Ja wam powiem że jak ostatnio jechaliśmy na Zagłębie Lubin to pare osób też nie miało chipów a ostatecznie weszli za free, więc jeśli chcecie to możecie przyjeżdzać bez chipów, ale czy u nas tez was wpuszczą i w dodatku za free? Tego wam nie obiecuje....
Pozdro
-
-
ODRA :CRACOVIA [wyjazd]
Tu juz nie chodzi o "free", tylko żebyśmy wogóle weszli.
Autostradą do Gliwic to jest super droga sprawdzona przy okazji Świąt potem przez Gliwice na Rybnik się należy kierować - do Rybnika no problem - wjeżdżacie do Wodzia ulicą Rybnicką (tak podejrzewam) która wiedzie prosto pod stadion (wg planu wklejownego powyżej)
Tylko co z tego, jak nie mamy czipów, limit okreslony na 300 i w ogóle...
Przejdę teraz do pytań związanych z planem B - gdzie jest w Wodziu jakaś knajpa z C+?
Nie mam chipa, ale jadę i tradycyjnie zabieram ze sobą 3 osoby...też bez chipów.
Wodzisław pobije rekordy frekwencji.
Nie ma co dumać czy wpuszczą czy nie.Jak pojedzie nas kilkaset osób na pewno rozwiązanie nasunie się samo !!!
Czy grupa samochodowa umawia się np.pod stadionem jeśli tak to o której ?
grupa trzymająca władze ;)
No właśnie... Czy grupa samochodowa się gdzieś umawia? Bardzo prosiłbym o informację!
kto ma wolne miejsce w samochodzie??? gg 3371036
[b]Mecz z Odrą Wodzisław - zmiany!!![/b]
To nie jest żart!!! Zarząd Odry Wodzisław zadeklarował, że podejmie wszelkie działania, aby na mecz wpuścić wszystkich kibiców Cracovii! Na trybunę dla gości wejdą nie tylko posiadacze kart chipowych.
Wszystkich chętnych zapraszamy do sklepu klubowego przy ulicy Wielickiej 101. Zgłoszenia na listę imienną przyjmować będziemy do godziny 16:00 w piątek 1 kwietnia. Koszt biletu 15 zł.
Wspomóżmy drużynę gorącym dopingiem w tym trudnym meczu!
Wodzisław Śląski, sobota 2 kwietnia, godzina 18:00
cracovia.pl
.Jedziemy !
[b]chipy mozna nabijac do 16
normalny bilet bez cipa kupic mozna do 18!!!!!![/b]
czy moze mi ktos wyjasnic pare spraw???
chce jechac samochodem ale pozno-okolo 16 wyjazd z krakowa i tak:
-ktorą trasą jazda zeby zdazyc na mecz
-czy kupie bilet na miejscu i bede mogl wejsc do klatki dla przyjezdnych
-czy jedzie ktos samochodem okolo 16 z krakowa -wtedy byloby mi łatwiej trafic
jak ktos cos wie to prosze o odpowiedz!!!
Ja mogę jedynie radzić jechać przez Katowice dalej na Mikołów i w Żorach odbić na Wodzisław!!! Szczegółowy dojazd na stadion opisałem wyżej w tym temacie :) Spokojnie w 2h powinneś zdążyć :) Pozdrawiam i zapraszam do Wodzisławia!
dzieki -czyli w ogole na tychy nie jechac??
W tym momencie robisz duuuże koło :/ osobiście odradzam :)
Pozdro
9 dni później
Co z pociagiem w srode? Bedzie wogole? I czy mozna sie jeszcze na Wielickiej zapisac? :) Z gory thx.za odp :)
Hop!
wlasnie-wie ktos cos o ewentualnym pociągu?????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)