Dziś na meczu było na oko ok. 5000 widzów . Tysiące nie posiadających identyfikatorów lub przestraszonych "Ruchem" kibiców zostało w domu.
Myśle ,że jesteśmy w plecy o jakies 2500-3500 biletów:-((((
-
-
SSTRATY FINANSOWO-MORALNE
Średnio licząc 10-15 tys. w plecy po każdym meczu...
Niech żyją ci, co odbudowują KSC walcząc o Klub na frontach stadionowych (a raczej buforowych).
No cóż, wojna zawsze kosztuje...
Razem za cały 2003 rok kibolstwo bezmózgowe przyniesie gdzieś ok. 150.000 zeta strat, bez ciężko przeliczalnych start moralnych.
Podzielmy to przez cenę racy lub metra kwadratowego flagi albo lepiej przez przeciętne roczne wynagrodzenie piłkarza (a może hokeisty). wtedy się najlepiej zobaczy co zyskaliśmy dzięki "soli ziemi".
Ma ktoś pomysł jak wypełnić tę lukę?
Przede wszystkim , kto moze czesciej wpadac do klubu powinien kazdemu znajomemu Pasiakowi który się leni albo nie ma czasu wyrobic ID. (zdjecia zawsze mozna choćby skanowac z dowodu...)
Osobiście byłem zdziwiony aż tak duża widownią. Balem się ,że będzie tylko 3000-3500.
Identyfikatory to poważna bariera , parę lat temu po wyczynie "miśka" i walczacy o MP
klub z Czarnej Wsi grał przy zaledwie 5000-6000 widzów.
W Czarnej Wsi nie ma klubów, lecz jest Towarzystwo.
Ja się na Towarzystwach ani na Towarzyszach etc. nie znam mnie interesują tylko Pasy...no chyba ,że Celtic gra;-)
Nie każdy ma 2 zdjęcia przy sobie, nie czyta gazet ani netu i klops. Droobiazg: Aparat cyfrowy + drukarkan fotograficzna (judentyfikatory wyrobione w ten sposób - np,. 8 zł). Ale do tego trzevba myślreć, a sądzac po Genialnym Trenerze w Klubie mało kto myśli
Oczywistym jest fakt ,że ŻADEN klub w Polsce nie ma technicznych możliwości sprawdzania i weryfikacji wszystkich identyfikatorów. Wczoraj było 5000 niby jak szybko sprawdzać czy to nie ksero albo czy to naprawdę ten gość???
Ja proponuje ogłoszenie do PRASY typu
MKS CRACOVIA gorąco zaprasza sympatyków w godzinach 10-20 do lokalu klubu w celu wyrabiania identyfikatorów. Przepraszamy naszych drogich kibiców za wszelkie niedogodności wynikające z wprowadzeniem systemu identyfikacyjnego!
lub podobnie.
a mnie ciekawi ile zostało sprzedanych biletów przy 5 tysiacach widzów
a cos Ty taki ciekawski;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)