W jesiennej rundzie działacze Legii sprawili nam "miłą" niespodziankę - to przypuszczam, że powinniśmy się postarać o rewanż wcale nie gorszy.
Co o tym myślicie?
Wiadomość zmieniona (26-03-05 06:38)
-
-
Stop dla kibiców Legii?
Jeśli jesteś działaczem, to możesz o tym pomyśleć i postarać :))))
Działacze Legii sprawili niespodziankę, więc należy teraz odpowiednio potraktować ich kibiców. Bez sensu zupełnie.
ja jestem z atym ze by przyjechali i wrocili odrazu do odmu jak Cracovia u nich nie ma dwoch zdan =]
Oczywiście, nie jestem działaczem, ale i działacze powinni wiedzieć co o tym myślimy.
Kibicow wpuscic ale postarac sie aby Zygo i spolka mieli problem najlepiej to ich do klatki z kibicami ;))))))
Mentny, nie przesadzaj. Chcesz ich przyjmować chlebem i sola, bo coś tam...
Niech mają pretensje do swoich działaczy, a nie do nas.
Kibiców wpuścić a Zygo nie - niech się nawet pozyga ze złości...
Stop dla kibiców LEGI????Dlaczego nie chciałbys ich widziec na stadionie?Mimo tego ze nie lubie Ległej nie widze problemu aby ich nie wpuszczac,nie sa niczego winni,nie sa równiez winni postawy swoich działaczy.Jestem zupełnie za tym aby weszli na stadion
PozdRo
Nie bedziemy o glupotach gadac, znowu maja sie z nas w kraju smiac? Ze wogole o czyms takim myslimy?
Co Bogu ducha winni kibice Legii maja wspolnego z dzialaniami owczesnej ichniejszej wladzy?
Nie ma tematu
musze sie tu wpisac ...
Monday mam wrażenie , że nie byłes na wyjeździe do Legii ...
inaczej nie pisał bys takich bzdur ...
jak kilka tysięcy ludzi spiewa: "wpuścic Cracovie ej kurwy wpuścic Cracovię " to ja nie mam watpliwości , ze chcą nas widzieś u sibie ...
co innego ich działacze ...
i tu wyraźne rozgraniczenie ...
kibice Legii TAK ...
działacze Legii stanowcze NIE ...
Osobiście mam ochotę wydrzeć mordę na meczu do Zygi i Waltera czy mają Chipy!
Oczywistym jest fakt że kibice Legii - jak najbardziej wpuścić.
S T A N O W C Z E N I E D L A D Z I A Ł A C Z Y L E G I I ! ! !
S T A N O W C Z E N I E D L A W A L T E R A I Z Y G I ! ! !
K O N I E C Z N I E S P R A W D Z I Ć C Z Y D Z I A Ł A C Z E M A J Ą C H I P Y !!! - i oby nie mili! Wywalić na zbity pysk szmaciarzy!
PS. Jak chcecie zobaczyć jak kibole Legii latają na Konkwiktorskiej to włączcie TVP2.
Otwieram wątek dla mojego wpisu :-))
NAjwyraźniej widze że niektórzy nie byli na meczu w Warszawie - tak ten wyjazd wyleczył mnie z jeżdżenia na jakiś czas bo to co się stało pod stadionem Legii było niedopuszczalne - ale powiem wprost uważam że kibice Legii powinni zostać bezwzględnie wpuszczeni na nasz mecz - to nie ich wina że mają pseudodziałaczy jak pan Zygo i pan Jacek "kłamca" Bednarz pokażmy im jak wygląda gościnność a nie schamiałe zachowania "warszawki" (w odróżnieniu od Polonii gdzie jest Warszawa, Legia to "Warszawka") a pan Zygo, Walter i Bednarz winni okazać przed wejściem na nasz stadion aktualne chipy... i tyle w tym temacie!!!
Wogole zalozyciel tematu niech sie zastanowi co pisze!
Szlagierowy mecz bez kibicow Legii?Zastanow sie chlopie.
Jak najbardziej zeby przyjechali (tez ich nie lubie) i to w maksymalnej pojebnosci naszego sektora gosci (ale rym :P:P) Oj bedzie bardzo ciekawie na tym meczu :))
Zdecydowanie zgadzam sie z Robertem , Kervinem i Mielcem (p.s. pozdro dla Pasiakow z Kur2nowa z Chicago).
Kibice legii chcieli aby Pasy weszly na stadion - to na mercz z nami szykowali nowa (najwieksza w polsce podobno) sektorowke wiec nie wiem po co taki temat.
A dokladnie tak jak juz ktos wyzej napisal pokazmy hamom z Wawy co to znaczy goscinnosc!!!!
Monday, Łysy, popisaliście się, brawo! Wstyd! Tak jak zawsze na forum, najwięcej do gadania maja ludzie, których we Warszawie nie było ...
Dla kibiców Legii zdecydowanie TAK, dla działaczy zdecydowanie NIE!
Po co to larum? Nie wolmo zapytać? Istotnie, nie byłem w Warszawie na Legii, ale ten problem ciągle mnie nurtował i w końcu go poruszyłem. Nie powiedziałem jednak kategorycznie tego, o co mnie posądzacie. Chciałem tylko usłyszeć co o tym wulgarnym chamstwie pseudodziałaczy Legii myśli ogół kibiców Cracovii z dystansu czasu. A swoją drogą to cieszę się, że zdrowy rozsądek pasiastych kibiców góruje.
Monday
To zadales naprawde glupie pytanie! Wogole moim zdaniem mecz bez kibicow druzyny przeciwnej to jest oslabione widowisko o ok. 50%
Mielec, wytonuj nieco. Dobrze?
Kibice TAK
Działacze NIE
... tylko co my możemy? I tak te sk....ny będą w budce spikerskiej raczyć się drinkami i zajadać kanapki! ... zapewne z zgodą, ba! - na zaproszenie Pana Filipiaka, bo .... mają kase! i plecy jak USS NIMITZ :-(((
A może się mylę? Może nasz kochany Pan Prezes udowodni nam, że nie dla parady nosi pasiasty szalik i wystosuje jakieś pismo do działaczy Legii czy "cuś" , że są oni persona non grata na Kałuży ?!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)