CRACOVIA PANY !!!
-
-
Oświadczenie niedorzecznika niewłaściwie prowadzącej się sąsiadki zza Błoń ...
Panowie z drugiej strony proszę o odpwiedź.
Dodo64 - historię Mojego klubu znam ale mam braki, o Makabi nie piszę. Stwierdzam tylko że wiem o Makabi.
CRACOVIA PANY!!!!!
jkm05: mnie wystarczy ze wam tak cisnienie skoczylo po tym wszystkim.
oczywiscie zaraz sie odezwa glosy ze nie i wogole. ale wystarczy poczytac to forum i inne na ktorych sie wpisujecie.
a jak chcesz wiedziec co inni maja na celu to zapytaj na naszym forum. bo temat jest o czym innym.
-Robert_: a ty widziales "dysonans" miedzy flaga a wypowiedza prezesa ze to taki "krakowski folklor"?? i ciekawe co jemu sie wtedy pomylilo.
Makabi mieścił się tam gdzie teraz jest Nadwiślan.Był to 100% zydowski klub.
Ja jestem ciekaw jakie zostaną wyciągnięte konsekfencje wobec wisły i czy wogóle jakieś będą bo jakby to się stało unas to byśmy dostali 12123124 milionów grzywny i zamkneli by nam stadion na rok ;)
Coglin ...
nie porównywał bym tych spraw ...
sens wypowiedzi prezesa był w zupełnie innym kontekście niz oświadczenie waszego niedorzecznika ...
czyli ze slow rzecznika wynika, ze jak Pan Cupial na derby sie wybierze to moze przywitac Profesora Filipiaka per "witaj Zydzie"?
Coglin - wykręcasz się od odpowiedzi i wiem dlaczego.
Ja zawsze mam właściwe ciśnienie, podobno nie można mnie wyprowadzić z równowagi.
Na Wasze Forum nie wchodzę bo wiem że oprócz ludzi takich jak Ty i Dodo64 są też inni i nie chcę być wyzywany. Poza tym po co mam Was denerwować.
Dla porządku na Waszym Forum byłem dwa razy - pierwszy i ostatni.
Pytam Was bo z nami dyskutujecie, jak nie chcecie odpowiedzieć to napiszcie że nie i koniec. Jak faceci z jajami a nie wijcie się jak węże.
CRACOVIA PANY!!!!!
Kolubryna_Kmicica napisał(a):
> transparenty człowieczku to narmalka "taki krakowski folklor".
> Natomiast
> zachowania rzecznika to nie folklor nawet Krakowski nędzny
> pokaz chamstwa i debilizmu.
>
ale cham z niego ;) !!!!
jkm05: przeciez ci odpowiedzialem na pytanie.
a co do kary to napewno PZPN kaze cos zaplacic, zwlaszcza teraz po sprawie z bojkotem Idei.
psi akt desperacji i bezsilności :)))
żałosne !
Tak dla jasności napiszę że żyd był jednym z trzech założycieli Cracovii..(oprócz niego byli jeszcze Polak i Austriak) Więc używając waszego rozumowania jesteśmy klubem zydowskim w 33.3333%:) Równie bobrze moglibyście na nas mówić austriacy...
A dlaczego wybraliście żydów? Odpowiedź na to pytanie pozwli stwierdzić czy wasze wołanie to antysemityzm....
Coglin Ty mnie odesłałeś na Wasze forum.
Ale nie odpowiedziałeś czy określacie nas Żydami aby nas wysmiać czy wręcz przeciwnie.
CRACOVIA PANY!!!!!
jkm05: to specjalnie zebys zrozumial zrobie opis do mojego wpisu
"mnie wystarczy ze wam tak cisnienie skoczylo po tym wszystkim." - odpowiedz na twoje pytanie i jeszcze ci napisze prostymi slowami bo tego chyba nie zalapales skoro tak sie dopytujesz - robie to zeby was wkurwic (wysmiac) i to sie zreszta udaje. teraz rozumiesz czy mam napisac duzymi literami??
Coglin, do przedzszkola dzieciaku, pewnych spraw nie pojmiesz, boś głupi:).
fenix: do tego co ty chodzisz?? nie, dzieki.
Coglin - dawno to zrozumiałem bo o tym wiem. Chciałem tylko żebyś to napisał dosłownie.
Teraz uważaj - skoro używacie określenia Żydzi aby nas wyśmiać to słowo to ma w Waszych ustach negatywny wydźwięk.
A to niestety dotyka antysemityzmu. Bo macie w głowach że Żyd jest gorszy.
Wiem że tak nie myślicie ale tak mówicie. I inni ludzie tak to odbierają - jest to dla nich Antysemityzm.
Wytłumacz teraz Francuzowi znającemu nasz język że to taka tradycja.
CRACOVIA PANY!!!!!
MNie ciekawi jedno, kto wpadł na pomysł tych transparenów???
jkm05: mysle ze dalo by sie mu wytlumaczyc i ze by zrozumial o co chodzi. na stadionach calego swiata sa rozne jazdy i wszyscy ktorzy chca to zrozumiec zrozumieja.
Coglin no to słabo to widze, skoro wy nie potraficie tego wytlumaczyc nam i sie wykrecacie od wypowiedzi, mysle, ze Francuz by tez nie zrozumial.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)