Ile więcej osób jest chętnych niż na poprzedni specjał do Wodzisławia? 10%? 50%? 100%? 150%? 200%? 250%? 300%? 350%? 400% więcej? Śmiech na sali...
-
-
Gornik Zabrze-Cracovia [wyjazd]
mysle ze z 50% to napewno
Nooo, to mamy zajeeeebistą "ekypę wyjasdofą". Porównywalną z Radomyślanką, ale już gorszą od Chełmianki. Nyskę sobie wynajmijmy. Na siłę zmieścimy się w niej wszyscy bez problemu. Wstyd...
ja mowie o pociagu bo juz wiele osbo sobie zalatwilo transport indywidualnie bo jak widac nie ma zadnych informacji nawet tego ile biletow dostaniemy, a mecz za 4 dni.
lokis: nikt Cie nie bedzie prosil, zebys jechal...
lokis nie gadaj, bo masa ludzi jedzie autami albo sobie bus organizuje. Po ostatnim zainteresowaniu wyjazdem specjalem, fakt ze byl kocioł z chipami to raczej koło sympatyków chyba sie nie zajmie tym.
Ja jade
Jeśli chodzi o bilety to układ z Górnikiem był taki że my wpuszczamy ich wszystkich, a oni nas....Mam nadzieje że nic się nie zmieniło
Zubereg Ty robiłes ten układ? A może chuligani, pseudo-chuligani, ultrasi czy pikniki? A może Koło Sympatyków lub Grupa 100? Kurde, ja nie wiem kto... Nie bąźcie aż tak naiwni i nie mówcie o jakiś układach. To że nasi profesjonalni działacze wpuszczają ekipy bez kontroli czipów i biletów, bez list ułożonych alfabetycznie i bez ograniczeń nie oznacza, że mamy mieć pretensję do kibiców innych drużyn, że łamią jakieś układy, które nigdy nie istniały. Ja znam tylko jeden układ Cracovia - Polonia, bez względu kto tam będzie działaczem zawsze tam wejdziemy bez czipów, list, za darmo i bez ograniczeń. Oni do nas zresztą tak samo, chociaż... za pazerne pomysły Tabisza ręczyć nigdy nie będę.
SLUCHAJCIE JESZCZE NIC NIE WIADOMO BYLEM DZISIAJ NA KABLU DOPIERO JUTRO BEDA WIEKSZE INFORMACJE NA TEMAT WYJAZDU DO ZABRZA!!!!PO PROSTU ZOBACZYMY CO BEDZIE!!!!
no wlasnie prosze o INFO jak tylko ktos bedzie cos wiedzial
pozdro
juz jest info...............1000 nas wpuszczą
http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=95
gwoli ścisłości!!
można telefonicznie zapisac sie na ta liste???????
Wiadomość zmieniona (14-04-05 20:21)
Rozumiem, że nie ma żadnego zorganizowanego wyjazdu? Jedziemy na własną rękę? Górnik w Krakowie został przyjęty w miarę dobrze to może nas tam nie zajebią...
A może jest choć jakieś rejsowe połączenie PKP? Może się uda tam tak dotrzeć?
Gdy awansowaliśmy do I ligi myślałem, że na Legię nas pojedzie co najmniej 1000 luda, a do Zabrza... do Zabrza dużo, dużo więcej. Wygląda na to, że może być tragicznie...
W III i II lidze na forum zawsze była burza mózgów jak dojechać do konkretnego miasta. Tacy Dwaj zawsze jakieś połączenie zapodawał, a reszta je uzupełniała. Teraz jest jakoś dziwnie. Ludziom nawet się nie chce w tym temacie pisać.
Znalazłem połaczenie PKP! Można rzec, że jest dosknałe!
Jedziemy pociągiem?
ja myslałęm ze w wodzisławiu bedzie tragicznie ale bylo calkiem calkiem mimo srodka tygodnia
A o ktorej jest jakies dobre polaczenie do Zabrza ??
Pamietam jak na 3 i 2 lidze jezdzilismy kursowymi i bvło elegancko mysle ze teraz tez mozna by jechac razem pociagiem kursowym tam !
wiem że jest jakoś ok. 15 z Krakowa i coś ok. 16.40 w Zabrzu jesteśmy ale niemoge teraz sprawdzić dokładnie bo jebany rozkład nie działa, wiem bo sprawdzałem wczoraj a i to jest pośpiech. Gorzej z powrotem bo jest o 20.11 na któy napewno nie zdążymy a następny jest o 00.29 :/
hmm zawsze mozna z zabrza do katowitz...a tam co pol godziny cos jedzie do nas.
Polecam tą stronkie :
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)