No poki jest maslo i sól to ja nie narzekam :) Raz na miesiac ktos mi pierogi albo bigos przysle i hulaj dusza :D
-
-
UNIA w Krakowie (KOSMICZNA CENA !!!!!!!)
Oczywiście trzeba iść ale powiem szczerze że coraz bardziej mnie te ceny biletów wkurwiają.Może my naprawde idziemy na mistrza i dlatego takie ceny.Zobaczymy po pierwszym meczu z Unią.Jak bedą tak grać to ja zapłace te 20 zł.Ale czy innym starczy cierpliwości i kasy?Na pewno nie wszystkim.
Cena za wysoka!!! Co mają powiedzieć ludzie co nie mają, Karolo znajdź im tę robotę jakżeś taki mądry. Mamy wychowyać młode pokolenie, a nawet ulgowych nie ma i nie rozumie tłumaczeń skutecznego ich egzekwowania, co ochroniarze czytać nie umieją czy co.
Rafjedynka tu się nie rozchodzi o to czy ktoś sępi na pasy tylko czy ktoś ma wogóle na bilet.
Brak mi slow. Rozumie ze to juz decydujaca faza. Jendi muwia ze zamiast isc do kina gdzie trzeba zaplacic za bilet 20 zl to wziac ta kase na mecz. Ale do kna sie niechodzi co 3 dni!!! A w moim wieku raczej nie ma sie zadnych dochodow i ciezko wykombinowac kase. A tu pilkarska wiosna tuz,tuz. Wg. mnie musi byc ulgowy dla mlodziezy 15 zl.
Umówmy się, że 15 zł to cena biletu, a pozostałe 5 zł przeznaczone zostanie na spłatę ewentualnej kary nałożonej na klub za wyrywane krzesełka w Nowym Targu!
Myślę, że to w końcu da do myślenia tym "kibicom", którzy bezmyślnie demolowali halę, narażając klub na konsekwencje!
Panowie mamy półfinał Mistrzostw Polski!
Do mnie to nadal nie dociera!
Pozdrawiam!
Do zobaczenia w Oświęcimiu!
Powiem wam tylko tyle że u nas czyli w Tychach mecze na hokej sa po 8zł (ulgowy) i 12zł normalny, bez względu na to z kim mecz jest
20 zł to jest przesada.Rozumiem panów gramy z mistrzem i w ogóle...ale czy doping nie ejst potrzebny?? A niestety prawda jest taka że takich małolatów nie stać na to...Poza tym sezon już nie długo...uważam że powinni wprowadzić ulgowe.Nawet chcby miało to być na podstawie dowodu tozsamości...
A na meczu oczywiście będe...chyba że nastanie armagedon;-)))
O narybkach w Pasy nikt nie pomyślał, liczy się tylko kasa. 20 zl dl gówniarza to przecież ogrom kasy.
Mlodzi adebci sztuki kibicowania pewno wybiorą zbieranie kasy na sezon piłkarski, więc na hokej pójdą teraz w znikomej liczbie.
w przyszlosci za ta zaplaca !! porownujac z sezonem zamiast 8 zl placisz 20 zl , ech , paranoja !!!!
tak odbiegne od tematu: ciekawi Mnie to ile bedą kosztowac bilety naLegie
Lecha i Wisłe:-)( jak mówili ze bedą droższe bilety na te mecze)
ps:Ci co nie mają karnetów powinni sie juz bac:-)
Wiadomość zmieniona (22-02-05 17:05)
Mikuś_KsC Ty sobie kup karnet bo za bilety na sama Wisle i Legie zaplacisz tyle co za karnet na cala runde wiosenna.
Z jednej strony uważam, że 2 dychy za możliwość gry w półfinale jeszcze 2 tygonie temu zapłaciłby każdy z forumowiczów.Z drugiej jednak strony klub nie myśli przyszłościowo i nie stara się pozyskiwać nowych kibiców. Nie chodzi mi tu o ceny poszczególnych biletów, ale w ogóle o politykę cenową.( o ile coś takiego w klubie istnieje). Nie ma np. biletów rodzinnych. Gdybym chciał iść na hokej z całą moją rodzinką musiałbym zapłacić 60 pln, szczęśliwie mnie stać, ale gdyby jakiś nienajlepiej sytuowany ojciec chciał oglądnąć mecz z dwoma synami to podejrzewam, że w naszej rzeczywistości stanowić będzie to spory problem.
PANOWIE Z MARKETINGU: "MAŁĄ ŁYŻKĄ A STALE!!!"
nie rozumie extraliga i extraklasa a wy sie dziwicie ze ceny biletow wyzsze ....
jest druzyna sa wyniki to trzeba zaplacic sorry no bonus albo 3 liga i 10 zeta albo pierwsza i 20 takie zycie za jakosc sie placi wole 20 zl wydac na polfinaly play off niz 8 zl na SMS II i 40 zl na legie czy wisle niz 10 zl na pogon staszow czy lade bilgoraj . Jak kogos nie stac to zostaje necik , radio i tv life is brutal .
no to jak to jest vikers że tyszanie płacą 8-12zł za to co my 20zł?!
Jak się chce to się wszystko da
Wiadomość zmieniona (22-02-05 18:40)
stary to kibicuj tycha w czym problem bedziesz mial po 12 zl ...
Ale na piwo i jointy pewnie macie płaczki ,uważam ze 20 zeta to żadna tragedia a jest za ta cene co oglądać!!! HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA
vikers a ty mozesz jechac do Madrytu tam bedziesz mial po 200 euro LM.
O ceny biletów trzeba walczyc tego chyba nikt nie zaprzeczy.
Przeciez widac do czego bedziemy dazyc w przyszlosci z takiej wielko[ci stadionem i taka polityka cenowa. Bedzie druga Legia !!!
Jak teraz nie bedziemy wspominac o biletach rodzinnych i ulgowych to pózniej tez o nich zapomna.
Wiadomość zmieniona (22-02-05 18:58)
moge placic nawet 20 ewro jesli taka cena wyeliminuje z hali czy stadionu DEBILI ktorzy w niedziele ZDEMOLOWALI i PRALI krzeselkami w Nowym Targu . I w dupie mam czy sie zrobi 2 legia , jesli pala takich chojraczkow nie wyleczy to cena powinna odstraszyc nich chodza sobie demolowac na hutnika bo tam cena niska
KATEGORYCZNE DOSC DLA DEBILI NA MECZACH
vikers no to takie ceny wyeliminuja ci tez tych którym chce sie dopingowac czy chcocby robic oprawy ...
wyeliminuja ojców z dziecmi ...
Nie kapujesz ??
Bo ci co rozwalaja to maja czesto duzo wiecej niz ty !
Wiadomość zmieniona (22-02-05 19:45)
ja nie chodze na mecz na dla pokazow pirotechincznych czy pieprzonych kartonikow , ja chodze bo chce OGLADNAC widowisko SPORTOWE a nie coraz bardziej WIEJSKI ODPUST , tesknic za tym nie bede sorry mi sie to wcale podobac nie musi , przezyje bez tego . Jesli ten srodek ma wyeliminowac LYSE PUSTOSTANY ze stadionu jestem ZA .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)