Najdziwniejsza sytuacja meczu Cracovia - Legia: " kibole ległej kurwują na Polonie a kibole Cracovii kurwuja Wisłe. to wszystko na stadionie co to niby ma sie zwac stadionem Jana Pawła II. Wstyd, żenada. Fakt, warszawioki to sie popisali obornikiem ze wsi jakiego od dawna nie prezentowali. Szkoda, ze dalismy sie sprowokowac. Szkoda.
-
-
Doping na Legii - temat zbiorczy
Kibice wasze słowa są niczym!!!!! jesteście dnem!! Papież był z was dumny!! ale długo ta duma nie trwała!! gdzyż pare dni po pojednaniu, po pokoju juz są rozruby na stadionach!! Wstydzcie się!!
tracha000 - zauważ co robimy od kilku godzin. Zamiast fetować wspaniałe zwycięstwo siedzimy przy klawiaturach kombinując jak się pozbyć bydła (mam nadzieję że się zwierzęta nie obrażą) ze stadionu.
Nie myl kibiców z bandytami. Prosze...
Eredin :)
OG= Orginal Gangsta
sektor D dzisiaj to kompletna zenada....my chyba nigdy normalni nie bedziemy :(
Taaaaak i znowu debile pokazali klasę.
Kolejny raz się dowiedziałem, ze mnie tu nie było jak gralismy w III lidze.
Że jestem kibicem sukcesu i jak mi się nie podoba to mogę wyp. na Reymonta sobie pojednania robić.
Aha i że jestem i pedałem i gejem.
A to wszystko obwieścił miły pan stojący pół metra od ochroniarza i skutecznie zamknął ryje osłupiałemu mi i całej reszcie A1.
Rzeczywiście - dziś się czułem jak ciota, cwel, czy jak to tam zwą w grypserze. Zostałem tak psychicznie stłamszony, że nawet bramka Bojara i Bardzo Ważne Zwycięstwo mi tego nie osłodzi.
Myśle, że co najmniej pół B i A1 się też tak czuje ...
Jak Klub z tym wreszcie czegoś nie zrobi, to niech sobie Profesor nie myśli, że się "jakoś" uniknie obecności tych wojowników z koziej wólki tuż koło jego loży.
Już dziś słyszałem wolę rezygnacji z karnetów na A1 w następnych sezonach w przyszłym roku. Zajmą nasze miejsca jedyni godni miana prawdziwego kibica - rycerze słusznej sprawy, obrońcy honoru i wiary.
Ja solennie i publicznie oświadczam, ze jeśli jeszcze raz będę musiał stoczyć walkę z ludkami, którzy permanentnie stoją ( i w dupie mają wszystkich i wszystko) na A1, na schodach sam oleję wątpliwą przyjemność zasiadania na tym sektorze.
I dzięujemy oczywiście Tychom i innym tzw. zgodom.
Klasyk powiedział: "Niebiosa chrońcie mnie od przyjaciół, z wrogami sam sobie poradzę."
Jak dla mnie mecz na wysokim poziomie. Ostatnie 3-4 minuty to juz thriller.. No ale z jakim akcentem :)) Happy end . I teraz jestem pozytywnie nakrecony na nastepne pare dni.
W sprawie dopingu to sektor B(przyc C), na ktorym siedzialem, wypadł na wysokim poziomie. Głosno, rowno i napewno duzo lepiej niz na lecznej..
A atmosfera od momentu zdobycia bramki, pod koniec meczu, przez nastepne 10 min- nie do opisania. Cos wspanialego .. I jeszcze jak miło było spojrzec na sektor przyjezdnych.. hehe
wybacz mi że nie rozumiem, ale nie rozumiem, co robicie w jaki sposób walczycie z hołota na stadionach???????? PAPIEŻ był zawsze za CRACOVIĄ a wy mu się tak odwdzięczacie!! żeby nie było to tak samo napisałem(poprzedni mój post) na stronie Legi!! Ja jestem z Wilekopolski i mnie wasze kluby za bardzo nie interesują!! Są mi one obojętne, ale JAN PAWEŁ II nie jest mi obojętny i denerwuje mnie takie zachowanie kibiców jak dziś na meczu Cracovia- Legia!! A WY KIBICE Cracovi powinniście tym bardziej się wstydzić gdyż KAROL WOJTYŁA był zawsze kibicem waszego klubu!! Nie wiem jak było bo nie byłem na meczu, ale jeżeli d....... z legi was sprowokowały hamstwem to czy nie mogliście się powstrzymać?? Musieliście im tym samym odpłacić?? JANOWI PAWŁOWI II WIELKIEMU jest napewno wstyd bardzo za kibiców swojej ukochanej Cracovi. Pozdrawiam wszystkich kibiców(nie hooliganów) Cracovi. Nie dajcie się prowokować!!
Największym problemem na Pasach jest brak zaangarzowania wladz klubu w wyeliminowanie debili i kretynów z trybun. niestety sami tego nie zrobią jeżeli tzw prawdziwi kibice Cracovii tak naprawde chca mieć spokój to powinni sami zrobić porządek. Nie możecie zrozumieć jednego że jak już coś zaczynacie - msza, pojednanie, brak złego dopingu - to powino się przynajmniej jakoś tego dopilnować. A teraz poszło że wszyscy są be a nie tylko garstka. To smutne.
Sektor D zenada jezeli chodzi o kibicowanie..Ale to co sie dzieje na C to tez jest jakis koszmar..Starsi panowie,wydawaloby sie kulturalni wydzieraja sie na cale gardla q.u.r.w.a, c.h.u.j, p.i.e.r.d.o.l.o.n.y s.e.d.z.i.a....i jeszcze gorsze teksty.No jezeli taki przyklad daja starsi ludzie to ja naprawde nie wiem jak ta mlodziez ma sie zachowywac.Mam juz po wyzej uszu takiego zachowania,az sie mecz odniechciewa ogladac..Kompletny brak kultury i wychowania,sloma z butow i tyle...Poza tym o ile sie nie myle to Cracovia,a konkretnie ukochany sektor D zaczal pierwszy spiewac jeszcze przed rozpoczeciem meczu Legia to stara...
Generalnie dzisiejszy doping to kompletna żenada....pod każdym względem
brawo dla prowadzacych doping na "gniazdku" a flaga pod spodem...
ogolnie sektor D jak DNO
I jeszcze coś dodam do mojej wypowiedzi, może niektórym to sie nie spodoba, ale powoli zmierzamy do totalnej katastrofy moralnej. Każdy człowiek musi mieć jakieś wartości, wy na D chyba ich nie posiadacie.
-Legia miała bardzo dobry doping
- czemu u nas znowu w wymienianiu zgód ominięto Tarnovię ??
- C prawie wogóle nie dopingował
- Swistak niestety nie radzi sobie z kierowaniem młynem, lepiej mu juz wychodziło w II lidze.
siedzialem na B a slyszalem spiew na Tarnovie..
o Maciuś :) a cóż to się stało, że bywałeś na B...???:))) ja jak zwykle na C i gdyby nie wynik meczu to miałabym uraz na cały następny tydzień..a swoją drogą..D zaczyna spiewać mało pochlebne teksty a "pan prowadzący doping" rozkłada ręce...żenada..
Romper C zajęty był głównie gwizdaniem kiedy to wspaniały D robił wszystko poza dopingowaniem swojej drużyny..a co do pana swistaka- pozwolę się zgodzić...:)
Ja mam gorszą wiadomość. Otóż niejaki Świstak bodajże dwukrotnie sam zaintonowal pieśń Legia to sta........ itd, na początku coś tam próbowal przeciwdzialać ale widziąc, że część go olewa - próbując zjednać sobie debili dolączyl do nich.
Na gnieździe powinien siedzieć ktoś z autorytetem i silą przebicia, a nie ulizany chlopaczyna, z którego większość się śmieje zamiast czuć respekt.
Przykra, ale prawda.
A co do osób narzekających na "D" no coż zawsze tam bylem, jestem i pewnie będę z przyzwyczajenia i chęci. Musicie wiedzieć, że jest tam pare kumatych osób którym się chce zrobić coś fajnego tylko.....wlasnie jest ich tylko pare potrzeba więcej.
2 gówniarzy na dzień dobry dostalo odemnie opierdol, widzialem, że reszta ich towarzystwa poważnie się zastanowila zanim zaczęla cos glupiego i odeszla od swoich planów. Taka prawda największe bydlo robią gnoje 13-16 może i czasem trochę więcej. Są odważni tylko do rówieśników i do starszych (tak po 50), ale do gości 20-30 już nie fikną bo nie wiedzą z kim mają do czynienia i strach ich oblatuje.
Trza poustawiać tych malolatów. Ktoś mówil o tańszych biletach dla mlodych.....ja wole mieć polowe stadionu, niż pelny w polowie wypelniny gnojem.
Nug Gerath napisał(a):
> Ja mam gorszą wiadomość. Otóż niejaki Świstak bodajże
> dwukrotnie sam zaintonowal pieśń Legia to sta........ itd, na
> początku coś tam próbowal przeciwdzialać ale widziąc, że część
> go olewa - próbując zjednać sobie debili dolączyl do nich.
>
a myślałem iz tylko ja to zauważylem
trzeba zacząć chodzić forumową kulturalną bandą na młyn i dopingować z pełną siłą we właściwy sposób
trzeba usiąść w jednym miejscu w grupie wtedy będzie łatwiej prowadzić dobry doping
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)