Spokojnie, zobaczymy mecz z Odrą i pogadamy
-
-
podziekować Szczocie !!
do Wrony:
bylem na meczu i musze przyznac ze Szczota zagral bucowe i nie strzelil 3 100% sytuacji ale to caly zespol dal ciala i wina nie lezy tylko po stronie Szczoty.
a tak pozatym to gratuluje Radomiakowi tego murzyna. bardzo dobry zawodnik jak na 3 lige
KUmbaj napisał:
a tak pozatym to gratuluje Radomiakowi tego murzyna. bardzo dobry zawodnik jak na 3 lige
a ja myślałem że to II liga...:>
Fotki ze sparingu ze strony kibiców Radomiaka :
Dobre mi zdjecia wyszły?:)
Dobrze ze mamy jeszcze sparing z GKS-em.
Niewyglada to dobrze:(
Tylko Moskała pokazał sie z dobrej strony!
Citko,Bojar,Bania,Szczota nic!!!
Nie ma co na jednego zwalac,cała drużyna musi wziasc sie w kupe i pozbierac! Walczyc!!!!!!!!!
Bedzie dobrze!!!
Świstak od przyszłego sezonu 3 liga chyba,że ktoś murzynka wykupi;)
Wiadomość zmieniona (24-03-05 11:09)
"Leciutko" poza tematem. Dopiero na zdjęciu zobaczyłem, że na stadionie obok napisu Cracovia Pany tez namalowali tą "poprawioną" wersję naszej flagi-godła. Może jednak trza jakąś petycje wysmarować. Po kiego grzyba zmieniać coś pięknego na cosik takiego.
Tak, wim był o tym temat, ale oglądam sobie te zdjęcia i wpada mi w ślepia to cosik. Co za koszmar.
Świstak napisal:
"KUmbaj napisał:
a ja myślałem że to II liga...:>"
ale juz niedlugo spadek wiec jakby nie patrzec III Liga :>
no chyba ze...
Z tym składem , grą i trenejrosem...spoko się utrzymają.
Ale Szczocie dajcie spokuj bo chlopak moze mial zly dzien poprostu
A kiedy ostatnio miał dobry?
Moim zdaniem był to protest przeciwko forowaniu niektórych ...
Szcota moze z szymkowiakiem prowadzic rywalizacje o fryzury pozatym jest cieki jak majtki w kroku,szczota aut!
Monday , czy ci "forowani" też protestowali przeciwko "forowaniu"?
Juz dawno mowilem ze Szczoczarz w obecnej chwili jest zaslaby do Cracovii !! obserwuje go i on zamiast sie rozwijac cofa sie wstecz !! ja nie wiem co Stawowy w nim widzi !! uwazam ze dla niego lepiej by bylo grac w drugiej lidze, ale grac a nie platac sie w napadzie i co dojscie do pilki to gleba !! jak go widze to mnie smiech ogarnia !! ilez moze sie ten jego talent rozwijac 2, 3, 5 lat ludzie dajcie spokoj !!
Podziękować? Kontrakt ma na 5 lat. Siedzi na ławie odkąd przyszedł. Jak ma się rozwijać. Może jak z Brożkami Cupiał robi. Wyporzyczyć z gwarancją grania i prawem wezwania do powrotu?
WLASNIE SZCZOTE POWINNI WYPOZYCZYC GDZIES
Z niedowierzaniem czytam niektóre wpisy.......Jak można chcieć się pozbywać chłopaka który ma 20 lat i wszystko przed Nim......Ciekawe jak się czuje czytając takie wpisy,a jestem przekonany że zagląda na to forum.Co do pozbywania się kogokolwiek to wg mnie powinni podziękować W,W,O,D,Ś,P oczywiście pod warunkiem że znajdą następców.....
Narazie za wczesnie na pozbywanien sie kogokolwiek
Jestesmy w ekstraklasie pierwszy sezon i uwazam ze o zwolnieniach mozna mowic dopiero po jego zkonczeniu
A Martinez podkreslil bardzo ważną rzecz - Szczota ma 20 lat dopiero i bedzie sie rozwijal jeszcze przez min. 5 !!!
A co powiecie o Baniowym ? On sie rozwinąl do najwyzszej formy w ostatnich 3 sezonach a ma juz 31 lat a obecnie jest naszym najlepszym napastnikiem
I ciesze sie ze Szczota ma kontrakt na 5 lat !
Racja JEY JEY-za wcześnie na pozbywanie sie kogoś.Miałem na myśli posunięcia posezonowe.Jeżeli niektórzy nie udowodnią że zasługują na grę w Pasach to konieczne będzie "wietrzenie" składu....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)