Niestety/na szczęście
"Departament Rozgrywek i Licencji PZPN po konsultacji z klubami oraz stacją telewizyjną Canal + podjął decyzję o zmianie terminów pięciu spotkań 14. kolejki IDEA Ekstraklasy."
[b]Cracovia Kraków - Zagłębie Lubin 19.04 18.00[/b]
-
-
Cracovia Kraków - Zagłębie Lubin 19.04 18.00
jak dla mnie ok :)
spokojnie Toruń można obejrzeć
Wtorek, kiszka :((((((
Znowu trza kramik wczesniej w robocie zamknąć.
Dobrze, że choć nie wyjazd.
coooooooo?kwiecień jak miał być mecz w ten weekend, kurwa a ja już się nastawiłem!!!
dobrze że przełozyli bo na takiej murawie kijowo grać!! szkoda tylko ze
bedzie trzeba dłużej czekać na pierwszy mecz Cracovii:(
Wiadomość zmieniona (07-03-05 18:13)
gratulacje dla panów z pzpn ...
19 kwiecień to jest termin rewanzowego meczu 1/4 PucharuPolski ...
w 1/8 gra jeszcze Zagłebie Lubin i moim zdaniem mają wieksze szanse na awans niz KSZO ...
wygląda na to ze w jednym dniu zagraja 2 mecze ...
:-)))
Proste, rano zagrają w PP, wieczorem w Lidze. W końcu stacje TV płacą, to wymagają.
A jak polskiej piłki nie stać na podgrzewane murawy, dwie równorzędne drużyny w każdym klubie, kryte stadiony i inne cuda na kiju, to niech sobie wybierze inny PZPN.
A kiedys ktoś płakał, że przegraliśmy ze Skalnikiem. Dopiero by było, gdyby to nas dotknęło.
Nadal duzo :))))))
:) jak dla mnie super..!
wiecej czasy zeby zdobyc kase na karnecik na B :)
Mecz Zagłębiem to jedno, a jak pogoda sie nie zmieni szybko to i z Łęczną nie pogramy.
a w onecie pisze ze mecz 29 kwietnia
canal+ ZMIENIL TERMIN NA 29 04
Nastąpiła kolejna zmiana terminu meczu I kolejki z Zagłębiem Lubin. Zamaist zapowiadanego 19-tego kwietnia, mecz odbędzie się 29 kwietnia o godzinie 18-tej. Zmiana nastąpiła na żądanie telewizji Canal+.
No chyba zgłupieli, mecz 29 kwietnia a następny 2lub 3 maja w Grodzisku i 7 ze zwisłą. Ktoś chyba jest pijany. Jak widać bardzo inteligentni ludzie siedzą w canal+.
Prokocim Teligi 2
CRACOVIA JEST WIELKA
no właśnie to jakaś paranoja! według kalendarza 30.04 mamy grać w grodzisku !
swoją drogą czy ta zima się nie skończy?
HEJ PASY GOOOOL!!!!
bedzie tak:
29.04. Cracovia - Zagłebie Lubin
03.05 Dyskobolia - Cracovia
08.05. Cracovia - gts
No to co, niech się przyzwyczajają do grania co trzy - cztery dni. W końcu mamy szeroką i wyrównaną kadrę, nie?
Czołowe druzytny europejskie tak grają i jakoś nikt nie narzeka
Gorzej, jakby mieli grać co drugi dzień, albo, jak to jakiś artysta w PZPN wymyślił dwa mecze na dzień, rano w pucharze, wieczorem w lidze :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)