Stawowy odwołał sparingi na sztucznej trawie w Chorzowie z ŁKS i Piastem, gdyż murawa była śliska, a ziemia zmrożona. Bał się kontuzji w meczach w których przeciwnik się nie oszczędza.
Nie ma żadnych szans by mecz w dniu 13 marca 2005 r. z Zagłębiem Lubin na stadionie przy ul. Kałuży się odbył.
Za oknami zima na całego. Ma to trwać jeszcze około 2 tygodni. Jeśli nie będzie mrozu na boisku zrobi się błocko.
W takich warunkach - lód, błoto Cracovii b. ciężko się gra. Jeżeli zapadną decyzje o rozegraniu 1 i 2 meczu na stadionie Cracovii to wyniki będą dla nas kiepskie. O dużej ilości bramek nie ma zupełnie mowy. Znacznie łatwiej jest się bronić.
Graliśmy już na zmrożonym boisku z Amiką Wronki i skończyło się to przegraną. Amika była do ogrania ale nie na takim boisku.
Nasi się ślizgali, wywalali, gubili, nie mogli się dopasować do tych warunków.
Trudno powiedzieć dlaczego tak się działo, gdyż mamy małych, lekkich zawodników i to b. dobrze zaawansowanych technicznie
-
-
Cracovia-Zagłębie. Wynik.
2-1 dla Cracovii
2-1
Wypada zgodzić sie z Dariem, iż Lubin nie potrafi jakoś grać z Cracovią.
Co do meczu z II ligi z Lubina, to czy sugerujesz jakieś wałki?
No.. bez jaj.. Czy wy wszyscy macie jakąś manię facetów z Lubina krążących po kraju z czarnymi walizami?? :))
Apeluję o rozsądek.
Co do meczu, to gdyby odbył się na murawie pewnie padłoby parę brameczek. A tak... sam nie wiem.. 0:1 dla miedzianych??
P.S. Widzę, że nawet nadworni krytycy z Wrocka podchwytują...
Cracovia-Zagłębie 2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cracovia - Zagłębie 3-1
Cracovia - Zagłębie Lubin 4-3 (1-2)
Worek a ilu z was ma zamiar przyjechać? Czy liczba wyrobionych czipów przez kibiców Zagłębia jest już wyższa czy dalej równa zeru?
Co do wyniku to będzie bardzo trudno.
1-0 dla Cracovii w pełni mnie usatysfakcjonuje
3:1 jak amen w pacierzu........
4-2,4-3 tak myśle
to na pewno bedzie ciezki mecz zaglebie bedzie chcialo sie odegrac za porazke u siebie bedzie ciezko bardzo ale wygramy 2-1
A może powtórka z Lubina? 5-2 to bardzo ładny wynik.
A ja mysle ze w pierwszym meczu przegramy ale bedzie to jedyna porazka w rundzie
3:1 dla zaglebia
4 dni później
2:1 dla craxyworek napisał(a):
> Wobec zbliżajacego się meczyku chętnie poznamy wasz optymizm.
> Mój typ to 1:3, oczywiście na korzyść "miedzianych".
>
1:0 Bania !!!Bania!!!Bania!!! ;-)))
worek to taki kibic ktory jezdzi ( plywa ) jedynie po internecie.
czyli dobry w warcaby a nie w dopingu swojej druzyny
wygrała Cracovia 3:0
własnie wróciłem z meczu ;))
PASY ASY
3:1 dla Cracovii Krakow:)
tadżaks napisał(a):
> 1:0 Bania !!!Bania!!!Bania!!! ;-)))
To chyba jednak 3:0 ;)
Gdzie są zniżki dla młodzieży szkolnej??Czy oni musza siedzieć na sektorze D?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)