ja tez sie wlaczam :)
-
-
TYPER!!! TYPER!!! TYPER!!!
ja również :)
Cholera - Szkoda ,ze po zamknieciu typowania nie mozna zobaczyc Typerow ,jak to bylo zawsze.
a co chciales juz wczesniej dzieki moim typom dowiedziec sie jakie beda wyniki nadchodzacych spotkan?
bedzie widac po wpisaniu pierwszych wynikow.
Taaaak :)
Dobrze by bylo juz pospekulowac i upewnic sie ,ze typ zostal zapisany:)
Izbik wedle życzeń.
http://tylkocracovia.pl/typer/index.php?action=wyniki
I dlatego tak Cie lubie - pelna kultura i profesjonalizm:)
Generalnie z widocznością typów jest tak, że wszystkie zakłady i nicki widać po godzinie od treminu zamknięcia kolejki, a że zamykamy zwyczajowo godzinę przed 1-szym meczem to zwykle są widoczne w momencie rozpoczęcia 1 spotkania. Przyznam, że zrobiłem to specjalnie i z premedytacją (dodając sobie roboty), po to, aby była możliwość `awaryjnego` wpuszczenia jakiegoś iksińskiego, który się spóźni kilka minut po zamknięciu i aby było można na te kilka minut `otworzyć` kolejkę i po to, aby taki iksiński nie widział jeszcze kto i jak typuje. Poza tym jeśli tylko typując `zapamiętałeś się`, to zawsze (również przed zamknięciem kolejki) możesz sprawdzić swoje zakłady w zakładce `typy` wybierając odpowiednią kolejkę - wtedy Twój nick zawsze jest odkryty. Do tego istnieje możliwość wysyłania sobie potwierdzenia na skrzynkę pocztową w treści takiego potwierdzenia jest zawarta pełna informacja o Twoich typach. Dodatkowo administrator typera zawsze może ręcznie zmienić status kolejki (co właśnie gary zrobił - licząc ją) i wtedy wszystko jest już widoczne. Nie znaczy to, że zamierzam się przy tym rozwiązaniu upierać - jeśli będzie tzw. `silna wola typerowej społeczności` na zmianę tego sposobu prezentacji to oczywiście można to zmienić i pokazywać wszystko zaraz po zamknięciu kolejki.
ps - jest w sumie jeszcze jeden aspekt tej godzinnej zwłoki - zapasu, czasem bywa, że np. po zmianie czasu, serwery hostujące będą miały przez pewną chwilę o godzinę wajchnięte zegary systemowe lub będą się spóźniać/spieszyć (wide nasze szanowne forum na którym jest już godzina 22 z minutami), a np. w okolicy momentu zamykania ktoś je nastawi dając możliwość typowania kolejki, która już została `odkryta` - lekko psując zabawę. Jednym słowem taka zwłoka daje zawsze pewien zapas bezpieczeństwa.
Dziekuje tez AQQ za wytlumaczenie - a z motywem spoznialskich to dobry pomysl.
traba na czele :)
Poczekaj na przebudzenie SaNto:D
Czy przełożony mecz legii nic nie zmienia?? Po prostu trza czekać do jego rozegrania??
Tak było w poprzednim sezonie, również dotyczylo to Legii na otwarcie rundy jesiennej.
kiedy będzie uwzględniony wynik jagi?
bo liczę na spory awans :P
Pytanie czy moje typy na 2 kolejkę się zapisały jak nie otrzymałem nic na e-maila? Niby w typach zdaje mi się że widzę swoje wyniki, ale tak jak piszę nie przyszedł żaden e-mail tak jak przy 1 kolejce.
a przy typowaniu zaznaczyles opcje zeby takiego maila dostac ?
jesli wchodzisz w typy i widzisz swoje typy to znaczy ze zostaly zapisane.
Ok, wiem że przy 1kolejce e-mail przyszedł, teraz nie, ale zdaje mi się że moje typy widzę :) Nie pamiętam czy taką opcję zaznaczałem.
Aby przesłano Ci e-maila musisz zaznaczyc taką opcję. Znajdziesz ją pod tym "okienkiem" do typowania/wpisywania wyników...
Jeśli wszystko zrobiłeś prawidłowo to twoje wyniki zostały zapisane. Nie potrzebne jest do tego potwierdzenie via e-mail.
P.S. Z czego wynika nie uwzglednianie poki co meczu Podbeskidzia z potoczanka? Spodziewacie sie weryfikacji wyniku:)?
juz sa, osoba ktora wpisywala zawsze wyniki jest na urlopie, juz beda normalnie wyniki wpisywane :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)