Chodzi mi o zawodników, którzy nie zagrali w meczu z Łęczną, a którzy grali dziś lipe.Wiem że takich zawodników jak Citko trudno nazwać rezerwą ale o to właśnie mi chodziło.Tak jak mówie, mozna krytykować ale po co?
-
-
SPARINGI [komentarze]
2006 % poparcia dla Wojtka Stawowego, ten rok ma przynieść tytuł !!!!
Radomiaczku moj ja nigdy nie zdradze Cię :D
Tragedia, jak dla mnie dwóm osobom sie chcialo grać: Szwaydych oraz Bojarski.
Panowie i panie dzisiaj to był DRAMAT!!!!!
Mowi sie czesto, ze wyniki meczow sparingowych nie maja znaczenia, a jednak takie baty bola.
Z tego co czytam wyraznie wynika, ze zawodnikom nie chcialo sie grac. Dziwne, ze takze tym, ktorzy powinni sie chciec pokazac.
Druzyna prawdziwie profesjonalna musi miec nawyk wygrywania (obojetne czy w ladnym czy brzydkim stylu, z mocnym czy slabym przeciwnikiwm, w sparingu czy meczu o punkty). Naszym zawodnikom tego profesjonalizmu jeszcze brakuje. Potrafia sie zmobilizowac na wazne mecze, ale nie sa jeszcze solidni w kazdym spotkaniu. Byl to bardzo szybki awans z III ligi do pierwszej i niektore elementy nie nadazyly.
imi: to idz na Wisle, albo zrob sobie licencje trenerska.
imi popieram Cię w 100% a co najgorsze obawiam się że przy Stawowym żaden z tych piłkarzy nie zrobi postępów.Najbardziej nam potrzebny przebojowy napastnik który nie będzie się bał wejść w pole karne u nas wszyscy grają do tyłu i zwalniają gre.A co jeszcze gorsze każdy boi się udeżyć na bramke!!!Co do meczu z Radomiakiem czy oni się nie wstydzą bo mnie kibicowi jest bardzo przykro wynik idzie w świat a ile jest złośliwych komentarzy mnie osobiście to bardzo wkur...wia!!!
aa robicie wielkie halo:> zobaczymy na odrze i ległej.....
Rewelacja !!!
No to z Odrą, pogrom będzie ;-(
Jak ja nie cierpię mieć racji - mówiłem Z Wiarusami zagrać ,może by się podstawili ..
Wstyd i tyle!!!! z taka gra to co najwyzej ale o baraz europejskie puchary ?? smiech na sali
Swistak i Dudzinski i kilku innych gwiazdorow do wyjebania w pizdu z tego klubu !!!
no dramat !! zagrali cieniutko , sa bez formy .... jesli tak to mozna nazwac , ale badzmy dobrej mysli ....
Co niektórzy obwieścili wielką potęgę Gornika Łęczna ,który będzie rządził i dzielił w lidze i odbierał punkty..
Aż się boję myśleć co napiszą na temat Radomiaka - Radomiak w lidze pewnie będzie miażdżył ;-)
Trapez - pomijając żenadę zafundowaną przez naszych "pupilków", to chyba rzeczywiście Radomiak w II lidze będzie rządzić
Forma na treningu noworocznym z tym co dziś pokazali to różnica dwóch
klas. Czyli ponad dwa miesiące poszły na tureckie wakacje i grę w dziada ?
przytuła o meczu:
Wiadomość zmieniona (23-03-05 18:26)
ochłonołem troszeczkę to i wpisać sie wypada :)
Sparing można przegrać to nie wstyd, ale nie po takej grze --> niestety to co dziś pokazali piłkarze nie napawa optymizmem, ale też nie przesadzałbym z popadaniem w czarną rozpacz. Najbardziej jednak niepokoji mnie brak skuteczności ( i nie pisze tutaj tylko i wyłącznie o Szczocie). --> żeby wygrać trzeba strzelać bramki innego wyjście nie ma. I jeszcze jedna rzecz nasza bolączka strzały z dystansu -- to naprawde wazny element u nas jakby wyraźnie zaniedbany.Szkoda. Osobiście boli mnie także nie najlepszy występ Tomka Wacka mówiąc szczerze bardzo liczyłem na tego zawodnika w tej rundzie.
Dla totalnie załamanych polecam oglądnąć Sobie jeszcze raz mecz z Łęczną ( jak ktos ma nagrany), oglądałem go juz 3 razy i naprawdę nie graliśmy złej piłki w tym meczu.
Radomiakowi natomiast trzeba szczerze pogratulować dobrej przemyślanej i poukładanej gry. Widać że im zależy, Wypunktowali nas koncertowo. Na miejscu kibiców byłbym spokojny o utrzymanie.
Pozdrawiam
i jeszcze kilka słów ,,Gitary"
Dobra ochlonalem tak jak Pac Man to sie wpisze ;)
No coz wiemy nie od dzis ze nasza druzyna ze slabeuszami gra kiepsko, jak dla mnie to moga przedrac sparing z Radomiakiem, a pozniej wygrac z Legia albo Derby. Ze Skalnikiem tez przegrali, a Derby zremisowali w 10. Tak wiec nie krzyczcie tak ze ten do wyjebania, ze tamten do wyjebania bo potem bedziecie odszczekiwac swoje slowa, Cabaj jak pierwszy raz stanal w 1 lidze w bramce to wszyscy mowili ze pojebalo trenera, a pozniej liczyliscie ile minut bedzie stal w bramce bez starty gola.
Tak pozatym Radomiak gral w 10 "obroncow" i jeden brmkarz i tylko z kontry jechali co jest niebezpieczne dla naszej druzyny, ktora gra bardzo ofensywnie.
Martwi mniejedynie dlaczego wszystkie akcje byly kierowane do Moskaly i on mial centrowac, a co z drugim skrzydlem ??
No i dla czego do kurwicy Baster jest w tej obronie, przeciez trener sie jzu przekonal ze on tylko do pomocy moze isc, rozumiem ze Kazia nie bedzie i gitara bedzie na srodku zle czy nie mozna dac tam kogos innego ??
"No i dla czego do ****icy Baster jest w tej obronie, przeciez trener sie jzu przekonal ze on tylko do pomocy moze isc, rozumiem ze Kazia nie bedzie i gitara bedzie na srodku zle czy nie mozna dac tam kogos innego ??"
No pewnie, że mozna ja dałbym tam Dudzia:-) tego wariantu Wojciech jeszcze nie próbował
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)