Na oficjalnej jest napisane ze karnetowicze płacą... kobiety i dizeci zapewne tez :/
-
-
Dzisiaj sparing z Katowicami 3 - 2
no to juz sie rozwiazal moj problem czy jechac na sparing czy NIE..
Płatny sparing??Po tym wspaniałym widowisku z Radomiakiem??Brawo.Pogratulować decyzji wypada.....Zenua
I wyszło ze klub ma kibiców w DUPIE !!!! Przecież to jest śmieszne co zaczyna sie dziać !!!! 7 zł na sparing !!!!
chuj wam w dupe nie ide dla zasady
. No to chuj Wam w dupe tez nie ide dla zasady.
No jeżeli mając karnet i jadąc z kobietą i dzieciakiem mam zapłacić 21 zł. to też podziękuje. Brawa dla kubu :(
nie ma co przesadzać 7 zł za sparing z pierwszoligowcem to znowu nie jest majątek...
kkk: komu Wam ?? - pasowałoby najpierw ustalić winnego tej sytuacji. Może to wymóg Komendy Małopolskiej Policji - że trzeba wynajać ochronę - no i w jakiś sposób ją pokryć? wtedy wypadałoby wpisy zmodyfikować na np. CHWDP czy jakoś tak.
Dem ten kto jest winny ten wie zo to do niego ;)
Pozostaje mieć nadzieję że TEN do kogo to skierowane tu zagląda... bo jeżeli nie to po co to pisać?? po to żeby każdy z forumowiczów jak również osób postronnych - zobaczył jaka ta banda chuliganów z KSC niewychowana?? że nawet bluzgają swoim?? kopaczom?? działaczom?? profesorowi??
pislaem z nadzieja ze TEN wlasnie to czyta ;)
ok , to decyzja jasna ... czy jechac ... dziekuje , brawo brawo braaawo , ladna rekompensata !
Witam...
[b]W trakcie sparingu na stoisku z pamiątkami (sektor B) prowadzone będą zapisy na wyjazd pociągiem specjalnym na mecz z Odrą Wodzisław.[/b]
Pozdrawiam
Crac
zdecydowanie dla karnetowiczów ten sparing powinien być za free biorąc pod uwagę ze kibic inwestuje w klub kaskę to jeszcze po meczu z Łęczną na , którym był ogólny ,,bajzel'' organizacyjny przynajmniej na moim sektorze A1 gdzie sie powinno siedzieć ( wtedy kiedy trzeba oczywiście - bo dopingować trzeba ) się stało bo ochrona ( ta która zarabia 50 zeta) wpuszczała wszystkich jak ktos tylko krzyknął , pomijajac kible - a pózniej ludzie pisza że muszą ogladac jak kibole leją pod kratami .Ja osobiście i tak sie nie wybieram ale zastanawiam sie nad polityka klubu bo skoro ktoś kupuje karnet mając już karnet z jesieni powinien wejść za darmo a wydaje mi sie że klub poprostu chce w ten sposób zarobić na opłatę przyjazdu Katowic do Krakowa jestem ciekaw co pózniej przeczytam jak sie okaże jak tym razem przegrali z czerwona latarnia polskiej ekstraklasy bo z drugoligowa juz wtopili
ps
nie znaczy że mam karnet na A1 to odrazu zarobiony jestem poprostu pieniadze odkładałem i sobie kupiłem a niektórzy marudzą że bilet kosztuje tyle i tyle tylko jakims dziwnym trafem stac ich na browara pod Algą , na spalenie jarunku , picie wódy a pózniej najlepiej by z bramą weszli na stadion , pomijajac fakt gdy w II i III lidze ,, Filipiaka'' widziałem skaczących przez płot ludzi ,, odje.....'' na maksa w ,, firmówki'' a na bilet stac ich nie było może ktos powie że ,, zaje....'' ze sklepu ale wchodząc przez płot okradaja swój klub . Jeszcze za czasów ,, dinozaurów'' czytaj miedzy 1993 - 2001 rokiem problemów takich nie było a zapytacie dlaczego bo mentalnośc ludzi poprostu była inna - inne wychowanie inne zasady a teraz poprostu ,, młodzież '' jest taka jaka jest
MOJA WYPOWIEDŻ NIE JEST SKARGĄ NA TE 7 zł TYLKO NA POLITYKĘ KLUBU
Wiadomość zmieniona (29-03-05 17:52)
7 zł - przecież to nie tak wiele. Nie przesadzajcie z tymi płaczami. Najlepiej to jest wymagać od klubu a samemu jak przychodzi pokryć koszt ochrony to od razu wyzywanie i obrażanie. Nie chcesz to nie przychodź i już......
Nie po to ludzie kupowali karnety , żeby płacić za sparingi
krejzi napisał :
,,7 zł - przecież to nie tak wiele. Nie przesadzajcie z tymi płaczami. Najlepiej to jest wymagać od klubu a samemu jak przychodzi pokryć koszt ochrony to od razu wyzywanie i obrażanie. Nie chcesz to nie przychodź i już......''
no ale po co płacic skoro pózniej ktos powie że ochrona zarabia 50 zł i za to nie bedzie się udzielała wrazie czego (skoro sie decyduje na pracę w ochronie - musi wiedziec ze to takie ryzyko zawodowe ) a ja napisałem ze nie idę na sparing a chodzi mi tylko o ta dziwną polityke klubu
RaDaR - z czwartoligową czerwoną latarnią też już wtopili....
krejzi - ty chłopie chyba nie załapałeś, o co biega - nikt nie mówi czy 7 zeta to dużo czy mało, tu chodzi o to, że klub pokazuje, że ma kompletnie W DUPIE kibiców. Oczywiście - żyjemy w wolnym rynku i mogą sobie wprowadzić bilety choćby i na treningi i choćby i po 1000 zeta, tylko ciekawy jestem czy sobie potem kupią kibiców???? Piszesz - nie chcesz? nie przychodź A PEWNIE ŻE NIE PRZYJDĘ - choćby i ten bilet kosztował 2 zeta - i wielu kibiców myśli podobnie...
odpowiem Ci po sparingu bo juz musze wychodzic..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)