No lało własnie co :/ :/ cholera jasna...
-
-
najnowsze wiesci ze stadionu
kurwa jebany deszcz! sorki za przekleństwa ale jak nie śniego to deszcz jak nie deszcz to sraczka ta pogoda doprowadzi mnie do warjactwa wrrr
nawet parking nieczynny :/
[url]www.cracovia.pl[/url]
Dzisiaj w Krakowie póżnym popołudniem ma ponoć konkretnie padać , mam nadzieję że się ta prognoza nie sprawdzi.....
nie wiem jak u Was ale u Nas wczoraj i dzisiaj pada. Może niezbyt intensywnie ale jednak :/ Hej Pasy Gool :)
U nas w tej chwili slonce swieci ;)
kkk_84 napisz mi na maila swoje gg :) mam sprawę a do Ciebie nic nie dochodzi :/
u mnie zachmurzenie duże ale nie pada mam nadzieje że już niebędzie :)
Moze by tak coś zrobił z tym wejsciem i wyjsciem ! ! !
Sędzia nie powinien dopuścić do rozegrania tego meczu......Warunki były tragiczne.......
Ja mam tylko pytanie do projektantów/architektów nowego stadionu przy Kałuży (jeżeli tylko odwiedzają to forum). Jak w świetle piątkowego meczu ma się wasz projekt który zakłada że zadaszona zostanie tylko jedna z 4 trybun?
heh naprawde ciekawe pytanie :)
_marcello_
normalnie.
W drugiej lidze jak dobrze pamiętam lało jedynie na ŁKSie (lało - może kropiło na innych)
W pierwszej lało też na jednym - na Łęcznej ;)
No raz człowieka może zlać. :)
Zakładają, że 3/4 wbija się w razie deszczu na miejsca tej 1/4. Oto Polska właśnie!
[i]Zakładają, że 3/4 wbija się w razie deszczu na miejsca tej 1/4.[/i]
Kiedy zerwie się wiatr od strony Błoń to i tak im nic nie pomoże. Mam nadzieję że przynajmniej ten nowy dach to będzie sensowna konstrukcja, a nie minidaszek podparty do tego kolumnami sterczącymi za środka widowni.
Merano zobacz sobie na projekt nowego stadionu i w tedy zauwazysz jak juz wszyscy to widzieli nic nie bedzie podpierane slupami.
Pozatym raz lal deszcz i wielkie halo, jesienia nie padalo ani razu (no jedynie na Amice) i nikt nie nazekal. Jak dla mnie to niech zdejma dach i bedzie spokoj.
"Lany Poniedzialek" tydzien wczesniej ;)
Czy te schody na drugim planie (zolte) to sa schody do spikerki na sektorze A, czy na sektorze A1? Chodzi o zaklad.
A zwykłe to znaczy do lozy VIP mówiąc w skrócie blizej od hotelu Cracovia
sektor A
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)