Miałem na myśli raczej tyowe problemy z ruchem drogowym (objazdy, swiatła, wąskie gardła)
A jesli już mówimy o typowych kibicowskich problemach z ruchem (Ruchem?) drogowym, to oczywiście pytanie o Żory równiez można zadać - tj. co tam nas może czekać? I czy należy się obawiać :)))))
-
-
ODRA :CRACOVIA [wyjazd]
Info ze strony Odry Wodzisław :
Przedsprzedaż biletów na mecz z Cracovią - 23-03-2005
Przedsprzedaż biletów będzie prowadzona w następujących terminach:
- w dniu 25.03.2005 (piątek) w kasie klubu w godz. 8:00 – 16:00
- w dniach 29.03.2005 (wtorek) do 01.05.2005 (piątek) w kasie klubu w godz. 8:00 – 16:00
- w dniu meczu 02.04.2005 (sobota) w kasie klubu od godz. 10:00 do 15:00, po godzinie 15:00 w kasach na zewnątrz.
Ceny biletów:
Trybuna kryta - 35,00 zł
Trybuna otwarta - 20,00 zł
Miejsca stojące - 15,00 zł
Dzieci i młodzież do lat 16 - 5,00 zł
Trybuna G (kibice drużyny przeciwnej) -15,00 zł
i jeden z komentarzy :
BILETY & ZAPROSZENIE - 2005-03-24 12:55:43
Cena biletów na "L" się nie zmienia, mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie i zapełnimy cały nasz sektor!! Od jutra na stronie będzie można ściągnąc plakat promujący ten mecz, także drukować go, kserować i rozwieszać po okolicy!!! Wszystkich kibiców Cracovi zapraszam do nas na mecz, mam nadzieje że miło spedzicie czas w Wodzisławiu tak jak ja u was na meczu Craxa-Odra. Pozdro
W dalszym ciagu jest otwarta sprawa chipów. Najwyższy czas zeby nasz klub poinformowal swoich kibiców czy istnieje szansa wejscia dla kibiców ktorzy chipa nie posiadaja.
Górnika w Rybniku nie macie sie co obawiać hehe !!! Prędzej FC Odry z Rybnika ;) chociaz z Żorach też jest liczny FC Odry ;D wiec gdzie byście nie jechali to możecie na nas natrafić, no chyba że pojedziecie przez Jastrzębie ;D
Zapraszam was wszystkich do nas na mecz, mam nadzieje że będzie się wam tak podobało jak mi u was na meczu Craxa - Odra!
Pozdrawiam
Plan dojazdu do stadionu Odry.
A czy ktoś coś wie na temat: czy jest tam dobry i pewny parking w okolicy stadionu?
Wiadomość zmieniona (29-03-05 14:50)
Wlasnie ja pracuję wq sobotę do 15-tej i z pociągu specjalnego nici.Czy Pasiaki wybierają się samochodami bo czym więcej aut tym razniej.
Z tego co mi wiadomo to nie było narazie u nas problemów z chipami i wpuszczano przyjezdnych bez większych problemów... ale nie wiem :( zobaczymy. u was obyło sie bez wzajemnych bluzgów, mam nadzieje ze teraz też bedzie konkret, wg mnie powinniście jechać przez Żory (wisła tak jechała) ale wiecie jak to jest- niespodzianki czekają na każdym kroku... pozdro....
a my dalej swoje:... TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYlko odra mks...
Co do parkingu to znajduje się on zaraz pod sektorem gości i tam na pewno twojemu samochodowi sie nic nie stanie, a jest on w dodatku za free! Bo w okol stadionu sa parkingi ale płatne i w dodatku niestrzeżone:/ Ja tazke polecam wam jechać przez Katowice, Żory a jak już będziecie w Wodzisławiu gdzie dojedziecie do ulicy Jastrzęskiej skręcacie w prawo (jest nawet znak z napisem Stadion MKS ODRA w -> ) albo kierujcie sie poprastu na Chałupki, pozniej na rondzie w lewo, dojezdzacie do swiateł na których jedziecie prosto (po prawej widać PKS) jedziecie z jakies 200 m na skrzyżowaniu bez świateł dalej prosto dojeżdzacie po jakiś 100 m do świateł i jedziecie dalej prosto i jak się skończą barierki widoczne po prawej stronie pomalowane na bialo-czerwono to skrecacie w ulice na prawo i dojedziecie nia az pod wasz sektor! Mam nadzieje że dobrze wam to wytłumaczyłem ;)
Pozdro
Klaros być może masz racje znową drogą przez Gliwice ale nie sprawdzałem jej jeszcze.Co do niespodzianek to na 99,99% nie będzie żadnych,szczegolnie w Zorach.Kilka lat temu była mocna ekipa Ruchu ale z różnych powodów już tak nie jest. Było kilka dobrych akcji szczególnie na legie i katowice,ale tak jak mówiłem to już historia.Nie zmienia to faktu ,że w Żorach liczy się i tak tylko Ruch pomimo obniżenia lotów. Co do zagrożenia ze strony"żorskiej" Oderki to jest ono wlaściwie żadne, wkażdym bądZ razie tak mi się wydaje bo nie widuję jej kibiców.
...TYLKO PASY...!!!
Byłam dzis na Kablu, pytalam o bilety do Wodzislawia... dostalam odpowiedz, ze nalezy aktywowac karte chipowa:| mam nadzieje ze w najblizszym czasie ktos uzyska nowe... pocieszajace informacje:P
czemu zmieniono mi sygnatyrke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no k**rwa co na niej było złego ze mi ją skasowano!!
Mam pytanie... Czy dużo jest takich osób nie posiadających chipa a pomimo tego jadących? Gdyby było trochę takich osób może na miejscu wyklarowałaby się jakaś opcja wejścia... Ja bez względu na chipy jadę
Aha i jeszcze jedno... czy zarząd Odry poinformował o limicie wpuszczanych kibiców Cracovii? Bo ja nie znalazłem nigdzie takiej informacji. Podobno klatka jest na 400 osob i podobno 300 osob aktywowalo bilety na chipach... czy ktos moze to potwierdzic?
TAk offtopicowo jeżeli to czyta Geopijatyk to prosze o maila na adres hamu9@interia.pl
Brdzo Wazne ;)))
Wiadomość zmieniona (31-03-05 14:15)
Ja nie mam chipa, ale jade.
ja chyba tez pojade ale nie mam chipa...
Mam pytanie do kolegów z Wodzisławia, a jaka jest możliwość wejścia "na partyzanta"?
To moze zadaj to pytanie na ich forum.
Chłopaki nie róbmy jaj tylko jazda na mecz do Wodzisława z chipem lub bez niego.Zwoływać kumpli bo czasu zostało nie dużo a naszym piłarzom potrzenbe jest wsparcie no i niedaleki wyjazd.]
WSZYSCY DO WODZISŁAWA CRACOVIA TO SIŁA -DAMY RADĘ !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)