Niestety tak jak się spodziewałem , bandyci za wszelka cenę będą chcieli zniszczyć pojednanie, które dokonało się za sprawą Papieża. Kilka zadym w ciągu jednej kolejki, dawno tego nie był, a jest to dowód na to,że pseudokibice starają się zniszczyć wzajemne poszanowanie wśród kibiców róznych klubów. Ozcywiście mozna sie spodziewać,ze bandyci będą jeszcze próbować zniszczyć dzieło Papieża, ale nie dajmy się sprowokować. Musimy być wytrwali w hołdzie dla Jana Pawła Wielkiego...
Szacunek dla prawdziwych kibiców, którzy dzisiaj nie obrażali Wisły i jak równiez za to,że prawie wszyskie antywiślackie transparenty znikły z waszego stadionu...
Wisła Pasy HKS -pojednanie dla Papieża!!!
-
-
Prowokacje pseudokibiców -nie dajmy się!!!
Trzeba to jeszcze raz podkreślić - nie pseudokibice a BANDYCI! Nie ma miejsca dla nich na stadionach!
bandyci i zwykle prostaki a przypomne ze zaloba po smierci Ojca Swietego trwa do 18 kwietnia!!!
BANDYCI- wypierd... ze stadionow!!!!!
Najważneijsze żebyśmy MY, NORMALNI kibice przetrzymali te prowokacje i nie dali się skłócić! To będzie wielki sukces! Największym testem będą DERBY. Jeśli po nich nie damy się skłócić i wciągnąć w spiralę nienawiści nakręcaną przez bandytów podszywających się pod oba nasze kluby, to myślę że może być OK!
a ja wychodze ze stadionu a tu jakic gnojek podnosi kamien i wali w policje tak nagle która stala i pilnowala aby nikt nie wszedl na parking i dalej do wejscia na sektor gosci jak to tylko zobaczylem zrugalem tego pieprzonego BANDYTE ktos z tylu (inny kretym malolat dar morde ze moralizator sie ze mnie znalazl) na tego 2 tez wydarlem sie ( do obu jak najbardziej zenzuralnie:) oboje byli bardzo zdziwieni bon liczyli na poparcie pochwale za swoje czyny u kolegow a tu nie znalazli sie to z sprzeciwem
walczmy z tym nie dajmy malej grupie gnoi soba manipulowac a ten kto sie z tym nie zgadza nalezy do tych debili do ktorych policja powinna strzelac (najlepiej od razu pomiedzy oczy)
Dementor. na początek trzeba chyba Klimie wytłumaczyć, ze nie pisze sie "grupka pseudokibiców Cracovii"
DO WSYZSTKICH KTORZY MYSLA NORMALNIE - PRZECZYTAJCIE POST GTX PT:
"CRACOVIA TO MY"
I WPISZCIE SIE. ZAMANIFESTUJMY NASZA LICZEBNOSC. SILA TYLKO W JEDNOSCI!!
idz Cie i im to wprost powiedzcie... to żaden problem raczej widoczni są...
Dokladnie to samo pisałem nie dawno, nie piszcie na necie skoro w rzeczywistosci nic nie robicie. Jak cos piszecie to przynajmniej potwierdzajcie to poza matrixem. Nie bluzga sie w internecie kogos komu prosto w oczy nie powiesz co myslisz.
Iść i powiedzieć bandycie prosto w twarz co się o nim myśli, genialny pomysł, że też sam na to nie wpadłem. Na pewno ulegnie sile argumentów, a ile Cracovia będzie miała pożytku z takiej konwersacji. Dzięki Wam koledzy, za te głęboko przemyślane rady płynące z głebi waszych serc i umysłów.
dss, BREDZISZ. Niech wreszcie do Ciebie dotrze, że twoje i tobie podobnych zasady nie są naszymi zasadami. Trochę za dużo mieszasz, daj sobie wreszcie spokój.
Wszystkich normalnych zachęcam do wpisu w temacie gtx-a "Cracovia to my"!
źródło: gazeta.pl
Dariusz Mróz: Za szybko na cud
wak 11-04-2005
Waldemar Kordyl: Z dużym przekąsem wspomina się teraz, po zadymach po meczu Cracovia - Legia hasło pojednania, jakie padło zaledwie trzy dni wcześniej.
Dariusz Mróz: Chciałbym, by taka chwila jak msza na stadionie Cracovii trwała wiecznie. Niestety, okazało się, że za szybko na cud nad Wisłą.
Ilu było chuliganów na stadionie Cracovii?
- Mały procent. Powiem: zdecydowana większość nie potrzebuje pojednania, bo od zawsze interesował ich kulturalny doping i oklaski dla obydwu drużyn. Zawsze znajdzie się jednak element zainteresowany zupełnie czymś innym.
A gwizdy na trybunach?
- To normalni kibice zagłuszali w ten sposób wszelkie próby antydopingu ze strony chuliganów.
To może wywieszenie flagi Polonii Warszawa podziałało na kibiców Legii jak czerwona płachta na byka?
- Jeżeli na kogoś źle działają flagi, to czego mamy się spodziewać? 95 procent kibiców nie interesują flagi, tylko to, co się dzieje na boisku.
W trakcie meczu chuligani Cracovii przemieścili się w stronę sektora gości, nałożyli kaptury, wyzywali, a nawet rzucali różnymi przedmiotami w kibiców Legii.
- Nie znam tych osób i ich ciemnych emocji. Klub olbrzymim kosztem zamontował profesjonalny monitoring. Myślę, że udostępnienie zapisów wideo policji z tego, co się działo, nie jest wielkim problemem. Trzeba chuliganów eliminować z meczów, a później pilnować, by już nigdy ponownie nie zostali wpuszczeni na stadion.
Ma Pan inne sposoby na walkę z chuliganerią?
- Dlaczego nie wykorzystywać sprawdzonych doświadczeń innych państw, np. Anglii? Tam prawo nakazuje chuliganom stawić się na komisariat policji w godzinie meczu. Krótkotrwałe zatrzymania są bardzo skuteczne.
W Polsce PZPN wprowadził karty chipowe...
- Czy ktoś słyszał, by komukolwiek odebrano tę kartę za awantury? Prawo jest martwe, bo nie jest egzekwowane. Dla przykładu: nie przypominam sobie, żeby policja przekazała kiedykolwiek klubowi listę chuliganów, których nie należy wpuszczać na obiekty sportowe.
[b]Przeczytane na www.cracovia.krakow.pl
Cracovia Wojtyła, Kałuża, Steblecki,
Cracovia Marchewczyk, Filipiak, Turecki,(...)
CRACOVIA TO TAKŻE JA I TY!!! (...)
Złodzieju, dilerze, z osiedla gangsterze!!!
Ja w waszą pasiastość kompletnie nie wierzę!!!
Nie wierzę, że noże, promocje, dragi,
Wpisane być muszą na nasze flagi, (...)
Wszyscy prawdziwi "Pasów" kibice
Zacznijmy działać, dość pesymizmu,
By odciąć Cracovię od BANDYTYZMU!!![/b]
a ode mnie: jakby cuda działy sie same, tak "od kopa" to co mielibyśmy do roboty?
marcin-ksc-3xl dokładnie popieram!!!Pozdro dla ciebie!!!Niech się otrząsną ci co są za pojednaniem(niekumate studenciaki)!!!
Witam w tym watku.
szanowni Państwo mowa tu o prowokacji
a kto właściwie dał się sprowokować ?!
sprowokować czyli w sumie na poczatku nie chcial
ale potem dał sie wciagnąc w awanturę...
no kto?!
media trąbią o tym ze normalni kibice dali sie sprowokować chuliganom!
to jakas paranoja!
sęk w tym że normalsi nie dali sie sprowokować
i oto własnie chodzi
Takie przedstawianie sprawy odwraca natomiast uwage od fundamentalnej sprawy
KTO MA ZATRZYMYWAĆ BANDYTÓW?
Czyzby organizator imprezy oczekiwał że widzowie?
że tzw "reszta" bedzie ganiać za nimi ?
(bo taki jest obywatelski obowiązek?!)
Przychodze na mecz do chuya wacława i w cenie wejścia oczekuję zapewnienia mi warunków do obejrzenia spektaklu
(niech mi Pan patrzy na usta Panie prezesie psorze) na murawie
( jeszcze raz drukowanymi: NA MURAWIE)
a nie na trybunach
To jest robota dla "Hektora" prezesie-współwlasciecielu
plus wsparcie od The Blues...
A odkrecanie i prostowanie tego medialnego bagna to jest robota dla profesjonalnego rzecznika klubu...
Jesli natomiast to Pan sam chce sie przegladać w kakaowym oczku kamery
to prosze sie przygotować (moze jakis asystent medialny jak nie rzecznik)...
PS.
A teraz uwaga!!
To tekst do hien medialnych z GW, FAKU i innych SUPER EXów
Jak ktoryś zaczerpnie watki z tego co napisałem powyzej i skoncentruje sie wyłacznie na ataku na KSC bądz jego Prezesa bez zakorzenienia tego w szerszym kontekscie, to bedzie z tobą hieno kiepsko...
Prosze to potraktować jako groźbę karalną
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (11-04-05 22:20)
a dzisiaj text Klimy ma tytuł:
Dwunastka [b]kibiców[/b] Cracovii pod sąd
:((((((((((((((((
A jest sens z debilami rozmawiać?
Na wyspach nie było żadnych rozmów - Thatcher poparła w 100 % UEFA po Heysel i nie ma że boli, ze nie ma pucharów etc.
Macie kluby wyrwać te chwasty z korzeniami, albo będziecie se siedzieć na d. we własnym ogródku - tak rzekła.
Posiedzieli kilka lat, prawo im pomogło - tryby doraźne, wizyty na komisariatach, monitoringi i mają z grubsza spokoj.
Patologia zeszła do podziemia.
No, ale tam była konsekwencja
U nas się coś tam niby wprowadza a potem jest miloion powodów, by odstępować od tego.
Do marcin-ksc-3xl : Chuligani niech se będą dopóki nie przeszkadzają większości oglądać meczu. A co by szkodziło ustawić się z debilami z legły w jakimś ustronnym miejscu ?? Ale nie bo tu chodzi o to żeby się pokazać w tv - niech w wiadomościach o tym gadają to jest kurna ważne. Tych wszystkich co zrobili zadyme na meczu mam za nic bo to nie są hooligani tylko debile - działają na niekorzyśc swojego klubu za który podobno życie oddają - tak ciekawe oddają życie żeby trafić na pierwsze strony gazet i tyle. Także szacunek dla wszystkich holls a nie dla pojebów !!
Perszing: zgoda w 15%.
Wszystkich normalnych zachęcam do wpisu w temacie gtx-a "Cracovia to my"!
[ciach] no bo kontekstu nie ma :)
i dobrze!
:)
Wiadomość zmieniona (11-04-05 23:59)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)