Jestem zagorzałym kibiecem polskiej piłki, kocham cracovie. Na wiosne chce jechać na derby Krakowa bo wiem że to bedzie jedno z najlperzych spotkań pod względem ultras i wogóle w Polsce. Niestety mieszkam ponad 600km od Krakowa. Nie wiem gdzie dokladnie jest stadion (tylko że przy ul.Kałuży) moglibyście mi jakoś streścić dojazd na ten stadion? Gdzie i czy ,można kupić bilety?do kiedy? interesuje mie jeszcze szalik łączony Wielkiej Triady gdzie mozna taki zakupic? Za pomoc z góry dziękuje!! Pozdro dla wszystkich kibiców KSC !! CRACOVIA PANY !!
-
-
Prosze o pomoc pasiastych kibiców.
Myśle, ze trzeba sprawdzić IP:)
Wychodzisz z dworca wsiadasz w autobus 152 i wysiadasz pod stadionem.
A kolega może z Suwałk?
mozesz wsiasc w bimbajke 15 na dworcu i wysiadasz pod stadionem nie trudno go niezauwazyc ;)
fajnie że kochasz Cracovię ...
tylko pamietaj , że tą świetą nazwę pisze się z dużej litery ...
pasy22 napisał(a):
> Wychodzisz z dworca wsiadasz w autobus 152 i wysiadasz pod
> stadionem.
Albo 192 ;)
śledź Forum i www.Cracovia.pl na bieżąco - wtedy się dowiesz, jak się kupuje bilet - to może być całkiem blisko.
Dzięki bardzo wszstkim. Zrozumiałem że najlepliej jechać autobusem 152 tak? Jeszcze raz Thx. A bilety mozna zakupić przez neta? czy tylko na cracovia.pl zamówić w kasie numer1 i odebrac 3 godz przed meczem ?
czy wygrywasz czy nie ja CRACOVIO kocham cie ... pozdro i milo mi (nam) ze taka odleglosc cie dzieli od krakowa a kochasz CRACOVIE pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)