Aha.
:-)
Dziękuję.
-
-
Doping na Legii - temat zbiorczy
poszedłem na D myśląc, że może nareszcie bedzie głośno ale lipa 16 latki znajace tylko jedną, no dwie rzeczy, jeszcze lokomotywe dra kopare o ległej ale o pasach to ni chuja bo za trudne i tekstu nie znaja. wracam do moich pikników na C. a tobie Świstak faktycznie proponuje sie przenieść na B. tam są ludzie którzy mają siłe głosu i znają tekst
ja bylem na B pierwszy raz od 2 ligi i powiem ze porazka.. wracam na D
A nie można by centrum dopingu przenieść na C?
To świetnie słyszalne na całym stadionie miejsce, jego centrum.
I jak pokazują ostatnie mecze w naturalny sposób sektorowi C zdarza się kierować dopingiem. To normalne. Chcąc sterować grupą trzeba być na wprost niej, czyli u nas na na C.
Mecze oglądam na B po prawej. Jak jest hasło na dwa głosy to ludzie zagubieni, bo nie wiedzą czy są ta drugą strona czy pierwszą.
na C jest za mało rzędów
prędzej trzeba pomyslec o prowadzącym na B
co do młyna to nie rokuje on nadziei na poprawe :/
o dopingu mysli na nim 10 osób w tym 3 osoby siedzace na gniezdzie:/
ostatni z młyna gasi światło...
Maniex a co so brakującego ogniwa to czy astrolopiticus nie jest uznawany za takowe ?? :)
Australopitek jest ślepą uliczką.
Choć ponoć niedawno go widziano. Chciała go taka wielka polewaczka trochę umyć, a on (zapewne pamiętając zwyczaje z epoki kamienia) - nie zakumał i zaczął rzucać kamolami, znaczy pięściakami.
ot co. habilitacja z antropologii dla klarosa!
mam zbyt rozwinięty łuk cromanioński by się załapać na habilitację :D
Los_KSC popieram Cię w 100%! :) Zauważyłam, że kilka osób krytykuje Świstaka a jestem ciekawa czy oni by byli na tyle odważni i wyszli na gniazdo zastępując go? Wątpie w to :-/ Co do dopingu to ja i kilka osób na D jakoś potrafiło się dostosować do tego co Świstak zapodał i śpiewaliśmy razem z nim! Podziwiam tego gościa, bo ja bym nie miała cierpliwości do takiego tłumu! Tyle chciałam napisać :):)
Nie wiem kogo nazywasz bydłem i jak kto się zachowywał to pominę milczeniem bo to co robiła Cracovia woła o pomstę do nieba. Nie masz co winić Legii chociaż oni też nie byli bez winy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)