaczyc ze jesli ktos mysli ze podniesienie cen biletow zmniejszy ilosc chuliganow na naszym stadionie ten jest w wielkim bledzie bo chuliganka ma na to pieniadze i jest w stanie zaplacic 30zl za bilet tylko wtedy bedzie mniej kibicow na stadionie i dojdzie pewnie do protestow
A najbardziej ucierpia na tym normalni zwykli kibice ktorzy chca ogladac dobre widowisko sportowe
WEDLUG MNIE BILETY W PRZED SPRZEDARZY POWINNY KOSZTOWAC 15zl
-
-
Apel odnosnie nowych cen biletow
wydaje mi sie ze podniesienie cen to akurat najmniej istotna kwestia dla Filipiaka
sądzę, iż ceny bedzie ustalał tak, zeby sprzedac wszystkie 8500 miejsc
a chodzi raczej o to, zeby ludzie kupowali karnety
a na karnetach cena jednostkowa (za maecz) ma być niska - cokolwiek to znaczy
Wiadomość zmieniona (14-04-05 23:05)
Karnety ludzie karnety ...
Dla kibica w dresie bądź bluzie lonsdale pitbull czy inna wieś bilet 100% droższy. Jestem za! :)
ja mam dres i karnet na B nie podoba sie cos ??
Zgadzam sie!!! TYLKO KARNETY !!!!!
Ale niech najpierw dadza ochronie "dziurkacze" do karnetow !
A nie zeby mi kurwa pol karnetu dlugopisem targal bo mu sie rece trzesa !
widzialem karnet Kida poprostu jest potargane pol karnetu i zachodzi na mecze ktore sie nie odbyly, jego karnet wyglada poprostu jak by sobie dupe nim podcieral :/ z winy ochrony.
cena uderzy w małolatow...!! i to jest najgorsze.. :(:(:(
I to jest najlepsze.
dokładnie tak. U sąsiadki w ten sopsób poradzono sobie przynajmniej z częścią bandytyzmu więc pewnikiem i u nas się poprawi
gdyby chuliganka miała pieniądze na droższe bilety, to nie zabierałbyś głosu w tej sprawie
Gnojki niech w domu siedza! Ostatnio pijany dwunastolatek na parkingu dwa lusterka ujeb.al sila bezwladu pchniety przez wredny kraweznik! :)
nastepnie trafilem na niego pod kasa gdzie omal go nie zabila plyta chodnikowa wystajaca centymetr ponad pozostale! Ten sam szmaciarz omal mnie nie obrzygal wychodzac z meczu! Ja sie pytam jak on wogole wszedl na stadion! Chyba ze jak nie wolno pijanemu wejsc to go sie wtedy wnosi i jest wszystko O.K? Gnojki do 15 roku zycia nie powinny miec prawa wstepu bez opieki! Prawnej opieki bo to nie sztuka ze 15letni bandyta wejdzie na stadion pod opieka 23 letniego bandyty!
8-) koleszko moze jeszcze powiesz mi jak mam chodzic ubrany zebys byl z tego zadowolony!?a ceny biletow moim zdaniem nie powinny zostac podniesione,moze wy nie jezdzicie na wyjazdy i was to nie obchodzi ze tych pieniazkow troche schodzi:/pozdro
Akurat w czym bedziesz chodzil to mnie wali! Ceny powinny byc takie zeby bydla na to stac nie bylo! Na wyjazdy jezdze tylko na te wazniejsze dzieki wlasnie bandytom ktorzy zawsze musza wszedzie wszczynac awantury od tych zupelnie malenkich az po wielkie zadymy! Ja nie mam ochoty brac w tym udzialu i dlatego jezdze rzadko ale jezdze! Co do zadowolenia to bede najbardziej jak was wszystkich bandziorow wysla na wczasy!
gościu nie do Ciebie pisalem o ubiorze tylko do pana 8-) wiec spokojnie, nie u nos sie tak:)jesli chodzi o awantury to bez przesady,z tego co napisales wychodzi iz Cracovia wszedzie gdzie pojedzie jest awantura:|bzdura!pozdrawiam ponownie:)
Sorki Grzechu! Nie doczytalem! Ale co nie mam racji? Na wszystkich wyjazdach na ktorych bylem a bylo ich wcale nie malo zawsze jakies incydenty byly wywolane glownie przez pijanych malolatow!
ale incydent nie odbija sie takim echem jak "wielkie zadymy":)inna sprawa ze mlodzi musz czuc respek przed starszymi a niestety mlodzi maja bardzo gorace glowy:/poza tym kamieniem kazdy rzucic umie:/
Ja swiety nie jestem! Czasem pilismy na wyjazdach na umor ale bydla nie robilem! Nawet pojedynczy wybryk malolata jest przez innych kibicow zle postrzegany! Wystarczy mala iskierka a reszta glupoli pojdzie w boj za takim kozakiem! Odplywamy od tematu wiec koncze dyspute!
to do borsuka !!!!!!!!!!!!
Ja nie napisalem wcale nigdzie ze jestem chuliganem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)