Jak sie tam najwygodniej z Krakowa jedzie autem? Chodzi mi o trase. Chyba przez Oswiecim i Pszczyne? Ale czy przez Zory? Ma ktos to przecwiczone?
-
-
ODRA :CRACOVIA [wyjazd]
Niech ktoś powie czy trzeba chipa bo nie wiem czy zbierać na flaszke i szampana oraz na busika:):)
Go Cha zdecydowanie przez Żory wiem dokładnie bo w nich mieszkam.
...TYLKO PASY...!!!
Zawsze jak jadę do Krakowa to następującątrasą:ŻORY-TYCHY -PŁATNA "AUTOSTRADA"-KRAKÓW. Możei minimalnie dalej niż przez Oświęcim ale znacznie lepsza droga iszybciej.
...TYLKO PASY...!!!
JAKI MASZ CZAS????
Około 1,5 godzinki plus 15-20 minut z Żor do Wodzisławia
...TYLKO PASY...!!!
Większość czołgów i innych pojazdów opancerzonych z naszych kawalkad poradzi sobie z Twoim rekordem, Darek! :))))))))
Nawet przy pełnym wyposazeniu bojowym - mam na myśli po 45 siekier i 35 tasaków (na głowę oczywiście)
Do moderatorów: proszę nie mieć wątów, że ujawniam militarne plany wyjazdowiczów, ale wydaje się, że Pan Krokodyl i Fisiołek powinni mieć prawidłowe infomacje, czyż nie?
Ja biorę maczete i kałacha niech wybiórcza ma o czym pisać o Krokodyl i Fisiołek niech uważają notują i robią zdjęcia Nich Bóg na ich w opiece!!!
Zapomniałem dodać,że z reguły jadę z przyczepą na której są katiusze(oczywiście jak jest meczyk) :))))
....TYLKO PASY...!!!
ja tam wole gaz musztardowy albo napalm stosowac.....takie mam widzimisię:-)
Macie juz jakies wiadomości na temat wyjazdu ??
Czy jest coś organizowane ??
Do Wodzisławia pewnie kursowym albo jak wisła i inne ekipy większość wybierze auta i busy. Jedzie ktoś wstępnie PKP z przesiadką?
my jazdujemy transportem szynowym..ale o tym sza bo licho nie spi:)
Wiadomo może o której mecz tam jest? Bo ja już zajawiony badam rozkład jazdy PKS z Krakowa z Dworca do Wodzisławia
Darek, a nie brałeś pod uwagę jazdy nową częścią autostrady do Gliwic i potem na południe przez Rybnik? Od dwóch miesięcy jest taka możliwość. Co Ty na to?
Klarosie to bardzo słuszna koncepcja.
Tylko pytanie, gdzie więcej problemów przy przejeździe miasta - w Rybniku czy w Żorach
w Rybniku raczej jest więcej problemów (ROW Rybnik)
w Rybniku się bujałem w koszulce Pasów:> i nic mi sie nie stało:> Row to jakby FC Górnika!
Z Górnikiem łączy nas dawna zgoda i obecnie wzajemny szacunek. To do gówniarzy , którzy sprawili , że na meczu z Górnikiem "zachowaliśmy się jak frajerzy" (słowa M.)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)