TD
Nie jestem organizatorem tego spotkania...Ale napiszęswoje zdanie, mam nadzieje że organizatorzy mnie nie zbiją:) Wydaje mi się że dzień kobiet jest tylko pretekstem żeby Babeczki w różny sposób związane z Cracovią w jakiejś mierze uhonorować...
I cieszy mnie że jednak odwołano spotkanie z kibicami, wydaje mi się że łączenie tego to nie byłby dobry pomysł....
-
-
TERAZ PASY! - Wtorek w Enigmie - 15 MARCA - Trener Wojciech Stawowy, Marek Citko i Tomasz Moskała
KUDRWANÓW NOWY BĘDZIE OBECNY!!!
moze ktos jakies sprawozdanie skrobnie :)
spotkanie przełożone na 15 marca
5 dni później
już jutro
a dzisiaj o 19-tej trener Jonczyk i mecze sparingowe w Turcji.
a będziemy wspólnie słuchać radia???......transmisja z Torunia.....
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
niestety mnie nie będzie choruje!!!;(
oczywiscie bede :]
Niestety nie moge być ,ale mam pytanie .
Czy może je ktoś zadać trenerowi?
Chodzi o Łukasza Sosina,czy widziałby go w kadrze Cracovii?
Dla przypomnienia:
Cyprus 2003/04
Division A
[b]Goalscorers:[/b]
Lukasz Sosin Apollonas 21(4)
Jozef Koslej Omonia 21(4)
Sasa Jovanovic AE Pafos 15(6)
W tym sezonie już 16 bramek na kącie.
Wiadomość zmieniona (15-03-05 14:15)
[b]Pytania do naszych gości można przesyłać do wtorku do godz. 15-tej na adres crac@poczta.fm lub na adres redakcji Teraz Pasy![/b]
Napisz ;) Moze jeszcze zdazysz ;)
Nie lubię tych z Teraz Pasy, bo to w większości lizusy Stawowego.
Ludzie z typu łu bu du bu ,łu bu du bu niech żyje nam trener (Stawowy) naszego klubu...
A pytania przez nich zadawane będą pewnie takie:
ależ wspaniałym pomysłem było ściągnięcie do Cracovii np. Moskały - to Pan ,Panie trenerze tego dokonał !!!
ależ fatalnie zachowuje się nasz menago Mikulski ściągając "złomy" do Cracovii - jak Pan, Panie trenerze to wytrzymuje ?
Słyszałem o adoracji świętego obrazu na Jasnej Górze w Częstochowie
Niektórzy redaktorzy z Teraz Pasy postanowili adorować trenera - jedynie słusznego zresztą ;-)
mnie nie będzie;-) jak zawsze.....:D
Przecież możesz iść na to spotkanie lub zadać swoje, zapewne trudne pytanie. To znaczy już po ptokach, bo wysłałeś swego maila dokładnie, kiedy mijał czas (specjalnie?). Nie rozumiem problemu.
Trapez-zamiast ględzić, przyjdź na spotkanie i zadaj "kłopotliwe" pytanie!
Najlepiej mieć pretensje do wszystkich tylko nie do siebie!
Trapez pierdolisz jedno nie lubić ludzi drugie zarzucać ,że nie przekażą pytań. Przyjdź zapytaj i nie pierdol.
Dla tych co nie rozumieją słowa pisanego powtarzam:
Autor: Trapez (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 15-03-05 14:14
[b]Niestety nie mogę[/b] być ,ale mam pytanie .
Czy może je ktoś zadać trenerowi?
Następnym razem[b] narysuje[/b], może tak będzie łatwiej....
Trapez nie wiem czy byłes ale ktos zadał to pytanie. Odpowiedzi nie pamiętam a ludzie z TP nie zadawali takich pytań dla twojej informacji. Jak dla mnie było milutko jeszcze jak sie dowiedzieliśmu o brązie to poszła lokomotywa poprowadzona przez Świstaka. Chyba zaczne chodzic na takie wtorki częściej
Spotkanie było takie jak trzeba.
Miałem wrażenie że Marek miał spora tremę
CRACOVIA PANY!!!!!
Hasło wieczoru:
Cracovia lubi brąz ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)