Camron Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja mam problem bo nie pamietam czy juz typowalem
> czy nie.
> Da rade jakos to sprawdzic?
>
> ps. tylko nie piszcie mi zebym orzechów wiecej
> jadł
>
> ==================================================
> ==
>
> Cash Rules Everything Around Me
> C.R.E.A.M.
> get the money
> Dolla dolla bill yeeah
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2006-08-01 15:47 przez
> Camron.
Jesli typujesz jako Camron_KSC to w drugiej juz jestes.
Jeszcze moment cierpliwosci i bedzie mozna to samemu sprawdzic.
-
-
TYPER!!! TYPER!!! TYPER!!!
ja właśnie przed chwilką zatypowałem;) może znowu bede 4:) haha
AQQ Napisał(a):
>
> Jesli typujesz jako Camron_KSC to w drugiej juz
> jestes.
OK dzieki.
Od tej chwili (no... mniej więcej oczywiście ;)) - każdy, kto wytypuje a ma włączone "ciasteczka" w przeglądarce, powinien widziec wszystkie typowania a także swoj i... TYLKO! swoj "nick" w zakładce typy.
Zatem nie powinniście mieć już dylematu: "Typowałem już w tej kolejce czy nie"
Jeśli ktoś wybiera się na urlop ;) i nie będzie miał tzw. "dostępu do sieci", może już dziś wytypować kolejki 3, 4, 5 wchodząc w poniższe linki:
kolejka 3
http://typer.cracovia.strefa.pl/index.php?page=typujh&nrkol=3
kolejka 4
http://typer.cracovia.strefa.pl/index.php?page=typujh&nrkol=4
kolejka 5
http://typer.cracovia.strefa.pl/index.php?page=typujh&nrkol=5
oczywiście - do momentu "zamknięcia" danej kolejki można potem takie typowanie jeszcze poprawiać.
gra i bucy...:D
AQQ Napisał(a):
> Jeśli ktoś wybiera się na urlop i nie będzie miał
> tzw. "dostępu do sieci", może już dziś wytypować
> kolejki 3, 4, 5 wchodząc w poniższe linki:
właśnie miałem w tej sprawie interweniować
Normalnie w pierwszym podejsciu" zapunktowałem",niedobry to prognostyk , ale co mi tam zwykła duma mnie rozsadza , tylko nie wiem dlaczego...., że by tylko jutro Nasi wygrali i będzie git.
Kurka! ta kolejke bylo ciezko dobrze trafic! Podejzewam ze moja babcia by w ciemno nie znajac sie trafila z 5 pkt atak to tylko 1 :/ W pierwszej trafilem 4 a tu kicha! :D
polska liga jest tak nieobliczalna, że śmiem twierdzić, że w ostatniej kolejce, Kajak'owi babcia obstawiła typowanie.
albo konsultował się z "Fryzjerem"
No właśnie nic z tych rzeczy, ale jeśli chodzi Wam o to ze gupi ma zawsze szczęście,no cóż to w zasadzie się z tym zgodze. :D
P.S. Z"Fryzjerem " teraz mi się jest ciężko zobaczyć , ciągle chłop czymś zajęty.
76 dni później
Jak napisałem na forum Strefy ustawcie sobie zegar właściwie!!! Taka kolejka mi prepadła.
kazdego szkoda...:P
9 dni później
:D
Pomyliliscie gospodarza w tej kolejce...
W typerze bylo i jest Lech - Legia a grali w Warszawie
Gdyby bylo napisane Legia - Lech napewno typowalbym 3-2 :D
Kiedys juz tak bylo i chyba anulowany byl taki mecz (?)
No i ja też dałem się nabrać na Bułgarską i postawiłem na remis. Nie przypuszczałem, że typer może się pomylić i dopiero wczoraj wieczór zdziwiłem się, że mecz jest rozgrywany na Łazienkowskiej. :)
Nawiasem mówiąc, kiedy Wasilewski poturbował Bronowickiego, to zastanawiałem się czy może chce "załatwić" kadrową konkurencję. Ale chyba jednak nie chciał. Dużo w tym było przypadku.
Typera nie prowadzi maszyna,lecz człowiek, który może sie pomylić :)
A czy mecz będzie anulowany to zadecyduje juz AQQ :)
Arro Napisał(a):
> Pomyliliscie gospodarza w tej kolejce...
> W typerze bylo i jest Lech - Legia a grali w
> Warszawie
> Gdyby bylo napisane Legia - Lech napewno
> typowalbym 3-2
> Kiedys juz tak bylo i chyba anulowany byl taki
> mecz (?)
Była już taka pomyłka i wynik był wtedy "normalnie" liczony. Rozumiem, że powstało zamieszanie i przepraszam za to (choć to na 99% pomyłka w żródle z którego biorę terminarz, bo zawsze go sprawdzam po wprowadzeniu i prawie... dam sobie obciąć ;), że tak było podane na 90minut.pl) Pamiętajcie, że układam terminarz zawsze co najmniej tydzień przed kolejką i takie błędy niestety są możliwe do zrobienia, zarówno te zrobione przeze mnie jak i te wynikłe ze źródła danych. Układam terminarz do typera od ponad 2 lat, więc wiem jak to jest. Bywało np. tak, że wszystkie portale typu onet, interia czy wp podawały inaczej niż 90minut i wszystkie podawały źle i odtąd polegam TYLKO na 90minut. Gdyby okazało się, że pomylone są np. pary - faktycznie, liczenie tego nie miałoby sensu, niemniej w takiej sytuacji (zamiany gospodarze - goście) uważam, że wynik należy zaliczyć.
Bladyńko napisał:
> No i ja też dałem się nabrać na Bułgarską i postawiłem na remis. Nie przypuszczałem, że > typer może się pomylić i dopiero wczoraj wieczór zdziwiłem się, że mecz jest rozgrywany > na Łazienkowskiej.
No... skoro nawet taki tropiciel internetu jak BN nie wyczaił błędu, to znaczy, że mi też mogło się zdarzyć.
--
AQQ
a co się stało z dorwasem?
wymiękł?
kurde, ostatnio wyniki są nie do wytypowania, wszedł mi tylko wynik... Pasów!
a tak sie ślinię na ten plecak
tytus, romek. i a'tomek Napisał(a):
> a co się stało z dorwasem?
> wymiękł?
>
> kurde, ostatnio wyniki są nie do wytypowania,
> wszedł mi tylko wynik... Pasów!
> a tak sie ślinię na ten plecak
>
> ..................................................
> ....................................
> "przyjdo młodsi, bedo lepsi, nie bedo
> przeklinali"
> ..................................................
> ....................................
Tu potrzebne jest jeszcze jedno wyjaśnienie w sprawie niektórych kont, otóż:
Niestety - część kont na forum strefy (i do typera jednocześnie) zjadł nam "automat czyszczący", nieopatrznie uruchomiony przez jednego z modów (za co z resztą trudno Go winić - nie przewidywał takich skutków). Problem polegał na tym, że typer jest do tego forum przypięty a część ludzi nie pisało nic na forum a konta używali TYLKO do udziału w grze i przez środowisko forum byli widziani, jako od dawna nieaktywni. Przyznaję, że to też częściowo moja wina, bo w trakcie przepinania bazy z graczami nie przewidziałem takiej sytuacji - po prostu nie używałem nigdy "phpbb" i nie byłem świadom istnienia w nim takiego mechanizmu czyszczącego, co przełożyło się na to, że nie zrobiłem odświerzania ostatniej wizyty w trakcie typowania. Wiem, że cała sytuacja w obliczu zażartej walki o nagrody jest... delikatnie pisząc nieelegancka, ale niestety... stało się i już się nie odstanie.
--
AQQ
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)