Sophie - jutro się dowiemy czemu ktoś wykonał krecią robotę.
-
-
Pociąg specjalny na mecz z Odrą - ODWOŁANY...
Najważniejsze są chęci. Nie ma pociągu , musiałem załatwić busa. Będzie nas kosztował 20 zł na osobę. To mniej niz pociąg ale jesli ktoś chciał jechać to te 10 zł wiecej by zapłacił (choć zgadzam się , ze 30 zł to niemało). Moim zdaniem problem jest gdzie indziej. Po raz kolejny pokpiliśmy sprawę. Poprzednio pociągi mimo wszystko jechały. Wiele osób w pociągu płaciło. Czasem Koło Sympatyków musiało dołożyć , czasem nie. Ja jeszcze dzisiaj spotykałem się z głosami (z 10 osób) typu: eee tam , będzie pociąg. Zapłacę jutro albo w sobotę. Niektórzy liczą , ze uda im się pojechać za friko. Efekt jest , jaki jest. Nie bedzie pociągu i nie będzie nas 400 w Wodzisławiu. Zawsze wszystko zostawiamy na ostatnią chwilę. Później oczywiście wszyscy są winni (a najbardziej organizator) tylko nie my. Musimy się nauczyć dyscypliny inaczej nasze liczby wyjazdowe zjadą i to bardzo. Od poniedziałku było wiadomo , ze jeśli do czwartku wieczorem nie będzie 200 osób to pociąg nie pojedzie. Czy tak trudno było wygospodarować godzinę i wpisać się na listę?
to jest ten pociąg w końcu czy nie?
NIeoficjalnie powiem że nie, ale poczekajcie na komunikat. Ci co sie zapisali będą mieli załatwiany transport z tego co wiem.
Baylay - prawda! I tyle.
Listy kibiców zarówno na pociąg jak i na mecz zamknięte zostaną dzisiaj o godzinie 16.
W razie odwołania pociągu zrobimy co w naszej mocy by zorganizować transport dla tych co się zapisali. Szczegółowe i ostatneczne informacje na ten temat pojawią się koło godz 16 na stronie cracovia.pasy.net
Pozdrawiam
Jak donosi oficjalna:
[b]To nie jest żart!!! Zarząd Odry Wodzisław zadeklarował, że podejmie wszelkie działania, aby na mecz wpuścić wszystkich kibiców Cracovii! Na trybunę dla gości wejdą nie tylko posiadacze kart chipowych.
Wszystkich chętnych zapraszamy do sklepu klubowego przy ulicy Wielickiej 101. Zgłoszenia na listę imienną przyjmować będziemy do godziny 16:00 w piątek 1 kwietnia. Koszt biletu 15 zł. [/b]
[url]http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=81[/url]
zubereg napisał(a):
> gtx
> Pociągu specjalnego nie robi klub tylko Koło Sympatyków! I to
> koło decyduje czy pociąg będzie czy nie...
> Jak na razie pociąg jedzie....Chyba że ktoś z Koła sympatyków
> napisze inaczej
Craco napisał:
>Przy okazji: kto powiedział że pociąg już odwołano? Gdzie jest taka >informacja podana? Klub nie organizuje wyjazdu, a w necie jest strona >organizacji która wyjazd robi. Tam NIE MA SŁOWA NA TEMAT ODWOŁANIA >POCIĄGU
Kolego Zuberg.
Może ja nie mam tylu zasług dla Cracovii co Wy ;), ale potrafię jeszcze odróżnić MKS od Koła Sympatyków. Napisałem może nieściśle, że to info z klubu, że pociąg nie jedzie, a chodziło mi o to, że usłyszałem tą wiadomość w sklepiku na Wielickiej, gdzie podobno zbierano zapisy na wyjazd więc chyba u żródła.
Kolego Craco.
"pociąg nie jedzie" powiedziała Pani Magda w sklepiku i chyba nie jest to żadna krecia robota ze strony klubu, a tu od razu spiskowa teoria dziejów, a to co najwyżej drobne nieporozumienie.
TD napisał:
> ..... ale do q.n. czy nie widzicie tego Piękna, tego Przeżycia JAZDY RAZEM? > WIEM, MOŻNA SZYBCIEJ, TANIEJ, WYGODNIEJ... ALE TO NIE BĘDZIE TO! (o > czym będziecie opowiadać Pasiastym dzieciom?).
Być może kiedyś były wspaniałe wyjazdy RAZEM, ale teraz nieco się zmieniło. Dziwią się niektórzy, że PKP wynajmuje pociąg za taką wysoką kwotę, a nie pomyśleliście, że może w kwotę wynajmu jest wkalkulowany mały remoncik składu. Chyba przy okazji wyjazdu na Gieksę ktoś tu na forum ekscytował się rozp.....leniem świetlówki w wagonie. Niestety człowiek w stadzie dziczeje. Mi osobiście wystarczy, że jak jadę autem w kolumnie to pały traktują nas jak zwierzęta, a ja jestem normalnym obywatelem tego kraju i nie wydaję mi się, żeby to, że jestem kibicem Cracovii czyniło ze mnie obywatela drugiej kategorii.
Pozostawiam jednak do przemyślenia dlaczego tak się traktuje kibiców.
Wiadomość zmieniona (01-04-05 10:10)
Witam...
Za Teraz Pasy!
"Jak poinformował nas prezes Paweł Misior działacze Odry Wodzisław zdecydowali, że na sobotni mecz [b]będą również wpuszczani kibice Cracovii nie posiadający kart chipowych.[/b]
Warunkiem wejścia na stadion będzie zapisanie się na specjalną listę."
Pozdrawiam
Crac
. I oby to nie byl zart na 1 kwietnia.
Nas Odra wpuściła bez chipów. Powodzenia na wyjeździe
To nie jest zart, to dla tych co maja watpliwosci.
PS.Koziołek, a czy mecz z Wami potratowali jako "podwyzszonego ryzya" ??
Wiadomość zmieniona (01-04-05 11:23)
hehhe, chyba nie :) ale dali nam bilety z meczów Odra-Legia bo nie chciało im się drukować dla nas. Idiotyzm
Idealem byloby wynajecie od pkp jednego calego skladu pociagu tylko dla nas jaki sklad zostawilibysmy po wyjezdzie takim jechalibysmy na nastepny moze wtedy kilku czy kilkunastu kre...ow zrozumialoby w czym rzecz!
Jeszcze bedzie pieknie,jeszcze bedzie normalnie!
CRACOVIA PANY!!!!
[b]chipy mozna nabijac do 16
normalny bilet bez cipa kupic mozna do 18!!!!!![/b]
A można zapisać sie na pociąg i kupic bilet w Enigmie ???????????????????
czemu chipy można nabijac do 16 !!!!
Kolego Craco widzę że żadne argumenty do ciebie nie docierają.Najpierw wydawalo ci sie farmazonem dojechanie do Wodzisławia za 50 zl co skutecznie ci wypisałem że można.Potem twierdzisz że na wyjazd jadą Cracovią juz zarażeni.Zupełnie się z tobą nie zgodzę.Dobry wyjazd specjalem nie jednego zaraził z takich ludzi którzy jechali wyciagnięci przez kolegów pasiaków.Tu dam ci tylko jeden z przykładów (nasz liczny wyjazd do szczecina rok temu w 2 lidze)tylko z mojego osiedla pojechalo 44 osoby z czego 12 osób nie było nigdy na żadnym meczu pasów.I tam własnie zostali pasiakami na dobre.TAK że nie pisz wiecej takich idiotycznych farmazonów bo te osoby zapewne nie były jedynymi pozyskanymi poprzez specjale.TY już z góry wszystko negujesz i niczym sie nie różnisz od naszych dawnych działaczy -nic się nie da wg ciebie ani dziś ani potem.Czy nie zastanowiłeś sie ilu kibicow wybrało by się specjalem w przypadku ceny 10 zł?.Pakietem do targowania nie jest te 2 wyjazdy ale cały przyszły sezon mimo że nie ma jeszcze terminarza.Doprawdy nie wiem jakie intencję ci przyświęcają że nie chcesz by te specjale były tanie i powszechne.1zł od biletu to kwota śmieszna biorąc pod uwage nasz budzet (zresztą myśle że może potrzeba nawet mniej np 50 tys na cały sezon +obniżenie ceny wynajmu w przypadku gdyby strona do rozmow był nasz klub.Sam profesor wspomniał że chciałby o tym z kibicami pasów porozmawiać-to czemu CIAGLE WSZYSTKO NEGUJESZ I WYPOWIADASZ SIĘ ZA INNYCH.
czemu chipy można nabijac do 16 dzisiaj!!!!????
dlaczego nie można jutro nabijać????
_paszczak , a dlaczego nie można w niedzielę?? Przecież to skandal!! To rzucanie kłód pod nogi biednych kibiców!! CHIPY W NIEDZIELĘ!!!
Witam...
Za Teraz Pasy!
"Pociąg specjalny na mecz z Odrą Wodzisław Śląski został odwołany...
Dla osób, które zapisały się i opłaciły koszty przejazdu pociągiem specjalnym Koło Sympatyków zorganizuje inny transport na ten mecz..."
Pozdrawiam
Crac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)