Witam!
Szczegoly i projekty tradycyjnie na:
Przy okazji po raz kolejny wielkie dzieki dla Skullboya i kkk za pomoc przy tworzeniu serii!
Milego vlepiania :-)
Wiadomość zmieniona (15-03-05 10:42)
-
-
Vlepki v11 gotowe. W kioskach od czwartku.
powiem tyle NAJLEPSZA SERIA!!!!!!!!!!!"Od małego na całego" i "Old school respect" miazdzą konstrukcje!!!!Dobrze,że wyszła vlepka Triady bo też tnie mózg!!!No i naturalistycznie "Derby" jest wyjejpaśna!!!!!Wogle wszystkie sa w pyte!!
Po poprzedniej słabszej , tym razem bardzo dobra seria. Brawo...
najlepszy motyw z bobasem ;-)
[url=http://www.cracovia.strefa.pl/forum/viewtopic.php?p=303]Zapraszam do oceniania (ankieta) i komentowanie vlepek równierz tutaj ;-)[/url]
Wiadomość zmieniona (15-03-05 11:36)
CRACOVIA OLD SCHOOL RESPECT - poprostu RESPECT za tą vlepkę!
bardzo dobra rozwinieta wersja CRACOVIA LOWCY PSOW /// OD MALEGO NA CALEGO ... CRACOVIA OLDSCHOOL /// POTEZNA SILA ... sa nie do wyjebania
Za dużo przemocy - w sumie nienajlepsza seria... no i tylko jedna hokejowa i to taka mało hokejowa dodajmy ;-)
vlepy mamy poprostu najlepsze w kraju:)
fajne, najbardziej podoba mi sie United Fans
Wiadomość zmieniona (15-03-05 13:52)
a mi sie podłużne zajebiście podobają:D
united fans miażdzy :))))
Wszystkie mi sie podobają, naprawde udana seria.Najbardziej jednak bym sie przychylał do vlepki zrobionej na wzór herbu Calgary Flames.Naprawde zajebista. Nie bede sie długo zastanawiał jak je gdzieś zobacze.
[img]http://www.cracovia.org.pl/images/stories/vlepki/seia10.0/plomien.jpg[/img] [b]respect![/b]
Wiadomość zmieniona (15-03-05 14:45)
spadlem z krzesła!
Wypas!
Jeszcze nie mielismy slabej serii odkąd pamietam :)
A ta jest swietna :)
Vlepki wypaśne :D musze zakupić w piątek :D
Mnie szczerze mówiąc się nie podobają. Słaba seria to to nie jest, ale na pewno nie najlepsza.
"no i tylko jedna hokejowa i to taka mało hokejowa dodajmy ;-)"
Karvin jak tak patrze na wczesniejsze serie to tam bardzo zadko jakies hokejowe sie pokazywaly, a tu w ostatniej serii miales 3 i teraz powiedzmy ze ta jedna zaliczymy do hokejeowej, tak wiec wydaje mi sie ze dosc sporo tych hokejowych, a pozatym jak dobrze pojdzie to dzis koniec sezonu hokejowego ;) tak wiec nastepna promocja hokeja chyba dopiero pod koniec roku ;)
Nie moge wyjść z zachwytu! sa świetne!
Małe zakupy w piatek:)
Do zobaczenia!!!
MAŁE ?
Seria jako taka, moim zdaniem gorsza od ostatniej,ale i tak trzyma wysoki poziom.
A ta vlepka(nie wiem czy to projekt,or what)[img]http://www.cracovia.org.pl/images/stories/vlepki/seia10.0/plomien.jpg[/img] jest wprost faaaantastyczna!!
Moim zdaniem nasza najlepsza vlepa w historii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)