Na miejscu Mikulskiego szukałbym młodych talentów ,a Wy drodzy kibice którzy chodzicie na mecze juniorów pomoglibyście.
-
-
Trzeba młodych talentów
przecież 4 naszych jedzie na Mistrzostwa Świata U-17. chyba nie jest z naszą młodzież tak źle.
Własnie, 4 zawodników w U-17 to naprawde jest bardzo dobry wynik!!! Chyba serio z wyławianiem talentów z innych zespołów nie jest u nas tak źle:). W każdym razie dla mnie to jest budujące.
Wiadomość zmieniona (26-03-05 12:39)
I oni już powinni dostawać szanse w pierwszym zespole - Popatrzcie na Filipa Burkharda z Amiki .....
RACJA RACJA
czy ktoś się orientuje ile lat musi mieć Bardzo młody piłkarz aby został przyjęty do sekcji piłki nożnej - syn mnie nudzi na maxa i ma 6 lat.
www.cracovia.pl
[url]http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=75[/url]
Potrzeba nam nowego menagera-ktory będzie tyrał od rana do nocy.Wtedy takie talenty znikąd jak Błaszczykowski będą trafiać do nas .W naszego ,,super menago''nie wierzę.Nie robi nic w kwestii transferów -a jak już pojechał do Nigerii to przywiózł zawodników śmiesznych(zupełnie nie nadających sie do 1 ligi).Dlatego najwyższa pora by profesor ZACZĄŁ GO ROZLICZAĆ Z EFEKTOW PRACY (wg mnie są one żałosne).
potter - piszesz bzdury - Albun szuka młodych chłopaków do drużyn juniorskich i robi to dobrze. Za transfery do I-go zespołu odpowiada Wojtek S.
teraz pierdolisz głupoty chłopcze !!!!!!!!!!!!!!!!!
To do mnie czy do pottera biało-czerwony ?
Pozdro
E.
eredin jak nie wiesz jak jest to nie WYPISUJ BZDETÓW!!!!!!!.mIKULSKI BYŁ I JEST ODPOWIEDZIALNY ZA SPRAWY TRANSFEROWE ZWIĄZANE Z 1 DRUZYNĄ.Po co w takim razie jechał do Nigerii jak nie jest odpowiedzialny za transfery do 1 drużyny?Chyba nie po mlodych chłopakow do drużyn juniorskich.Proponuje ci sprawdź u źródła czyli po prostu spytaj prezesa Misiora lub jednego z działaczy co siedzą w temacie i dopiero wtedy wypisuj .Mnie sie chcialo to zrobić wcześniej DLATEGO WIEM ŻE ZA SPRAWY TRANSFEROWE ZWIĄZANE Z 1 DRUŻYNĄ ODPOWIADA MIKULSKI.i W TEMACIE WZMOCNIEŃ DLA 1 DRUŻYNY EFEKTY JEGO PRACY SĄ żałosne wręcz żadne.Dobrzy zawodnicy (małoznani utalentowani)trafiaja do naszych rywali-chociażby Blaszczykowski do wisły -a u nas jest to zupełna klapa.Dlatego czas najwyższy by za brak efektów transferowych nasi włodarze zaczęli go rozliczać. Jest juz u nas ponad pół roku i zero efektów.
potter, ale Filipiak mowi ostatnia non-stop ze Mikulski jest teraz odpowiedzialny za szkolenei mlodych + organizacje turnieju na 100-lecie KSC.
Moze po prostu mial na poczatku takei zadania jak mowisz, ale Filipiak widzac ze Stawowy i tak nie bedzie z nim wspolpracowal dal mu inne zadania?
Rock nie rozsmieszaj mnie .Rolą menagera jest przeprowadzanie transferów do pierwszej drużyny .Stawowy wielokrotnie ostatnio sie wypowiadał że to nie jego działka-zajmuje się tym Mikulski.Robi to super nieudolnie bo do klubu trafiaja zagraniczne spady nie nadające sie do niczego w dodatku nie wyszukane przez menagera tylko wożone z klubu do klubu przez pseudo menagerów.Nie wciskajcie kitu że Stawowy od Mikulskiego by nikogo nie wziął.Dobrego zawodnika wziął by na pewno.W ostatnim czasie było ich 2 Sawenah (transfer spaprany przez nieudolność menagera)i boliwijski stoper>reszta to był złom .Zresztą głównie chodzi o interes Cracovii ,a w temacie poszukiwanie wzmocnień w kraju i zagranicą do 1 drużyny jest zupełna klapa.Trudno zresztą oczekiwań by Stawowy miał czas w trakcie ligi jeździć po Polsce i za granicę w poszukiwaniu wzmocnień do pierwszej drużyny.Jest to nierealne.W kazdym klubie menager zajmuje sie sprawami transferowymi .Podobnie jest u nas.Z tą jedna tylko różnicą -ŻE U NAS EFEKTY POSZUKIWAŃ ZAWODNIKÓW DO 1 DRUŻYNY SĄ ŻENUJĄCE.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)