Co za pytanie - KIEROWNIK Janas miałby rozmawiać z piłkarzami, dobre heh, on tylko potrafi wydawać polecenia, a od rozmawiania, odpraw itd. jest TRENER Skorża
-
-
GIZMO powołany
W Wiadomościach też pokazali bramkę.
Pięknie, po prostu pięknie.....
CRACOVIA PANY!!!!!
a ja ja widzialem na TVN w sporcie po faktach
Spóźnione gratulacje dla obu naszych reprezentantów.Co z tego że nie oficjalnych, ale orzełek na piersi był.Brawo i nie spuszczać z tonu!!!
aaah qrwa dlaczego nie ogladalem dzis zadnych wiadomosci ;(
Piotr Giza (Cracovia Kraków) 1A - 1gol
;)))
niezła statystyka (optymistyczna)
22.55 kurier sportowy na TVP 3
GRATULACJE dla obydwóch naszych reprezentantów.
Nawiazujac do tematu chcialbym zwrocic Wasza uwage na to, ze na Trackerze ()i Hubie dostepny jest skrot tych bramek wlacznie z bramka Gizy.
Plik zajmuje 4.79 MB
.
Wiadomość zmieniona (14-02-05 09:43)
dzięki tym powołaniom.....
wielu Pasiaków znów zauważyło emocjonalnie, że poza Cracovią jest jeszcze reprezentacja Polski
a może zdażyć się tak: Polska wchodzi do fianłów MS 2006, w kadrze są nasi piłkarze, dzięki losowaniu pierwszy mecz odbywa się... 12/13 czerwiec 2006 - w [b]100 lecie Cracovii[/b]
Wiadomość zmieniona (13-02-05 16:12)
dzieki kkk za ta bramke :)
trackerem sie nie umiem obslugiwac.. :/
Soprano nie lam sie ;)
Tu masz linka do instrukcji z ktorego sie dowiesz jak tworzyc i wysylac torrenty oraz jak dodawac zrodla do juz obecnych torrentow.
Ewentualnie wieczorem na HUBie mnie lap albo wyslij PM na Trackerze to postaram sie pomoc.
Autor: alex11 (rtr.blich.krakow.pl)
Data: 13-02-05 17:14
Piotr Giza miał wymarzony debiut w piłkarskiej reprezentacji polskiej!!Strzelił czwartego gola dla polski !!!!!!!!!!!!więc Gizmo gratuluje bramki i pięknego debiutu w kadrze Janosika...Żebyś zawsze występował tak w kadrze
syn edka kowalika :D
Przestancie pisac , ze to jest debiut bo to naciaganie reala. A poza tym jak zadebiuje naprawde to strzeli dwa gole.
A nie pisałem:
Czego jeszcze Giza w futbolu dokona?
Może się objawił nowy Maradona
http://www.kki.pl/cracovia/forum/read.php?f=1&i=209083&t=208811#reply_209083
szybko,teraz na dwojce,Magazyn Olimpjiski,bedzie o meczu Ligi Polskiej
ok dzieki kkk jak znajde chwile czasu to cos sproboje zdzialac :)
Jednak nic nie powiedzieli o meczu Ligi Pokskiej. A szkoda.
coś podobno ma byc na TV Kraków o Meczu i jakis wywiadzikz Gizmo :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)