dokładnie tak. we wtorek :-))
-
-
CRACOVIA TO MY!!!
Oczywiście za! - choć gtx już to wie, a ja niestety na obczyźnie czasowo mam utrudniony dostep od inetu - stad taka cisza z mojej strony :(
Za w 100% ...
Naprawde "fajne" rzeczy tu wypisujecie - jeden wychodzi przed drugiego.
A to barwy zabrać, a to alkomat, a to pies tropiciel, a to narko - test i jeszcze kilka "cennych" pomysłów by się znalazło. Może wypalać wyłąpanym ludziom na czole gorącym żelazem napis "bandyta"?? Albo obciać ręke - już na nikogo jej nie podniesie, ani kamieniem więcej nie rzuci?? Co wy na to?? Jestem teraz "prawdziwym" Pasiakiem?? Pozwolicie mi się tak nazywać??
Ludzie opamiętajcie się- co Wy ze stadionu chcecie kościół zrobić.
Żeby nie było - też nie cieszy mnie to, że można kose zarobić,albo co gorsza życie stracić za taki czy inny szalik. Też nie cieszy mnie to, że są oszołomy co wciągną proszek w nos i potem w kilku katują pojedynczego osobnika w wieku gimnazjalnym.
Ale bez przesady, żeby czasem "nieposzarpać" się z kimś innym kto też tego chce tak jak to napisał w innym temacie -=KsC_Qr2nOw=- czy nie wypić sobie piwka przed meczem z obawy przed alkomatem, albo nie pobluzgać na tych czy na tamtych w obawie czy nie nazwą Cie "bandytą".
Kibicowanie to szeroko pojęte emocje - może niektórzy potrafią je wytazić w stylu "jak ja niesamowicie nielubie tych...." albo "cóż za wspaniałe widowisko rozgrywa się przed naszym obliczem"
Ja NIE!!!
sorry winetou
100% za!!!
za
senior junior - niestety od bluzgania i przepychania sie jest krotka droga do latania z kosami. nie da sie wyznaczyc takiej granicy ktorej oni nie przekrocza. Albo zero tolerancji albo dalej bedzie tak mizernie...
Jestem na NIE
A teraz kilka moich uwag:
1. Z policją po ostatnim meczu nie walczyli huligani tylko 14-16 letnie bachory.
2 Jak wygonicie tych ''okropnych huliganów'' z JG i Antywisły i pozamykacie ich w więzieniach to ciekawy jestem kto was będzie bronił jak wpadną SHARK-si czy Devils w okolice stadionu albo jak będą wpadać do autobusów z wracającymi Pasiakami z meczu, no kto was obroni?? ochrona ze stadionu:):) ??, Policja?? a może Docent z Dementorem (bez urazy) ??
3 Po jaką cholerę zapraszacie wiślaków na mecz?? Sami takim zachowaniem prowokujecie.
4 I nie używajcie gwizdków na derbach aby zagłuszyć ''wisła to stara ....'' bo naprawdę wiele osób może się zdenerwować .............................
5 Cracovia to też Metal, Abaddon,JG, Antywisła ,Cracovia Komando(stare czasy) i inni , którzy kochają ten klub .
Takimi tematami jak ten tylko wywołujecie niepotrzebne zamieszanie i konflikty w szeroko pojmowanym środowisku Pasów .
Czyli od nastepnego meczu na stadion wstep beda miec tylko ksieza i siostry zakonne, ale trzaba ich oddzielic kratami.
Romper z tymi autobusami to troche przesadziles, powiedz kiedy kursuja te eskortowane to moze sie przesiade z samochodu, skoro one sa takie bezpieczne ;)
Może troszeczkę z autobusami przesadziłem :):)
Romper Stomper napisał(a):
> Jestem na NIE
> A teraz kilka moich uwag:
> 1. Z policją po ostatnim meczu nie walczyli huligani tylko
> 14-16 letnie bachory.
>(...)
Ciekawe tylko dlaczego policja zatrzymała "20 osób w wieku [b]od 17 do 36 lat[/b] Pewnie to byli przechodnie......
I jeszcze jedno - skoro to byli pijani gnoje, to gdzie są ci wielcy hoolsi od których wszystko zależy???
Możliwości są tylko dwie - albo popierają takie akcje, albo nie umieją sobie poradzić z 14-latkami.
Osobiście jestem przekonany, że to pierwsze, ale w obu przypadkach mityczni hoolsi się kompletnie kompromitują. Są nikim.
albo 3 droga - maja to w dupie
Romper Stomper
Ja tak kombinowałem, że jest coś takiego, jak poniżanie w opinii publicznej, odbieranie dobrego imienia, czy jak to tam się mądrze nazywa i że jest to karalne. A czy tego nie robią te
bandziory w pasiastych koszulkach? Czy nie psują i to jak opinii nam i naszemu klubowi? Po meczu zaatakowali policję i 12 jest w areszcie czekając na decyzję prokuratora. Czy po wniosku prokuratora i decyzji sądu nie możnaby zabrać im koszulek i szalików? I zamiast pójścia na derby to żeby musieli zgłosić się na komisariacie[jak już powyżej jest proponowane w poście Trapeza]. Tylko zdecydowane i ostre sankcje coś dadzą.
A podczas meczu prowadzący doping [ spiker] niech błyskawicznie reaguje na bluzgi zaczynając doping Pasów
Z tego co widziałem to hoolsi na początku darli sie aby nie rzucać w policję kamieniami............
@ Lecho3
problem z policja jest taki, ze czesto po awanturach zatrzymuja byle kogo nawet niewinne osoby (znam taka jedna po Hucie - pozdro P. :) ), zeby tylko poszlo w swiat ze zatrzymano "najbardziej agresywnych", dlatego nic w tej ukladance nie jest proste i oczywiste
Wiadomość zmieniona (12-04-05 17:23)
Popieram, a co z tego przecież i tak nic się nie zmieni...
Romper Stomper napisał(a):
> Z tego co widziałem to hoolsi na początku darli sie aby nie
> rzucać w policję kamieniami............
>
Muahahahahaha, "darli się" no nie wytrzymam. Czyli jednak wariant drugi - pijani 14-latkowie mają wielkich hoolsów w dupie, a tamci moga sobie co najwyżej pokrzyczeć i się zesrać. Kompletna poruta... Teraz to już się serdecznie ubawiłem..... :)))
Romper Stomper-czy nie przeceniasz roli hoolsów!Przedstawiasz ich jako obrońców pasiaków nawet w autobusach? Muszę Cię zmartwić. Oni nie mają na to czasu, na pierwszym miejscu jest napier..nie z policją i z kibicami drużyn przyjezdnych! Na ochronę własnych kibiców nie starcza już czasu!
DSS napisał:
"Czyli od nastepnego meczu na stadion wstep beda miec tylko ksieza i siostry zakonne, ale trzaba ich oddzielic kratami".
DSS - kratami należy oddzielić ten prymityw co robi gnój podszywając się pod nasze barwy.
Dla Cracovii jak bedzie mus wstapie do zakonu! Nawet zenskiego!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)