Craco napisał:
[quote]
Co wy wogóle piszecie!
W Oświęcimiu na drugim meczu było nas 49 osób!!!! [/quote]
i niech reszta żałuje. Drugi mecz miał swoją dramaturgię. Załamanie, żałobę na lodzie i odrodzenie!
Kto był ten wie... ;)
Ale popatrzmy racjonalnie. Jutro jest piątek, a Toruń jest oddalony o 360 km. To normalne, że pojedzie garstka.
-
-
TORUŃ! 11 marca! Jedziemy!?!
Craco chłopie niekazdego stać na ciągłe jazdy na mecze 2 razy NT potem mecze u siebie po zajebistych cenach potem Oś. i teraz Toruń wszystko w krótkim okrese czasu a wiemy ze wyjazd to nietylko bilet i przejazd ,na przykład do NT pojechało od nas ok 10 osób a do Oś. juz tylko 2 i nie dlatego ze sie niechciało czy ze niebyło po co.
Craco przy takiej cenie 15 złotych to wcale sie nie zdziwie ze tylu ( 500 ) bedzie
ostatni mam nadzieje mecz w Krakowie a w klubie dalej mysla ze nie wiadomo ilu ludzi przyjdzie na ten mecz , przy takich cenach to napewno nie duzo i znowu nikt nie pomyslał o młodych moznaby było przecierz zrobic jakis maly gest w ich strone np. wpóscic ich za free ale po co?! lepiej ich skutecznie odstraszyc cenami. Juz sie boje co bedzie w przyszłym sezonie jesli ta druzyna bedzie tak wzmocniona zeby grac o mistrza to nasi najmlodsi kibice mecz sobie ogladna przepraszam ,co najwyzej urywki w kronice..... szkoda słłow dla niektórh działaczy liczy sie tylko i wyłacznie kasa !!!
Wiadomość zmieniona (11-03-05 16:22)
Mam szczerą nadzieję że jednak ktoś się połapie z rozumem izrobi sensowne ulgi przynajmniej dla młodych powiedzmy do 15 r. życia!
to się naprawdę opłaci!!! (czy ktoś tego nie rozumie?)
TYLKO PASY!!!
Decyzją Zarządu MKS Cracovia SSA na niedzielny mecz z TKH Toruń :
- kobiety wchodzą za darmo
- młodzież do lat 15 ma prawo do zakupu biletu ulgowego (za okazaniem legitymacji) w cenie 5 zł
Wasze argumenty finansowe (oczywiście w pełni zrozumiałe) świadczyły by o tym, że potencjał wyjazdowy na hokej to maks 250 osób. To jest przykre, tym bardziej że trafiliśmy na dwóch najbliżej zlokalizowanych rywali... Ja też krezusem finansowym nie jestem, ale takie święto jak walka o finał jest dwa razy w roku... i jak widać te 250 osób, czyli 200 na pierwszym i 50 na drugim meczu, to było wszystko na co nas stać.
Dla mnie Oświęcim II to klęska, a na Toruniu nie spodziewam się po nas rehabilitacji i tyle.
Craco ...
podaj mi ekipe która jeździ w większych liczbach na hokej?
oczywiście tylko Tychy moga z nami konkurowac i pewni maja troche lepszych wyjazdów ...
nie demonizował bym całej sytuacji bo akurat aspekt finansowy jest bardzo wazny ...
piłka to wyjazdy co 2 tygodnie ...
hokej nawet 2 razy w tygodniu ...
skąd chłopaki maja brac kase ?
normnalne jest że wówczas wybiera sie "lepszy/ciekawszy/atrakcyjniejszy" mecz ...
weź pod uwage , że hokej dopiero w tym sezonie wyszedł z wieloletniej zapaści wiec nie ma naturalnego dla piłki tak dużego zaplecza fanatyków ...
ale wszystko sie zmienia ...
za rok bedzie juz o wile lepiej ...
zobaczysz ...
:-)
Craco nie ma co porównywać wyjazdów hokejowych do piłkarskich.W Nowym Targu jak był brak limitu kibiców wyjazdowych bylo nas całkiem sporo (szczególnie w ostatnim meczu).Oświęcim zrobił surowe restykcje ,czyli limit 220 biletów i do tego listy z nazwiskami itp.Do tego mecz był pokazywany w tv Kraków (obszerne fragmenty).Co do ostatniego meczu wcale się nie dziwie że pojachalo tylko 50 czy 80 osób.Szansa na wyeliminowanie unii była bliska zeru.Tylko naiwny mógł liczyć na to że wygramy 3 mecze pod rząd z aktualnym MP w tym 2 na jego lodowisku.Przy tym sędziowaniu było to z góry wręcz nie możliwe.Tej drużyny po prostu nie bylo na to stać.Mogliśmy wygrać pojedynczy mecz ,ale nie całą rywalizację.
Unia była po prostu lepsza ,z lepszym składem,zawodnikami którzy od wielu lat dominują w polskim hokeju.Dlatego nasze wyniki biorąc pod uwagę brak zorganizowanego wyjazdu (specjalnego pociagu )są wcale nie najgorsze.
No potter wreszcie ktoś to głośno powiedział. Ja zaliczam się raczej do tych naiwnych, bo tam na miejcsu w to wierzyłem...
Robert. Pokaż mi drugą taką ekipę w hokeju, z takim ludzkim potencjałem jak Cracovia. Nie porównuj nas z innymi klubami hokejowymi, bo na rynku hokeja krajowego nie powinniśmy mieć w zasadzie konkurencji. Pokazał to drugi mecz w NT!
Wczoraj w Toruniu zameldowała się 30 osobowa, silna ekipa Arki. Niestety nie zostają wpuszczeni na hale...
Pozdrowienia.
a jaki "pretekst" tego nie wpuszczenia? przecież mieliście bilety :(:(
decyzje o nie wchodzeniu na lodowisko podejmujemy sami,gdyz widzieliśmy ze juz i tak nic nie wykminimy z Elana to ruszamy do domu:(a szkoda ze policja sie skapowalą ze jesteśmy z Gdyni a nie jak im powiedzieliśmy ze z Torunia...zreszta przyjechaliśmy tam na 3 tercje było nas 29 z Arki+jeden brat z YF'98 Grudziadz...pozdro dla was pasiacy!ANTY WISŁA
szacuneczek !
a nas ile :/ ?
W barwach nie widziałem nikogo.
jak myslicie przyjada do nas goscie?
No.
Dziś druga chwila prawdy. Ja stawiam góra 700 osób. Marzę o mojej pomyłce.
mowisz o pzryjezdnych czy o NAS?
jeden chłopaczek od was był spotkaliśmy sie z nim....ale sam wszedł na mecz.
Miłe zaskoczenie. Powoli odzyskuję wiarę w kibica...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)