Male pytanko jeszcze: CO sie dzieje z Radwanskim, czemu nie gral ??
-
-
SPARINGI [komentarze]
Fąfel ma lekką kontuzję
ok, damy Fąfla na lewą obrone to kto na prawą?
też ochłąnąlem więc coś napiszę :
podczas spotkania w enigmie Wojtek( którego osobiście bardzo lubię) wymieniał z dumą naszych środkowych obrońców gitare, wiśnie, bocznego piątka)
z tego co słyszałem ,,koncert gry,, dali obrońcy typu Wisniewski, Wawrzyczek, Piątek !!!
ale ludzie zastanówcie się nad jednym który z nich jest tak naprawdę obrońcą?
gitara- całe życie lewa pomoc ewentulanie lewa obrona- u nas ma byc stoperem
piątek - od początku gry pomocnik ( lechia , łks) - u nas ma być obrońcą
wiśnia - obrońca ale.... to jest człowiek , który nigdy nie będzie w takim stopniu zaawansowany taktyczno-technicznie aby z powodzeniem mógł kryć napastników w europie!
JA wierzę , iż W.S jest w stanie dopełnić obietnicy 2006 ale musi naprawdę przestac na siłe wmawiac zawodnikom że nic nie szkodzi że grał całe życie na innej pozycji a u nas zagra na takiej gdzie akurat jest vacat. Proszę zauważyć ,że potrzebujemy jednak wzmocnień.
co do Szczoczarza - to jemu chyba potrzeba indywidualnych treningów aby wyrósł na klasowego piłkarza.
prawego obrońcy u nas niema, od lat...
p.s
dla mnie Wacek to 2 liga max.
[url]http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=1&k1_id=1&k2_id=1&dzial_id=1&news_id=59511[/url]
CZY NIE UWAŻACIE ŻE PRZYWOŻENIE TYLU FLAG NA SPARRING, NA KTÓRYM NIE MA NIKOGO PRAKTYCZNIE KTO MÓGŁBY W JAKIEJŚ WYJĄTKOWEJ SYTUACJI JE OBRONIĆ TO PORONIONY POMYSŁ??!!??!!???!!??? NORMALNIE JAK ZOBACZYŁEM ZDJĘCIA Z MECZU TO SIĘ ZAŁAMAŁEM PSYCHICZNIE, JESTEM TYM ZBULWERSOWANY ZNACZNIE BARDZIEJ NIŻ WYNIKIEM!!!!!!!!!!!!
nie wie ktos czy nastepny sparing tez bedzie za free i ze wstepem dla kibicow?
Domyślam się, że po prostu wykorzystano okazję żeby flagi wysuszyć :))
pmahsdy nie denerwój sie bo jeszcze ci zyłka peknie o flagi sie nie bój było dzisiaj sporo " kumatch " osób a wywieszone były jak mi sie wydaje po to zeby przeschły po tym jak przemokly w piatek
No ja rozumiem, ale lepiej być ostrożnym niż potem płakać, a byłoby po czym...
Poklepujmy dalej naszych idoli po pleckach, to takie kochane chłopaki, tacy są pracowici, tacy ambitni, tacy skromni, wyprówają sobie żyły dla nas głupich, bezmyślnych i nie mających prawa do własnego zdania kibiców.
Kładźmy się przed nimi z wdzięczności, no bo przecież 3 lata temu byliśmy w trzecie lidze.
Wychwalajmy wspaniałe koncepcje trenera, bo przecież to trenerska gwiazda nowego pokolenia, no i przecież 3 lata temu byliśmy w trzecie lidze.
Dziękujmy naszym asom, że nie przeciążają się na sparingach z II ligowcami, że nie grają sparingów w okresie zimowym, bo przecież mogliby się skaleczyć lub złapać jakąś ciężka kontuzję.
Rozgrzeszajmy ich za to, że piersze zwycięstwo w lidze GKS Katowice zaliczył z nami, jedyne zwycięstwo na wyjeździe z nami zaliczyła Odra, pierwszy wyjazdowy punkt w całym sezonie na nas zdobyła Łęczna, że zbłaźnił nas Skaalnik Gracze, że dzisiaj po Radomiaku śmieje się z nas cała Polska, bo przecież 3 lata temu byliśmy w trzecie lidze.
Cieszmy się bo wszystko jest dobrze, idziemy jak burza, wszystkich ogrywamy, wszyscy sie nas boją, fantastycznie rozwijają się nasze gwiazdy pod okiem najlepszego w kraju fachowca.
Podsumowując myślę, że powinniśmy teraz wszycy powstać i odśpiewać piłkarzom i trenerom gromkie STO LAT - zasłużyli na to ...no bo przecież 3 lata temu byliśmy w trzecie lidze.
tacy dwaj
masz racje co do tych gowniarzy na lozy. w sumie tez tam siedzialem ale nie spiewalem "wisla to ..." bo mnie to juz kompletnie wkur.wia sparing Cracovii a tu wyjezdzaja z taka piesnia.. wstyd.
O flagi nie boj wora bo mial kto walczyc.
jest juz troche wpadek w ostatnim roku: Gozyce, Gracze, Leczna x2, Gieksa, Odra. Oczywiscie smakiem i sola footbalu sa niEspodzianki, no ale bez przesady. Zdzieram gardlo za chlopakow na kazdym meczu, a tu znowu bede posmiewiskiem na uczelni. Ech - garbata dola:)
ehh.... nie płaczcie !!! nie było tak zle !!! Chłopy nie grały przecie na stoowe!! A jak myslicie ze był dramat to po kiego spiewamy ze.. nic sie nie stało??? Mnie dzisiaj sie podobało.. i co z tego ze do tyłu wynik. Piekna pogoda, zero ochrony nikt mi sie nie darł za uchem ze W.... to jakas tam... a klimat taki jak 10 lat temu..... moje początki<łezka> Nie martwa sie we wtorek wygramy
p,s
Same "minoosowe "tematy , a bo gazeta napisała brzydko o kibicach ,a to w radiu był nie ten co trzeba komentator , albo doping do doopy, a kibli brakuje ..... Czy nie dzieje sie nic dobrego w Tym naszym ukochanym kloobie??? Bo poza medalem dla hokeistoow(gratoolo) to jakos same dramaty:|
POZDRAWIAM
WESOŁYCH SWIAT :):) do wtorku .
Nam sparingi zawsze wychodzily do dupy. Porazka Boli ale potem zawsze było lepiej ta przegrana ma mase minusów ale popatrzcie tez na pozytywna strone tego co sie stało to tylko sparing może da im do myslenia i wezmą sie za siebie
sami będa sie wstydzic tego co zrobili złość sportowa coś da. Mocno wieze w to co napisałem i modle się żeby niepowtozyl się nam kompleks Górnika Łeczna bo faktem jest ,że duzo żeczy dzieje się za wczesnie i taka jest prawda.
więc zamknijcie sie zakonczcie te lamęty i ufajcie naszym zawodniką i trenerowi.
Jest dziś jakiś sparing? Jak tak to z kim i gdzie?
Nie ma dzisiaj
Najblizszy to GieKSa 29-tego o 18.00
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)