ale niech Ci od focha na nastepnym meczu głośno sie dra;-)
-
-
Doping na Arce!!!
Świstak tak ode mnie to proponuje powiększenie repertuaru na 2 strony w meczu z Błękitnymi. Chyba coś przygotujesz extra no nie?
Osobiście mi brakowało okrzyków : "TERAZ BRAMKA MUSI BYĆ" oraz "CHCEMY 3 PUNKTY CRACOVIO CHCEMY 3 PUNKTY".
Doping b. dobry potrzeba tylko oprafonu czy jak to sie nazywa, do równomiernego śpiewania, że by jedna osoba tylko prowadzila doping i że by była bardziej słyszalna, bo np. na łuku juz jej w ogole nie słychać
Doping Był w Deche Już dawno takiego nie było jeden z najlepszych!!!!!!
Czemu
Arka nie przyszla do młyna?? mi sie nie podoba to wcale..
Jedna uwaga
3 panów stojących na płocie powinna stać od siebie w odległości 10 - 15 m tak jak na Ruchu!
No chyba ze się kochają inaczej!
Wczorajszy doping był zadawalający!
Szczególnie jak cały stadion zaśpiewał "My chcemy gola..."
Muszę się tu w pierś uderzyć. To ja zasugerowałem Świstakowi zapodanie pytania do drugiej strony "PROFESOR!!!!!!!!?". Różnie to odebrano, ale uważam, że to powinno być zawsze . Kolejne hasło jakie miało paść to miało być:"PAWEŁ!!!!!!!!!?". NIE WIDZĘ NIC ŚMIESZNEGO W TAKICH TEKSTACH! Gdyby to wyszło to tak my jak i sami "SŁAWIENI" padli by chyba z wrażenia, a że na takie rzeczy zasługują to dla mnie jest oczywiste !!!
Szczerze liczę że na kolejnych meczach zrobimy to z niską trybuną jak należy, i mam już nawet pomysł jak. Jak uda nam się wprowadzić powiedzmy 10 takich PYTANIE - ODPOWIEDŹ, to będzie mistrzostwo świata. Wtedy jakieś tam ...jazda, jazda.... będzie niczym.
Moje propozycje:
Pasy?............... Kraków!!!
Cracovia!!!?............... Pany!!!
Profesor!!!?............... Filipiak!!!
Paweł!!!?............... Misior!!!
Swistak- to było COŚ!!!
Aha, i odpowiadać powinien cały stadion, ale pomalutku , do tego też dojdziemy!
Jestem pod wrażeniem. Śpiew na dwie strony rewelacyjny. Tak trzymać. A na Błękitnych będzie jeszcze lepiej - ja to wiem!!!
mam pytanko-gdzie jest wasz mlyn??czy od czerwonych krzeselek(wlacznie) czy dopiero od lawek i gdzie sie konczy mniej wiecej i ile liczy osob???
Dla mnie to troszke zaduzo bylo "druga strona odpowiada"... Widzialem juz reakcje nie ktorych ktorzy spiewali to z ironicznym usmiechem lub tez z niechecia. Potrzeby byl by tez jeden czlowiek na niskiej trybunie ktory w tych momentach poprowadzil by tamta czesc publiki... Az sam usmiech cisnol sie na usta gdy caly stadion skandowal CRACOVIA CRACOVIA!!! lub tez ARKA ??!! GDYNIA !! To naprawde wychodzi pieknie... to byl tylko trening (pierwszy) i mam nadzieje ze bedzie lepiej... ale juz widac duzy postep...
Świstak tak trzymaj !!
Doping był naprawdę super....
tylko proszę przestańmy śpiewać "róg róg róg gol gol gol" bo to przy sposobie wykonywania rogów przez naszych chłopaków zakrawa na szyderę....
a po strzelonej bramce np. ŁUKASZ??? SZCZOCZARZ!!! oczywiscie kiedy juz w koncu strzeli swoja pierwsza bramke :)
Albo :
Ankowski!?..............Rezerwy!.....
mam pytanko-gdzie jest wasz mlyn??czy od czerwonych krzeselek(wlacznie) czy dopiero od lawek i gdzie sie konczy mniej wiecej i ile liczy osob???
Nieznany
Młyn trzeba liczyć obecnie z czerwonymi krzesłkami !
Na Ruch młyn był na krzesełkach aż do samego początku łuku i wtedy było spokojnie 2 tys ludzi, które śpiewało !
Na Arce to był liczba 300 - 500 osób w tym miejscu !
Ale coś mi sie wydaje że bedziemy sie z biegiem czasu przesuwać na łuk !
Po pierwsze Świstak: ja Cię przy fladze Akademickiej słyszałem doskonale.
Po drugie: młyn na łuku to jest to, o co w tym wszystkim chodzi!
Po trzecie: propozycja aby jakieś 50 osób z młyna na następnym meczu spróbowało siąść po przeciwnej stronie i podrywać doping od strony Foscha, albo przynajmniej by się udawało tak jak na Areczce odpowiadać, ja tam darłem gardło niemiłosiernie, ale zauważyłem że gdyby nas tam było więcej to byśmy tych ludzi jeszcze bardziej rozkręcili - i dopiero by było pięknie. - proponuję moją propozycję rozważyć i przemyśleć.
tez na Waszym miejscu wolalbym mlyn na luku a nie na prostej w sasiedztwie lozy i zwyklych kibicow bo mlyn powinien miec jednak swoja odrebnosc wyrozniac sie a nie byc razem z babciami dziadkami itp
PS:chcecie sie przeniesc na luk a co wtedy z sektorowkami?
wreszcie mi sie udalo zalogowac :D
@ Dementor
ciezko bedzie znalezc 50 ochotnikow na pastwe piknikow ;)
@ Nieznany
mlyn sie sam przesunie w koncu bardziej w strone luku przez ekspansje krzeselkowych piknikow mnie sie zdaje, a co do sektorowek to poki co nie jest to problem, w koncu pikniki Cracovii sa bardzo internaktywni w swoim piknikostwie ;)
Witam!
Doping faktycznie mieliście dobry.
Najbardziej zaskoczyła mnie kombinacja 2 stron"Arka-Gdynia".
Zaskoczyła mile. Gratulacje.
Do Świstaka.
Podszedłem w przerwie na dół Waszego młyna, spytałem się z 3 kolesi o Ciebie, ale powiedzieli, że Ciebie nie znają i dalej nie szukałem:)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)