O terenach
-
-
PROFESOR W TVP3!
a mialbyc HOKEJ!
hokej za 10 minut :)
hehe widać że janek forum czyta ;]
i jak było?? bo właśnie wróciłem do domu....
pytanie całkiem offtpopikowe: czy w tej reklamie Era Biznes z kurnikiem gra [b]Henio Gołębiewski?[/b] ;)
Wiadomość zmieniona (27-02-05 18:30)
Bardzo dobre kompetentne wystąpienie.
Profesor dobrze wypadł.
CRACOVIA PANY!!!!!
dżizas...
a może coś konkretniej??
Siedzial i mówil o stadionie :)
Nie było nic sensacyjnego, generalnie opis sytuacji.
Dwa razy bardzo dziękował prezydentowi Majchrowskiemu za jego wkład w porozuminie z siostrami.
Podkreślił pozytywne podejście do kwestii stadionu strony koscielnej.
Padło też zdanie że wydatki na klub nie przewyższaja możliwości.
Widać że Profesor podchodzi do kwestii przebudowy bardzo profesjonalnie, bez nadmiernego podpalania się ale po prostu rzeczowo.
CRACOVIA PANY!!!!!
Maniex - mowil to co my wszyscy, net-kibice Cracovii wiemy doskonale ale czego "szary" tj. niepasiasty obywatel miasta raczej moze nie wiedziec:)
Bardzo dobre wystapienie moim zdaniem.
Troche go usilnie redaktor na koniec o problem "zlotej rybki" z ostatniego wywiadu dusil ("co to bedzie to trzecie spelnione zyczenie? czy puchary") ale Profesor wybrnal bez jednoznacznej deklaracji ,ze ma byc UEFA
w tym roku...:)
icek66 - redaktor nie pytał bez powodu (ma karnet i pewnie chciałby oglądać Pasy w pucharach)
Jupiter ja tez... co miesiac 100zlotych leci na tajne przed zona konto by bylo na wyjazdy w swiat jesienia;-)
;-)) i tak trzymać
icek widze, ze nie jestem jedyny ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)