Witam mam plan na zagospodarowanie muru od strony ul. focha. Jest on troche obskurny.Moze by namalowac tam graffiti z podobizna Papieza i wznioslym tekstem. Wyrazajcie swoje opinie. i jesli potraficie malowac to dawajcie propozycje. Dzieki
-
-
Graffity dla Papieza od ul Focha
Nie wiem co wy napiszecie,ale mnie sie pomysł podoba,ale musi to byc wykonane swietnie.Musi to zrobic ktos kto robi fachowe wrzuty,a nie tak,ze mam ochote pomalowac i bazgrne cos.
podstawa to zamalowanie tego muru .. na bialo? ew. zolto?
Pomysł bardzo fajny, tylko ten mur chyba już długo nie postoi.
Właśnie to zależy od klubu przecież jak będzie modernizacja stadionu to się nawet nie opłaca malować!!!Ja mam kilka osób które mógłbym nakręcić na namalowanie dobrego wrzuta, ale trzeba się na farby zrzucić!!!
no to moze wymyslimy inne miejsce na takie graffiti?
gdzies w centrum na jakims zapomnianym murze?
mogliby w tym wziac udzial kibice KSC, TSW i HKS.
hmm?
wtedy przynajmniej jest pewnosc ze go nikt nie ruszy.
na murze od Focha już jest napisane: CRACOVIA DLA PAPIEŻA
No to trzeba sie zarzada zapytac ile ten mur jeszcze postoi:). Ale tamto miejsce jest dobre nad tym murem wisiala flaga na pilegrzymce papieza. I blagam was nie zaden laczony od wszystkich bo to i tak dlugo nie potrwa. Ja widze to tak zeby byl jakis tekst i podobizna papieza proponuje taka[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img124.exs.cx/img124/5159/papiez1ww.jpg[/IMG][/URL]
"Ojcze Święty Żegna Cię Twoja Cracovia" proponuje i obok tego piękna podobizna papieża!!!
a ja myślę że podobizna powinna powstac obok naszego napisu Cracovia Pany a ewentualnie po modernizacji powinna powstac na jakiejs ścianie przy stadionie
kolo napisu Cracovia pany tez dobry pomysl :) Jestem za.
no też mi się podoba!!
nie wiem czy ktos o tym pisal, ale jaki sens jest robic to graffiti skoro ten mur w ciagu 24 miesiecy zniknie ?
Ja tak samo jak short mysle, mur zniknie a nie wyobrazam sobie burzenia twarzy Ojca Swietego :|
Natomiast po modernizacji stadionu takie miejsce powinno sie znalezc, jestem na tak.
Nawet jesli mur zniknie za 3 miesiace to warto namalowac cos na te 3 miechy
amen
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
a widzieliscie graf na rogu kijowskiej z czarnowiejską??? tam kiedys była podobizna Papieża z napisem "Abba Pater" i ktos zamalowal... od kilku dni jest nowy ! zrobie fote to wrzuce!
według mnie należy niezależnie od tego kiedy nastąpi przebudowa stadionu namalować podobizne JANA PAWŁA II chociażby na te 3-4 miesiące
nie musi być ona wielka , powiedzmy 4m szerokości wystarczą a obok napis którego treść uzgodnimy na forum
co do burzenia to jesli owa podobizna bedzie jak wspomnialem okolo 4m to moznaby ja jakos przeniesc
wiem iz to sa dodatkowe koszty ale kto jak kto JAN PAWEŁ WIELKI na nie zasługuje
ja jestem przeciw..
przeciw podobiznie i przeciw imieniu stadionu
za miesiac beda jechaly z tego stadionu takie kurwy ze szkoda szargac jego Swiete imie
A ja jestem za... Może właśnie dlatego nie będą jechały ****y. Nawet jeśli, to uważam, że mamy wręcz obowiązek nazwania imieniem Jana Pawła II naszego stadionu. To byłoby najwspanialsze uhonorowanie naszego największego kibica w historii...
Jeśli chodzi o napis to może lepiej zaczekać do przebudowy stadionu. Myślę również, że żadna osoba nigdy nie podniesie ręki ze sprayem i podobizny Ojca Świętego oraz naszego napisu nie zamaluje. A jeśli malujemy teraz to gdzie, na torze czy na murze. Lepszym miejscem wedlug mnie jest mur od ulicy Focha...
Wiadomość zmieniona (09-04-05 16:36)
a może takie http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=617828 :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)