Jeżeli wziąść pod uwagę ZJEBANĄ! pogodę to dam nam 5:)
Chyrste co za ulewa://
-
-
SONDA: Doping na Łęcznej
Arro juz nie pamietam co sie darlem ;) napewno jechalismy caly czas hej pasy gol az mnie lapy bolaly od klaskania
Kolo mlynu doping bardzo dobry, mozna powiedziec na 5
Jednak juz w okolicach innych sektorow... :/
Prezes miej to w dupie!!!Ci goście nie dorastają Ci do pięt!!!
Heh ok myslalem ze nie chodzilo Ci o siebie ;)
Jey Jey mlyn w 2 polowie najwyzej na 3+ no chyba ze do mlynu zaliczasz tylko 2 rzedy lawek na przeciwko gniazda....
1 połowa 3
2 połowa 1
Mam nadzieję, że to wina pogody... i niestety obrazu gry...
Jak można mówić o dopingu skoro wcale go nie było miejscami tylko w młynie cos tam było słychać ale czy tak wygląda doping-wątpie.
Przypadkowe przyśpiewki wyciągniete z rękawa szkoda tylko że krzyki na wisłe tak dobrze wychodzą.
Dopóki za doping nie wezmą się ludzi z prawidziwego zdarzenia i nie rozpiszą konkretnego planu który może sie nawet na forum pokazać to nic z tego nie bedzie a szkoda bo potencjał to my mamy tylko chęci nam brak.
PS a teksty typu "Kurwa mać Pasy grać" żenada
Teraz na C+ jest retransmisja meczu...
Proponuje ogladnac i wtedy ocenic (jak byl slyszalny) doping...
opina jak to niektórzy mówią piknika
Początek 5, a dla C to nawet dam 5,5 bo mnie zszokowali checią dopingu, może to przeczytają ci co jednak sie nie poddawali cały mecz i bedzie lepiej, a Ci co tylko na początku to może zaczną cały mecz.
Reszta połowy na 4 za ogólny doping niech będzie na zachęte :) , B od strony gości to za cały mecz 2
2 połowa
Dla młyna 4 bo coś próbowali co im szło najlepiej no różnie nie wchodząc w szczególy. C 2 poza tymi co chcieli i śpiewali, B przy młynie 4 bo chcieli i ciągnęli jak coś było. Drugie B tak jak od początku.
Synchronizacja masakra i nie mówcie że odległość i że sektory różne bo jak sie coś usłyszy że ktoś spiewa to sie włancza i idzie dalej a nie od początku zaczyna. Da sie równo wszystko tylko trzeba spróbować
A ci co spiewają to co inni ciagle ganią o tej piiiiiii to niech sobie spiewaja ale niech tak samo głośno śpiewają jak trzeba CRACOVIA krzyczeć.
Na ległej do młyna ide i mam nadzieje że przez 3 dni potem nie będe mówić
Wiadomość zmieniona (18-03-05 23:26)
nie da rady drzec morde przez cale dwie polowy....
doping na 3... biorac pod uwage.. chujowatew warunki , nudny mecz itp..!
Powiem tak niestety Dominik sie nie udalo, a jeszcze wzajemne animozje pod koniec meczu na sektorzeB od strony mlynu, to jest antypropaganda. Stwierdze jedna ale brutalna mysl, sektory nas podzielily:( nie ma jednosci:(
Zwraca honor oglądam powtórke nie było tak żle:)) Ale też nie powinnismy popadać w samo-uwielbienie:)
wszyscy się bardzo starali...wynik,pogoda to zrobiło swoje, ja i tak jestem pełen optymizmu
3+
DLaczego?
Primo:
Nie wiem dlaczego ale ja jakoś wyjątkowo mało słyszałem o Wiśle w tym meczu - to się chwali (chyba niektórzy popadli już w paranoje)
Due:
Poziom meczu a przede wszystkim pogoda nie niastajały do uniesień kibicowskich.
Ogólnie +
A że na tle innych spotkań było cieńko - trudno.
Siedziałem na C i to był chyba najgorszy doping od dwóch lat. Tragedia.
Młyn chwilami się starał ale u nas padaczka!
I "starą k..." było słychać parę razy w momentach do tego najgorszych. Trzeba być debilnym prostakiem żeby ciągnąć te smętne bluzgi w chwili kiedy trzeba poderwać do walki drużynę
B od strony Kałuży z zasady nie dopinguje i tak juz pewnie zostanie
tradycja zobowiązuje
doping fakt ze słaby (licząc w minutach i decybelach), ale jak na warunki pogodowe to nie ma co narzekać
wiem wiem: z pięciu twardzieli, co będą dopingować nawet podczas gradobicia i trzęsienia ziemi się na forum znajdzie, ale bez przesady ;)
"doping był ja na panujące warunki za***isty
oprawa skupiła sie na uchonorowaniu sukcesu hokeistów..."
wklejam mój wpis z innego tematu...
a dla wszystkich co sądza inaczej, polecam
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img93.exs.cx/img93/1395/acracoviabox6ct.jpg[/IMG][/URL] [b]+[/b][URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img93.exs.cx/img93/7876/zmianarozmiaruxxx33sa.jpg[/IMG][/URL]
ps.KKK84 weź wulajtuj ;)
A o GKSie Katowice to pamietasz??
To byl hit.
KURWA, MYSLALEM ZE SIE SPALE ZE WSTYDU..
:P
Jutro walne koronke, ale zmeczonym wiec poki co pa..
A teraz już ocena na chłodno.(Słyszane z B).
Świstak bardzo się starał poderwać młyn i w porównaniuz niektórymi meczmi na jesieni doping D nie był wcale taki zły (wreszcie trochę urozmaicenia (czyżby ktoś posłuchał rad o scenariuszu?) bo Hej Pasy gol i lokomotywa zaczynają wychodzić już bokiem. Młyn musi jednak być głośniejszy o jakieś 200% jak chce być słuszalny na całym stadionie :(.
B od młyna - dramat, chyba najsłabiej od czasów Skawinki, może to ta pogoda i beznadziejna gra naszych? :(
B- od Kałuży - proponuję likwidację tego sektora ;)
C w formie podobnej jak właściwe B.
Przyśpiewka o Wiśle, nie chce mi się więcej o tym pisać, po prostu wstyd i żenada...
Świstak cieszę się z twojego dobrego samopoczucia, bardzo się starasz aby poprowadzić doping na młynie, ale do poprowadzenia dopingu na całym stadionie droga baaaaaaaaardzo daleka.
Dramatyczna pogoda banda przy świstaku na D praktycznie cały czas śpiewała, ale już obrzeża D sporadycznie!Zła pogoda na dobry doping wszyscy się kitrali pod parasolami!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)