cracov, to było po meczu w Pińczowie!
Biedny chłopcze, co Ci zawiniło RM? Skąd czerpiesz takie informacje o tej jedynej, wolnej rozgłośni? Zapewne nie słuchasz, lecz powtarzasz bełkot propagandy żydo-komunistycznej.
A to że Starowicfz jest ubecką tubą - nie podlega dysksji. W tej kwestii masz oczywiście rację. Nie jest on jednak debilem, bo ten s....syn jest niestety inteligentny i umiejętnie nam ciągle przykłada z premedytacją.
-
-
dyletant towarzysz Starowicz
Radio Maryja jedną wolną rozgłośnią????
Wolną od czego???????????????
Chyba od normalnych ludzi!!!
1. Panowie z dyskusją o Radiu Maryja to pls. do Hyde Parku ...jak już koniecznie musicie;)
2. Niejaki Starowicz w mojej osobistej ocenie stracił prawo do nazywania go dziennikarzem po komentarzu do brutalnego strzelania 10 salw z broni pneumatycznej wykonanych bez salwy ostrzegawczej do spokojnie stojących na trybunach kibiców w tym starców kobiet i kilkuletnich dzieci , do strzelania do leżącego na trawie niepełnosprawnego faceta.
Wydarzenia pokazywała wyborcza na stronie, wielu forumowiczów widziało je na własne oczy. Jest taki co osłaniał swoje kilkuletnie dzieci plecami aby kule ich nie pozabijały...
Redakcja Krakowskiech Sportowych, prowadził je tego dnia starowicz wykonała w komentarzu
SZCZYT DZIENNIKARSKIEGO ZESZMACENIA.
Dlatego pogardzam tym osobnikiem.
...cóż grywał pewnie za młodu na etaciku milicyjnym w Wiśle i nie mógł kolegów z resortu skrytykować.
w każdym razie ten człek jako dziennikarz dla mnei nie istnieje.
Wiadomość zmieniona (31-03-05 08:12)
Pasiak46 - "CHŁOPCZE" PISZESZ GŁUPOTY !!!!!!!! ja nie przywykłem do powtarzania bełkotu innych (tymbardziej komunistycznej propagandy). A o tej rozgłośni już nie bede sie wypowiadał - bo to nie miejsce i czas.... . Ale wolna to ona jest - masz rację - kosztem biednych, naiwnych ludzi z których rydzyk ściąga ostatnie pieniądze (czyt. ofiare). Miesza ludziom w głowach a za ich pieniądze buduje swoje imperium masowego ogłupiania. A odnośnie tego Pińczowa to pamiętam ten mecz tylko pisałem to o 2 w nocy tak, że każdemu sie może pomieszać w głowie o tej porze.
Sorry że pisze o tej rozgłośni na tym forum( to już ostatni raz).
A odnośnie Starowicza to Pasiak46 ma racje - ten pies umie nam inteligentnie dołożyć !!!!!! Wykorzystuje każde nasze potknięcie.
GTS - jaka tradycja - taki "klub"
no Chłopaki jak mu się ten transparent nie spodobał to od strzała do niego zadzwoniłem i zapytałem czy palenie Naszych szali mu nie przeszkadzało kilka dni wcześniej i czy nie mógł by choć udawać bezstronnego, ale skurwiel jak piskorz się wykręcał że niby czeka czasów kiedy to będzie normalnie itp. a ja myślę że normalnie to będzie jak go ktoś wy.....z telewizji albo chociaż jakiś gej ale pewnie by miał wtedy radochę hehe.Cieszę się że jest tak wielu którzy mają go dość , może ktoś kiedyś mnie uszczęsliwi.
16 dni później
ta łajza wlasnie mało sie nie popłakała w związku z remisem psiarni.....jak on mnie złości
Wiążąc krytyke pana Starowicza z jego wypowiedziami nt Cracovii
robimy mu tylko przysługe
dzieki temu moze sie chlopina bronic ze to kibice zaslepieni miloscią/nienawiscia (niepotrzebne skreslic) sie czepiaja
A fakty sa takie ze ten pan nie potrafi mowic po polsku
buduje trak absurdalne zdania ze az szokuje
stawia banalne tezy
w 8 na 10 wypowiedzi jest nieprzygotowany
myli sie
powtarza sie
nie jest zdolny do jakiejkolwiek analizy tego co sie dzieje
jest tragiczny po prostu
i nie ma to naprawde nic wspolnego z tym ze czuje sie emocjonalnie zwiazany z ulica Reymonta *choc bardziej z koszykowka)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
zgoda Raf . Starowicz jest po prostu przerażliwie słabym dziennikarzem.
Ale mnie i tak bardziej irytuje Krzoska jako dziennikarz TV Kraków....
Nie no Agnan
Akurat pan Krzoska potrafi sie zachowac profesjonalnie
a na tle Starowicza to wogóle juz błyszczy
Nie ma sensu wyciagac mu rzecznikowania
bo jako rzecznik przeciw Cracovii nie zgrzeszył
tzn, nie kojarze zeby zgrzeszył
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
sekretariat@kra.tvp.pl
pisac skargi na tego .........
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)