Na uefa.com juz jest przekierowanie do nowej oficjalnej. Na pzpn.pl wciaz nie. Ciekawe:)
-
-
el Moneto - prośba o interwencję!
za 4 tygodne bedzie ten sklepik dzialac :) :P
btw. mam pytanie... jak sie wchodzi na uefa.com to nasuwa sie jedno: czy oficjalna jest też w jezyku angielskim?... bo nie ma "odnośnika"... ;)
Wiadomość zmieniona (14-03-05 13:18)
aaaa....sam się nasÓń najlepiej :D. Nie ma będzie za 5 tygodni :D
[url]http://www.canalplus.pl/cgi-bin/canal/index/sport-liga/POL-2004-CRA[/url]
canal + też ma info mało aktualne :(
adres: 30-111 Kraków, ul. Kraszewskiego 33
telefon: 012 294 05 14
www: www.cracoviakrakow.com
e-mail: pasy@cracoviakrakow.com
"Cracovia po wielu, wielu latach pierwszoligowej abstynencji wróciła do najwyższej klasy rozgrywkowej." ( )
:)) Chyba absencji...
eejjj jaka abstynencja? Wlasnie mniej pijemy od awansu :(
:)
dwch ...
:-)))
Panie Marku,
Tak jak Panu mowliem przekazalem sprawe naszemu informatykowi i to tylko od niego zalezy kiedy dane te zostana zweryfikowane na stronie internetowej.
Serdecznie pozdrawiam,
Michał Kocięba
PZPN
hehe:)
Juz zweryfikowal. Strona jest przekierowana, ale adres to wciaz Kraszewskiego...
w PZPNie i Idei dalej błędne info :(
Jak wiadomo w piątek w klubie na Wielickiej zabrakło karnetów na B,
Kaskę przyjęto/150pln/ dali bilet na mecz i potwierdzenie wpłaty mówiąc że karnet będzie do odbioru po meczu w kasie od al.Focha. Po meczu w kasach ciemno ani żadnej informacji co z karnetami .
a więc są te karnetu już w klubie czy nie ma????
po piątkowym meczu jestem na L4 - jutro rano dowiem się czegoś o karnetach i napiszę
Moneta: możemy sobie podać rękę...;))
No widzicie? A Ja zdrowy, bo flag mi się nie chciało wieszać na deszczu i błocie :) Grunt to być leniwym i czekać na mannę z nieba ;) Polecam... ;)
awaria - karnety są na wielickiej i czekaja na odbiór
Jutrzejszy sparing jest otwarty dla wszystkich tych którzy zechcą go zobaczyć. Oczywiście free. A na www.cracovia.pl relacja live dla tych co nie mogą być na stadionie
el_moneta - dzięki za odp.
mam nadzieje że bedą czekać na mnie po świetach /niestety brak czasu/.
el_moneta: a co z karnetami osób, którym ochrona zły mecz przedziurkowała?
PS. Wysłałem Ci maila + wysłałem oficajlnego maila do klubu. Nikt nie raczył odpowiedzieć :-(
Ja już raz prosiłam o sprostowanie w PZPN. Po kilku telefonach w końcu poprawili błedne informacje tylko trzeba byc upartym:)
HHHEEEEJJJJJ
HHHEEEEJJJJJ
CRACOVIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)