Witam Mam pytanie kto od was wybiera sie na mecz Widzew-Arka??Pozdrawiam Pasy!!!!!!
-
-
Kto jedzie?
a tak z ciekawosci to ilu sie wybiera naszych zolto-niebieskich braci to miasta wlokniarzy???
Ja bym sie w sumie przejechal jakby ktos jeszcze jechał ....???
Arka ma wynajetego specjala ...
600 miejsc ...
na dzień dzisiajszy sprzedanych jest 400 biletów ...
ale do meczu jeszcze troche czasu ...
a co do naszej obecności na Widzewie to ...
kumaci wiedzą ...
:-)))
ale Areczka ma dosc dobre stosunki z widzewem !!! my lubimy sie z innym klubem z lodzi
moze nie tyle co dobre ale niejest zle :) w przeciwienistwie do nas
No ma dobre kontakty i cóz z tego ..... Lech też ma z nimi ( widzew )dobre uklady .... dziwić sie tylko należy że tak łatwo zapominaja im to że jeszcze nie tak dawno Czerwoni byli w prakcie na reprezentacje z (L) , lechią i innymi śmiesznymi tworami :-) No ale cóż Czasy sie zmieniają i widać że co niektórzy szybko co nieco zapominają :-)
w pakcie przeciwko Triadzie był..., a Śląskowi wydaje sie ze miedzy innymi za pewne zdarzenie dojebal... - wielkie pozdro dla PASIAKOW - a bedzie nas tam ponad 1000(teraz jest już 615 sprzedanych biletów) no i mam nadzieje ze chociaz moi znajomi z Cracovii wpadną do Łodzi... tak tak jak juz to czytacie to wiecie o kogo chodzi ;):):):)
POZDRO WIELKIE
Wszystkich zapraszam!
Wiadomość zmieniona (25-02-05 00:44)
na dzień dziszejszy sprzedanych biletów jest 678 a jeszcze 15dni!!My jedziemy z Kępna !!
Fc Kępno zawsze z ARką!!
bedzie kwit to jedziemy , pozdro xxx1929
Arkowiec przepraszam że spytam :) .... ale czy od urodzenia jesteś za Arką ..... Hmmm... w Polsce raczej nikt nigdy nie slyszał aby istnial tam jakis fc Arki :) z góry dzięki za odpowiedz i pozdrawiam :)
Arvell-Jestem od 5 lat za Arką
Oto dowód że jest w Kępnie Fc
[img]http://img138.exs.cx/my.php?loc=img138&image=arena29styczen20051331te.jpg[/img]
-fajna??
Kto sie wybiera może ktoś pojedzie z nami z Fc jedziemy narazie w 2 osoby :/
ja tez bym pojechała ale nie mam z kim:/
wiesz co ... nie wyswietlilo mi sie to cuś :) .. jak mozesz to wyslij mi to na maila euthanasia02@wp.pl :) .Z Góry dziekuje :-)
eeehh my i nasza wspomaganie zgód..... w sumie to dyskusja na osobny temat bo w porowanniu do w...... jestesmy daleko w tyle......
KTO MOZE TEN JEDZIE DO ŁODZI !
Dokladnie Bandyto powiedziane , podam przyklady Polonia czy chocby Tarnovia - 8 na derbach cos słabo z nami w tym wspomaganiu zgód
Wiadomość zmieniona (26-02-05 10:25)
no to dalej organizujcie sie:)
Wybrałby sie zapewne niejeden Pasiak, ale po co tam jechać skoro awantura jest niemożliwa! Ba, nawet bluzgów nie będzie!
A to w sumie zero wrażeń... A zapewne kozacka oprawe zobaczmy na fotkach!
POZDROWIENIA ARKA GDYNIA!!! DO ZOBACZENIA W I LIDZE!!!
Irland ...
mam dla Ciebie dobre wiadomości ...
znacznie blizej do wspomagania Arki i do tego z gwaratowanymi bluzgami a kto wie moze jakieś "dymy" sie trafia bedziesz miał:
31 marca Bielsko-Biała
9 kwietnia Radomsko
20 kwietnia Sosnowiec
to najblizsze mecze ...
a w zanadrzu sa jeszcze wyjazdy do Radomia czy Chorzowa ...
ja prawdopodobnie pojade na ten mecz bo sie juz dogadałam z kumplami z lecha którzy jada:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)