W skali 1-10:
9,0
Byłem mile rozczarowany, bo nie liczyłem na "odpowiedzi" Fochowców.
A jednak. Łza się w oku kręci - ja takiego skandowania nie pamiętam.
Mankamenty:
1. mało śpiewanych piosenek, ale to nie wina Świstak & Łysy Karaoke Band, lecz całego stadionu. Chociaż, chociaż ... jak cały stadion poleciał "My chcemy gola" to było nieźle...
2. ze względu na wzajemne słodzenie naszym piłkarzom doping dzisiaj mało pomógł, mogło być więcej dopingu procracoviackiego.
Za tydzień będzie niezły egzamin, bez jakichkolwiek środków dopingujących: ani ekipy przyjezdnej, ani Błękitni to przeciwnik - może być mało ludzi...
Wtedy zobaczymy co potrafimy.
-
-
Doping na Arce!!!
no to trzeba wymyslic cos, co tych wszystkich ludzi na stadion przyciagnie!
było by fajnie gdyby media nas choć raz "pochwaliły"
ja do Swistaka.. - i co śleptoku, jak sie mowi, że się macha, to ten drugi patrzy
...;)
Anafly:kiedy?????????
nic nie widziałem,chyba zrobiłas to tak niepostrzeżenie..:((((((((
było naprawde swietnie, Świstak, Łysy tylko tak dalej.
Nawet jak z boiska wialo nuda (grozą?!) to trybuny spiewały. Jestem pod wrazeniem
Znam sposób: 2-0 dla nas w Białym Smoku!
Jest tylko jeden lepszy: 3-0!
Do dopingu: "Profesora" trzeba powtórzyć! A i o jeszcze jednym skromnym człowieku też bym wspomniał. W końcu ten duet to FILAR.
(ale laurka, słodzidło na maxa;
klaros na boku do siebie: obrzydzenie mnie już bierze, tyle słodyczy)
:)))))))))))))))))))))))
wszyscy byli tak podjarani przyjazdem Arki i tym, ze doping zaczal isc dobrze, ze nuda wiejaca z boiska zeszla na plan dalszy :).
btw. jak sie podobal napis?
Żeby nie zakładać nowego tematu odnośnie meczu naszych drużyn,zapytam tutaj: Czy będa jakieś fotki z tego meczu na Waszej stronie ?
Pozdrawiam.
na nieruchu był lepszy. A w Enigmie najlepszy. Widać za mało piwa na Kałuży
Robert, niezla fotka kibicow Arki jest na stronie www.cracovia.bmp.net.pl, tam tez pare zdjec, a na jutro bedzie galeria. fotki beda tez na www.teraz.pasy.prv.pl i pewnie tutaj.
Jeszcze moje 3 grosze!
Dominik super! ale mam uwage na przyszlość. Tak sie wszyscy zachwycilismy druga stroną(niską trybuną) ze zapomnielismy o sektorze naszych gości!
Oni próbowali coś śpiewac do nas ale my ich zagłuszaliśmy! Gdyby to byli fani drużyny nam wrogiej to ok ale to byli nasi przyjaciele! Tu widze błąd który musimy na przyszłość wyeliminować!
Jacek: niestety nawet przy ciszy naszego mlynu Arkowcow ledwo bylo slychac. pomimo to pare razy skandowalismy to samo, co oni. nie bylo zle.
Brajt: Wielkie dzieki.
no dobra Świstak założyłeś temat, żeby sobie schlebiać, hę? :) a tak poważnie to był ok. szczególnie z drugą stroną. dobra robota i pozdro.
Świstak, niepostrzeżenie zazwyczaj się nie macha..
a kiedy? wtedy co na łuku pokaz był..
mniejsza o to - brawo, juz nie za samo wykonanie, ale za ten entuzjazm. który, w Tobie widać ..
Oj Manfred Manfred-schlebić,czym,zauważ że ilekroć mamy mecz zawsze jest poruszany temat dopingu na w/w meczu,człowiek nie zawsze wszystko widzi i o wszystkim wie...Tyle do Ciebie
Światak - z czystej sympatii. zobatrz maila proszę. A tej roli dużo zdrowia i czystych wokali. pozdro.
Doping byl świetny, a jesli juz sie uspokoi sytuacja po dymach z Chorzowem i na stadion znowu przyjdzie 8 tysiaków to dopiero bedzie HUK!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)