Jestem za tym zeby klub rowniez wprowadzil taka promocje na mecze pilkarskie 5 zl dla malolatow to znakomite wychowanie sobie kibicow a jesli chodzi o darmowki dla kobiet to swietna sprawa odrazu zrobi sie milej na stadionie ;)
-
-
Hokej 5 zł a piłka za ile?
darmowki dla kobiet... to byly czasy ;-)
ale teraz watpie zeby tak bylo...
Tansze bilety to juz bedzie dobrze :)
nie za pózno?
znam takie co juz kupiły karnet....
darmowik dla pan na sektor d :) Tak byc powinno!
Nie ma jak 3 liga darmowki dla lasek bilet 7 zl wygrane po 5 albo 7:0 ;) a popijawa ta sama ;)
Chcecie tam wrocic?
tylko z Rezerwami ;-)
oooooo tak darmowki dla kobiet jestem za!!!!!! albo chociaz po 7 zeta tak jak bylo w drugiej lidze :)))))))))))
Tak, tak w ogóle niech wszystkie mecze bedą za free i jeszcze darmowa kiełbasa, a może nawet piwo. A po wygranej Państwo Filipiakowie organizują na własny koszt imprezkę w Wierzynku. Wam już całkiem odp*********. To jest przecież nasz ukochany klub i co Wam się wydaje, że tylko Comarch frajer będzie ładował kasę, a Wy będziecie spijać śmietankę. Uff, zdenerwowałem się, mam nadzieję, że te nirozsądne głosy można złożyć na kark waszego młodego wieku. :)
gtx , ale chodzi o to ze znizka na pilke dla mlodszych powinna byc , juz nie mowie o kobietach , ale dla najmlodszych , to byloby bardzo dobre, noi dla kobiet choc troche tanszy , widzialbys wieksza frekwencje od razu , jak w 2 lidze bywalo ... :)
tylko aby kobiety za freeeee
A ja pamietam starszego pana ktory sprawdzal bilety przy Kraszewskiego, i malolatow takich jak wtedy ja wpuszczal za darmo.
Np sezon 96/97.
Pamietacie??
A BTW- moj ulubiony forumowicz Maciek_rg wrocil :))))))))
Jedna z ostatnich osob na tym forum, ktora potrafi sie porzadnie napiac, i sprowadzic kazda dyskusje do tego, jaki to na jego dzielnicy Wisla dostanie wpierdol :)))
Panowie nie doginajcie bo zarząd wystraszycie jak związki zawodowe hindusów z HTS;)
Tańsze bilety , ulgowe wejścia , wyjścia za free mogą występować tylko jako fragment marketingowej polityki mającej na celu pozyskiwanie nowych kibiców.
Klub musi zarabiać. Na całym świecie w Polsce też pojawia się masowe zainteresowanie kobiet piłką nożną. Kobiety muszą płacić za bilety. Promocja
co jakiś czas owszem.
Ulgowe dla małolatów zwłaszcza dla dzieci pod opieką to podstawa. To powinien być stały element po to aby Klub zarabiał więcej nie po to aby sprawić komuś przyjemność. Nie jesteśmy sami w mieście i okolicach.
Cene karnetów 150 dla dorosłego uważam za uczciwą. Nie za drogo nie za tanio.
Wiadomość zmieniona (13-03-05 09:57)
Zniżka dla młodzierzy szkolnej jak najbardziej tak, a kobiety wacików raz na dwa tygodnie nie kupia i jakoś przeżyja choc nie powiem że nie jestem za zniżką dla Pań naszych Pasiasty
Kobiety faktycznie powinny wchodzic,jesli nie za free,to za jakas symboliczna oplate(5-10 zł).
Co do ulgowych,takowe powinny rowniez byc dostepne(np:50% ceny normalnego biletu/karnetu).
Ale czy nie za pozno przypadkiem na tego typu rozwazania?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)