Mam pytanko-czy beda jakies zwroty za mecz z odra...tak sie sklada ze nie dam rady pojechac drugi raz,a jestem na liscie...biletu nie mam
-
-
Zwrot
no ja mam na Chipie.. i tez niedam rady jechac... a jak nie zwrot to moze zamiana na Zabrze??
Wiadomość zmieniona (09-04-05 23:03)
bylbym w 100% zadowolony :)
ja też !!!!!!!!!!!!!
. Telefonicznie klub poinformowal mnie, ze zwrotu nie bedzie. Wiecej na ten temat na www.cracovia.strefa.pl
Ja do klubu dzwoniłam kilka razy za każdym razem mnie zbywano więc postanowiłam pojechać i sama sprawdzić jak sytuacja wygląda. I wygląda co najmniej źle lub śmiesznie.
Oczywiście sympatyczne panie w sklepiku klubowym jak zwykle niedoinformowane i nie wiedzą nic konkretnego usłyszałam tylko "zwrotu za bileciki nie będzie i jak pani chce to może jechać we środe do Wodzisławia na ten sam bilecik". (hahaha)
PS. Całej rozmowie przysłuchiwał sie p. Maciej Madeja (akuratnie był w sklepiku)...
jak to nie bedzie...to co-klub ma malo pieniedzy,ze nie chce oddawac...to jest smieszne...wymiana na zabrze i juz
ale klub nie oddaje ze swoich, tylko nie chce im sie tego załatwiać z I-Ticketem - tak podejrzewam
wiec wie ktos juz cos??
za izby wytrzezwien tez maja oddawac ?
Wiadomość z ostatniej chwili!!!!!!!!
Jutro tj sroda do godz 14.00 wszytskie osoby posiadajace bilety z meczu Odra Wodzislaw Cracovia Krakow a nie udajace sie na jutrzejszy mecz moga zglosic sie do siedziby klubu w celu odbioru pieniedzy za bilety.
ja bylem dzisja i mi juz kase oddali... niestety na zabrze jeszcze nie ma biletow!!
Pozdro 600!!
a ci co mieli nabite na czipy to jak wchodzą ???
jak już raz ich wyczipowali , jeszcze raz bedzie mozna wejść???
myslę ze klub to załatwi !!!
zaraz,zaraz...ja jestem na liscie,sa spisane moje dane,nr dowodu itp,ale zadnego biletu nie dostalem...mam nadzieje,ze tez mi zwroca pieniadze
isaac zapomnij pieniadze dostaja tylko ci którzy maja nbabite cipy albo maja bilety
no to mozna tylko nazwac tak --->zlodziejstwo!!!
jak mozna zaplacic 15zl.,nie dostac biletu bo,cyt:"nie ma"...
to jest wstyd...i tak jutro pojade,ale jak nie oddadza to sami sie osmiesza...
A WIĘC TAK : PO PIERWSZE KLUB TU NIE MA NIC WSPOLNEGO Z TYM ZE BILETOW NIE BYŁO PRZY ZAKUPIE PONIEWAŻ MIAŁY JECHAC TYLKO OSOBY POSIADAJACE KARTY CHIPOWE(TYM OSOBOM NIE WYDAJE SIE BILETOW) DZIEN PRZED MECZEM ODRA WYRAZILA ZGODE NA TO ZEBY POJECHALY TEZ OSOBY BEZ KART WIEC BILETOW NIKT NIE BEDZIE PRZYSYLALA PRZED DZIEN WIEC MIALY BYC DO ODEBRANIA NA MIEJSCU W WODZISŁAWIU , CZESC OSOB ODEBRAŁA CZESC NIE A DLACZEGO?? BO SIE ODRA ZAMOTAŁA NA MIEJSCU ALBO NASI NIECIERPLIWI KIBICE W MOMENCIE KIEDY OTWORZYLI BRAME WESZLI NA STADION NIE MARTWIAC SIE O BILETY GORZEJ BYLO KIEDY SIE OKAZALO ZE MECZU NIE BEDZIE CO SIE DZIALO DLAEJ NIE WIEM NA MIEJSCU PARE OSOB OTRZYMALO ZWROT KASY(BYLY TO OSOBY KTORE ZAKUPILY BILET NA MIEJSCU) I CO DALEJ: ZADZWONILI DO KLUBU ZE WYSYLAJA FAKTURE ZA ZAKUPIONE PRZEZ NASZYCH KIBICOW BILETY DO ZAPLATY I TO KLUB SIE SPRZECIWIL ZAPLACIE ZE WZGLEDU NA TO ZE MECZ SIE NIE ODBYL I ZE ZAPEWNE NIE KAZDY BEDZIE MOGL JECHAC I TRZEBA ZWROCIC PIENIADZE KIBICOM I WARUNKI ODRY BYLY NASTEPUJACE:
OSOBY KTORE BYLY ZAPISANE NA KARTE CHIPOWA MOGA ODRAZU DOSTAC ZWROT GDYZ IM NIE BYLY WYDAWANE BILETY WIEC MAJA BYC SKRESLONE Z LISTY I GIT.
OSOBY KTORE BYLY ZAPISANE NA LISTĘ IMIENNA MOGA OTRZYMAC ZWROT PIENIEDZY ZA OKAZANIEM BILETU KTORE POWINNI OTRZYMAC NA MECZU.
ODRAZ PODOBNO ZAPEWNILA KLUB ZE WYDANO BILETY WSZYTSKIM !!
WIEC CALE TO ZAMIESZANIE SPOWODOWANE JEST DEZORGANIZACJA W WODZISLAWIU A NIE WIDZI MI SIE KLUBU... :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)