... kończ waść wstydu oszczędź!
-
-
SPARINGI [komentarze]
W świetle wyniku, ta informacja, że nie widać różnicy klas jest bardzo dobra.... :(
1-4 ;/;/;/;/;/
Byłem i widziałem (75min), nazywajcie mnie malkontentem, ale to inaczej niż tragedia się nazwać nie da ...
A Wam gratulujemy Radomiaka Radom i .... Skalnika Gracze :)
Wojtek nigdy (w Pasach) nie umiał dobrze przygotować drużyny do rundy wiosennej . Zaczną grać 4 kolejki przed końcem ligi ....... taaa ale po co ??? już będzie po wszystkiemu :(
Normalnie było 4-4 ;)
spokojnie.
wynik troche wstydu przyniosl i w sumie dobrze. ostudzi troche goracych glow, a szczesliwie spadla nam z nieba przerwa w rozgrywkach. najwyzej chlopaki krotsze swieta beda mieli :) za wyjatkiem Kazia, ktory bardzo szczesliwie sobie te kartke zlapal:)
Chciałem tlyko pwoeidzieć że gralismy strasznie :(( Gratulacje Dla
Radomiaka którzy po Naszych błedach wykorzystywali je skutecznie..i
bardzo dobrze grali w obronie ...Najbardziej kreatywnym zawodnikiem na
dzisiajszym sparingu był TOMEK MOSKAŁA który szukał próbował!! brawa
DLa Niego!! a reszte najlepiej zostawić bez kometarza...nie wyglada to
najlepiej...
Przynajmniej mamy zapewnione, że bedzie duża relacja z meczu w jutrzejszej wyborczej. Może nawet w telegazecie TV Kraków coś napiszą. O medalu hokeistów nie warto było, ale teraz to co innego...
Czyżby Cabaj i Giza znaczyli aż tyle...
wstyd i obciach na całą Polske [zobaczycie komentarze] Radomiak wymienił niemal cała drużynę i chłopaki grają nam wzmocnień nie trzeba bo w PASACH grają najlepsi piłkarze są zgrani i fantastyczni brawo Najlepszy trenerze w Polsce.A może znowu wina Mikulskiego bo załatwił za mocnego sparing partnera!!!
.Instynkt strzelecki sie mial wyzwolic ze slaba druzyna. he he he.
A teraz Ci co chcieli odpowiedzi na swoje pytania juz je maja :
- Wisnia nie gra ? Bo jest slaby przerazliwie.
- Citko nie gral w piatek ? Bo jest bez formy totalnie.
- Olszewski ? Mozna go oddac za darmo do jakiejs druzyny.
- Wacek ? Nawet ta piatkowa szansa dla niego byla niepotrzebna.
- Szwajdych ? Do LKSu spowrotem.
I jestem malkontentem od dnia dzisiejszego wlacznie.
.
Wiadomość zmieniona (23-03-05 16:02)
DRAMAT w dwóch aktach........Wstyd.......Szkoda komentarzy.....
Wrona napisal:
- Wisnia nie gra ? Bo jest slaby przerazliwie.
- Citko nie gral w piatek ? Bo jest bez formy totalnie.
- Olszewski ? Mozna go oddac za darmo do jakiejs druzyny.
- Wacek ? Nawet ta piatkowa szansa dla niego byla niepotrzebna.
- Szwajdych ? Do LKSu spowrotem.
nie czepiaj sie pilkarzy bo kazdy ma gorsze lub lepsze dni. Wiem, maja wygrywac. Wejdz sam na boisko i tam pokozacz...
większości naszych piłkarzy grać się dziś w ogóle nie chciało... pozostałym ... jeszcze mniej :(
a piłkarzom Radomiaka - tabela bardzo jest złudna - chciało się!
"zachłyśnięcie" wielkością boiska i świeżym powietrzem zapewne minie... ale jak by nie tłumaczyć, jak nie uzasadniać ... to po prostu WSTYD!
PS. Gratulacje dla GÓWNIARZY którzy dziś obsiedli "lożę", szczególnie za pieśń z 10 minuty - no jesteście beściaki! .... nawet śmiać się z was głupio :(:(
. Kumbaj - mam juz dosc tlumaczenia pilkarzy. Co chwile a to boisko nie takie, a brak sparingow, a noga boli... Zaczynam miec to w du.pie . Wychodza na boisko i maja grac do cholery, a nie opieprzac sie. A jak wychodza na boisko z ostatnia druzyna 2 ligi, to chce widziec 5:0 po blyskotliwej grze. I jeszcze jedno. Slabszy dzien to moze miec jeden zawodnik, dwoch, trzech. I wtedy sie ich zmienia. A nie cala druzyna. Wybacz.
. Tacy Dwaj - zgadzam sie z Toba w 100%. Wypili po piwie gowniarze, popisujac sie przed swoimi 13 letnimi kolezankami, jacy to oni sa twarci i jakie chojraki. Szkoda ze nikt nie wstal i nie wytrzaskal ich po ryjach. Spokoj by byl.
Wynik rzeczywiście szok jak dla mnie, ale powiem szczerze że troche nie rozumiem tego najeżdżania.To jest tylko sparing i wiekszość tych graczy po prostu nie bedzie miało szansy zagrać w wyjściowym składzie.Mnie sie to też nie podoba że rezerwa jest w takim stanie jakim jest, ale najważniejsza jest liga.Wolałbym przegrać obydwa sparingi, byleby nam w lidze szło.Pierwszy mecz nie może być oceniany, bo jak wiemy rozgrywany był w ekstremalnych warunkach.Poczekajmy dalej, martwi mnie troche ten wynik, ale dajmy Stawowemu i drużynie spokojnie pracować.Najeżdżanie nic nie pomoże, a może zaszkodzić.
[img]http://www.stlouisblues.com/images/misc/bluenote_color.gif[/img]
. Kolego Domin - w sparingu grala cala podstawowa jedenastka. To nie byly zadne rezerwy. jesli wiekszosc tych graczy nie dostanie szansy zagrania w podstawowym skladzie, tzn nie mamy kim grac. Bo moze z poprzednich postow nie wynika, ale zaden zawodnik sie nie wyroznil niczym. Wszyscy ( moze procz Moskaly ) wykazali zero zaangazowania, zero umiejetnosci i zero woli lub checi.
Z taka gra to bedziemy raczej walczyc o utrzymanie w lidze a nie o puchary Europejskie!
Polowa skladu do wymiany!!!!!!!
Obrona - tragedia!!!!!!!!!!!!!
Pomoc - bardzo slaba!!!!!!!!!!!
Atak - cienizna!!!!!!!
Zero strzalow z dystansu!!!!!]
Nie rozumiem dlaczego nikt k.....wa nie potrafi strzelic z dwodziestu metrow w swiatlo bramki??????
Poprostu jest to dla mnie wielka tajemnica.
Zamiast doskonalic gre w sytemie 1-4-4-2 to Pan Stawowy kombinuje jak kon pod gore!!!!!!!!!!!
Widac skutki treningow pod Balonem na sztucznej trawie i brak sparingow!!!!!!!!!!!!!!!!
Niestety udzielilo sie wszystkim pilkarzom gwiazdorstwo!
Najgorsze jest to ze Pan Stawowy w mawia wszystkim swoim pilkarzom jacy to oni nie sa wspaniali i dobrzy!
Juz po sparigu z pasterzami z Groznego mozna bylo sie zaniepokoic o forme naszych zawodnikow!
Motoryka u naszych pilkarzy jest bardzo mizerna!!!!!!!!!!!
KOmpletny brak szybkosci!!!!
Marcin Cabaj i Piotr Giza niech lepiej sie skupia na grze w lidze a nie Reprezentacji Polski , bo widze ze z nimi tez nienajlepiej!!!
Dlaczego w przerwie zimowej nie postarano sie o klasowych obroncow???
Dlaczego???
Z tego skladu do gry w pirwszej lidze nadaje sie moze 4-5 zawodnikow a reszta to maksymalnie druga liga.
I nie ma co sie oszukiwac!
Baniowy ma juz najleprze lata za soba!
Nowak lepiej grac juz nie potrafi i nie bedzie!
Piatek jest slaby!
Baran bez formy ( bardzo duzo strat i niedokladnych podan)!
Moskala bardzo waleczny ,ale nie ma z kim grac z przodu.
Baster - w dobrej dypozycji!
Bojarski tylko sie kiwa i nic z tego nie wynika!
Citko bez formy, juz swoje pogral i tez powinien sie zastanowic nad zakonczeniem kariery!
Olszewski - bardzo mizernie!!!!
Cabaj - talent ,ale jeszcze male doswiadczenie!
Skrzynski - nadzieja na przyszlosc!
Szczoczarz - moze cos z niego jeszcze bedzie,jest mlody ,ale musi grac!
Dudzinski - powinien sobie dac spokoj!
Swistak - slaby...
Wisniewski - dramat
Drumlak - ????
Wawrzyczek - ???
Przytula - slaby!!!!!!!!
Wacek???
Kaziu Wegrzyn - super ,ale to juz ostatni sezon...
A reszta to nawet szkoda slow....
Wisla gra systemem 1-4-4-2 i w kazdym meczu szczelaja kilka bramek!!
Nie wiem po jakiego ch..a trener zmienia ustawienie!!!!!!!!
Czy Wisla zmienila ustawienie gry przez ostatnie 5 lat?????
Nie!!!!!!!
I z kazdym wygrywa???
Tak!!!!!!!!
Najpierw trzeba jak z nut umiec zagrac w sytemie 1-4-4-2 a potem mozna cos zmieniac!!!!!!!!!
Tylko po co????
Skoro na jesieni w starym ustawieniu druzyna zdobywala systematycznie punkty to dlaczego Pan Stawowy to psuje???
I ostatni watek.
Uwazam ze to jest wielki wstyd przegrac z ostatnia druzyna II Ligi az 1-4.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)