ZWALY SNIEGU
-
-
STAN MURAWY?
heh to bylo proste do przewidzenia :P
dzisiaj zaczęli usuwać śnieg - ale jest ciężko :)
Nawet Austrii maja takie problemy.
Musieli odwolac mecz Pucharu UEFA oraz mecz Austria - Chorwacja.
Zima to zima...
Nie jest aż tak źle. Odsnieżone do "zielonej" tj brudnobrazowozielonej trawy już jest(mają sprytny taki automacik odsypujący śnieg) co najmniej 2/3 płyty. Nawierzchnia namoknięta i bardzo grząska. Z trudem do chodzenia się nadaje nie mówiąc o graniu. Jednak usunięcie śniegu powoduje ,ze juz zacznie schnąć.
Mimo to jak nie przyjdzie słoneczko i wyższa temperatura to Lubin będzie na bagnisku grany:-( . W każdym razie śnieg usuwamy na czas. Przed weekendem nie miało to sensu (śnieżyce jeszcze były)
A tak pozatym to cudownie nasza Ziemia Święta wygląda w pełnym słońcu:-)
Może w przyszłym roku nie bedzie tych problemów! Piłkarze powinni w ciągu tych 10 dni przyzwyczaić się do tych warunków polarnych a nie szukać lepszych muraw.,bo wkrótce im w takich warunkach przyjdze rozgrywać mecz.
icek66 widze ze jestes zorientowany co sie dzieje na stadionie wiec mam pytanie co te niebieskie chlopki robily na trybunach ??
no tak do cholery, ale przed rozpoczęciem rundy może być jeszcze niejedna śnieżyca. zapowiadają, że zima potrwa przynajmniej do końca tygodnia, tak, że moim zdaniem lepiej byłoby się przygotowywać w błocku, ale nie na naszym stadionie, coby go nie zorać dokumentnie.
Nie jestem nadmiernie zorientowany. Po prostu dzis mialem okazje wejsc na stadion to wszedlem. Piekny widok:-) Zadnych niebieskich nie widzialem ale widzialem samochod i chyba pracownikow firmy ktora montuje monitoring o ktorym pisalo na cracovia.pl (ten co to podobno lepszy niz na MenUnited;)
Wiadomość zmieniona (03-03-05 00:13)
oby byla taka pogoda jak dzis, sloneczko swieci, nie pada, czyli jest dobrze :)
Podobno temperatura ma rosnąć ale śnieg ma padać jeszcze w przyszłym tygodniu :/ mam nadzieje że się mylą jak w większości pogodach na dalsze dni :) już mnie strasznie denerwuje ta zima :/
mnie juz denerwuje od 2 miesiecy :D ja chce wiosne i meczyki...
zima dziwko, wiosna blisko !
Byłem dzisiaj ,słoneczko pieknie świeciło aż miło było posiedziec;-)
Panowie pracujacy a było ich 6-ciu udeżali młotkiem w jedną rurke około dwudziestu minut rytmicznym ruchem dlatego zeby było chyba tylko słychac ze pracuja nie ładnie panowie nie ładnie;-(
Murawa ładnie odśnieżona szkoda tylko że zapowiadaja dalsze intesywne opady śniegu;-(
Cracovia nie ma boiska, na którym mogłaby się przygotować do meczu z Zagłębiem Lubin (13 marca). Ale całkiem blisko, bo po drugiej stronie Błoń, płytę z podgrzewaną murawą ma Wisła. Czy "Pasy" zastanawiały się nad wynajęciem boiska od "Białej Gwiazdy"?
Prezes Cracovii Janusz Filipiak: To jest niemożliwe. Wątpię, czy Wisła by się na to zgodziła. Wynajęcie nie wchodzi w grę, przecież konkurujemy z Wisłą o kibiców i ich serca. A gdyby nawet było to możliwe, nie pozwoliłby mi na to [b]honor[/b].
źródło: gazeta wyborcza.
Ps. Klask Klask HONOR!!!!!
Oczywiście honor nie przeszkodził Filipiakowi wskazać stadionu Wisły jako rezerwowego przed rozpoczęciem Ligi i prosic o bilety na Real.
Wiadomość zmieniona (04-03-05 06:18)
Dobry piesek , dobry, mój mój,....
cmok cmok
A teraz APORT! szukaj szukaj szukaj
wąchaj wąchaj..........
jest! :D
znalazłeś :) dobry piesek mój azorek
Siad! Podaj łapę, grzeczny piesek, masz tu frolic idź pogoń jakiegoś ży.. tfu, kota tak dla sportu, no leć!
Niedobrze. Nie mamy gdzie trenować. Forma zrobiona w Turcji może ulecieć.
dodo64 rozpie**alasz mnie, 6.15 rano a Ty na naszym forum. Nie jesteś przypadkiem chory?
W życiu bym na to nie wpadł aby o tej godzinie szwędać się po innych forach.
Dodo jest po prostu uzależniony od naszego Forum.
Inna sprawa że z nim można normalnie wymienić zdanie.
CRACOVIA PANY!!!!!
pasy22 napisał(a):
> dodo64 rozpie**alasz mnie, 6.15 rano a Ty na naszym forum. Nie
> jesteś przypadkiem chory?
> W życiu bym na to nie wpadł aby o tej godzinie szwędać się po
> innych forach.
>
Po prostu lubię na wesoło zacząc dzień :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)