moze i jestem nadwrazliwy, ale nie podoba mi sie, gdy nasi zawodnicy z niechlubna przeszloscia wspominaja ja w pomeczowych wywiadach...
-
-
Wegrzyn po meczu
???????
eee Kazek jest niezwiazany z jakimkolwiek klubem. Po prostu zawodowiec wspomina swoją długą kariere...
wiem, ze wspomnial ot tak, ze wzgledu na analogie, ale po prostu mi sie niemilo robi. jak juz wspomnialem, pewnie nadwrazliwosc. Honwed - chodzi o rozmowe z Wegrzynem na stronie glownej.
Brajt - stanowczo jesteś nadwrażliwy
Brajt przestań @!#$ filozofofać człowieku skoro nic nieznaczysz.Specjalnie sie sie tutaj zalogowalem z powrotem,żeby Ci zwrócić uwage.
kosynier, forum jest po to, aby na nim wymieniac poglady, prawda? jesli chcesz negowac czyjes prawo do tego, to moze lepiej jednak, ze poszedles.
Brajt - wiem, że nie podoba Ci sie jak ktoś wspomina "ja". Alter Ego?
nie wiem, Ty jestes doktorem :)
tytuł doktora sam, sobie nadałem:))) opraw to sobie sam :))))
zeby bylo jasne, to do Wegrzyna nic nie mam, gra bardzo dobrze i chyba trzyma nasze tyly w garsci, wspomaga swoim doswiadczeniem. podzielilem sie subiektywnym wrazeniem, zeby je skonfrontowac z innymi i terapia dziala. swoja droga, tez chcialbym sobie dodac magistra, ale musze niestety jeszcze troche poczekac.
no dobra Panowie, ale do meritum. co do Kazka to jestem przekonany, że to żadne pro-gts-owskie skłonności lecz po prostu jak ktoś rozsądnie wspomniał nawiązanie do bogatej kariery. osobiście bardziej mnie zabolało jak Łukasz Kubik szeroko wypowiadał się na temat meczu gts-Anderlecht w temacie "co by zrobić by gts wygrał". Każdy ma prawo się wypowiadać, lecz po Łukaszu wymagałbym: po pierwsze - więcej zrozumienia sytuacji (pomimo jego niewątpliwej medialności), a po drugie szybszego powrotu do formy.
panowie dajcie sobie spokój. W tej chwili KAŻDY gra tam gdzie mu placą ("wierność barwom" to przebrzmiała melodia). Niech sobie Kaziu gada co chce, w końcu jest najemnikiem, byle grał jak gra. Co innego Kubik ( w końcu "wychowanek"(
No fajnie Brajt , to napisz czemu zaczołeś chodzić na Pasy wtedy gdy pojawił się możny sponsor i pare tysięcy ludzi na trybunach , a nie chodziłeś jak w klubie nie było kasy i na trybunach 300 osób. Wypominanie komuś przeszłości z Twojej strony wygląda naprawde zenująco.
Co wy tak z tą W.? Kubik wypowiadał się jako spec od Belgijskiego futbolu. Przecież nie powie do prasy ,że kibicował Anderlechtowi bo by go całe polskie media z błotem zmieszały. Pytali go co zrobić by W. wygrała to odpowiedział uczciwie i tyle. Natomiast komu w tym meczu kibicowała cała Pasiasto-Belgijska rodzina Kubików to już ich prywatna sprawa:-))))))
rabin: pierd..... takie głupoty na brajt-a popatrz sie na siebie TY cos znaczysz? tez nic i nikt Ci tego nie wypomina!
Wszyscy znaczymy wiele, bowiem jesteśmy Cracovia!
Arena: za to na Pasy chodzilem wczesniej, gdy na trybunach bylo czasem nawet i 50 osob. i jeszcze wczesniej, gdy o 2 lidze w ogole nikt nie snil. nie sama pilka czlowiek zyje. a mnie to pier.. czy gral w Wisle, czy nie. zaklulo mnie po prostu, ze wchodze na strone o Pasach, a czytam o Wisle.
Oj Arena życzyłbym Ci bycia wiernym kibicem takim jak jest Brajt od wielu wielu lat...
Dobra tylko napisz czemu nie chodziłeś przez jakis czas , a dziwne wydaje sie że Twój comeback zbiegł sie w czasie z lepszymi czasami dla Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)