CABAJ CZY OLSZEWKI JA STAWIAM NA CABAJA
-
-
KTO BRAMKARZEM NR 1
kosmos
zdecydowanie kadrowicz:)
Olszewski odejdzie? niewykluczone, on powinien przecież grać, a jako drugi bramkarz nie będzie miał wielu szans
MOIM ZDANIEM OLSZEWSKI !!!!!!!!!
Olszewski nie moze odejsc,gdzie znajdziemy tak dobrego bramkarza? konkurencja musi byc mocna!
Nie zasmiecaj forum:p...Cabaj chyba ale moze tez Olszewski ma duze szanse!!
ja stawiam na Radziszewskiego !!!
Proste ze Cabaj.Ma dobrą passe w lidze i niech ja kontynuuje i zdobywa doswiadczenie.
To jest pytanie retoryczne..Wiadomo że Cabaj bedzie grał! No chyba że Wojtek chce zabrać mu szansę gry w reprezentacji..
1ego się zmienia nieczęsto. Sławek stracił miejsce w składzie po 10 golach w czterech meczach. W drugą strone musiałoby coś podobnego się zdarzyć.
ja mysle ze wąski!!!!!!!!!!!!!!!!
Cabaj!!!
Cabaj !!!
w takim momencie licznik by się przydał :|
po pierwsze nie mówi się "bramkarz" tylko [b]"selekcjoner"[/b]
a ponoć najlepszym jest kobieta w Prozac'u
:):):)
Niemam pojęcia kto bdzie bramkarzem numer jeden Pasów w wiosennej rundzie ekstraklasy, bardziej jestem za Marcinem ale taka rywalizacja między nimi może przynieść dobry efekt w postaci świetnej formy obu z nich, a zagra lepszy (chyba).
Nie wiem jak wypadl ten i ten na obozach,ale mysle ze Cabaj sie sprawdzil i wykozystal swoja szanse.I moim zdaniem to on powinien dalej stac na strazy naszej bramki
Cabaj i Olszewski bronia zupelnie innym stylem i obydwaj w "swoim" sa mistrzami. Powinni wystepowac w meczach w zaleznosci od stylu gry rywala.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)