tak sobie patrze na fotki z Cracovia Cup ...
i bardzo mile zaskoczony jestem pewnym widokiem ...
ciekawi mnie jedynie czy to co widzę to inicjatywa klubu czy ludzi którzy czuja blues'a ...
[img]http://www.foto.pasy.net/fotogalerie/2005/cc2005/images/cc-2005-006.jpg[/img]
-
-
Serce rośnie ...
tez mi sie bardzo spodobalo to zdjecie !!! ale wlasnie chyba ludzie ktorzy czuja blues'a :)))))))))))))))))))))))))
niektóre szale zostały przywiezione z innych miast i na meczach ich raczej nie bedzie niestety...
Widok piekny !!! :):)
"WSPANIAŁA KOBIETA NA TLE SZALIKOOW"
- kto ma wiedziec ten wie:*
Podoba mi się ten łączony z Tarnovią :D zreszta fszystkie są przepiękne :D
Ja mam łączony z Viktorką:D
ZAJEBISTE!!!
Fajny jest ten CRACOVIA ARKA LECH!
i tak mam ladniejsze :
pozdro :)
No serce rośnie...
a szale też są niezłe ;-)))
ktoś traci ktoś się bogaci
jak w zyciu
Jak ktoś nie chce zarabiać to traci i się nie bogaci
odpowiednie działania zostały podjęte . . .
szczegóły wkrótce
A tobie karvin się dziwie, naprawdę. Czy jakby ciebie ktoś okradał to też byś mu tak klaskał?
Wiadomość zmieniona (09-02-05 19:05)
ktos sie bogaci na dobrym imieniu Cracovii.. przykre to...
Przykre to jest to, ze kibice robia lepsze pamiatki niz klub.
A Ciebie Kojo to nie rozumiem, zysk na szaliku to gora 8 zl, wiec wiecej w tym pasji niz biznesu..
Pozdro dla kumatych.
haze napisał :
zysk na szaliku to gora 8 zl, wiec wiecej w tym pasji niz biznesu..
masz racje tak jest w przypadku jednego szalika, a jeżeli ma się 10 lewych wzorów i każdy sprzeda się po 100 sztuk? to też jest pasja? czy 8 koła do przodu?
El_moneta no ale to chyba wiadome czyja to wina, no nie ??
Jak by sie wchodzilo do sklepiku na Wielickiej i bylo by 10 zajebistych wzorow szali to nie bylo by problemu, a nie tak jak teraz jest ze sa 3 te samo od juz dosc dlugiego czasu.
Przy okazji zarobek to wiecej niz 8 zl.
Wiadomość zmieniona (09-02-05 22:16)
Wiesz ile trwa sprzedanie 1000 szalikow???
Wiesz, wiec teraz to jaCi sie dziwie.
1000 szali, to sklepik na Cracovii od pieciu lat nie sprzedal.
Wiec:
5:1000=250rocznie:12=20 szali miesiecznie=160 zl zysku miesiecznie
A myslisz ze pan Akustyk sprzeda tyle szali??
Wiec:
Czy to nie PASja robic szale za taka kase??
Zobacz na 1szy post Roberta:
[i]"ciekawi mnie jedynie czy to co widzę to inicjatywa klubu czy ludzi którzy czuja blues'a..."[/i]
A z kradzieza bym tego nie utozsamial..
Pozdrawiam szalony marketing..
Wiadomość zmieniona (09-02-05 21:02)
nie rozumiesz skali problemu:
pan Adam 50szt, pan Zbyszk 50szt, pan x doda do tego jakieś t-shirty pan y zrobi pasek, przelećmy cały alfabet - takich panów jest wielu. Proszę cie policz ile kasy TRACIMY (nie JA nie WY tylko MY).
Nic nie stoi na przeszkodzie by współpracować z klubem (jeżeli to tylko PASja jak piszesz a nie business) wystarczy przyjść, zadzwonić lub maila wysłać a my wyprodukujemy i "pasjonat" jeżeli jest prawdziwym pasjonatem będzie zadowolony (tak jak brajt, rychu, twardy czy wielu innych) bo jego wzór się ukaże, kaska będzie zaś dla klubu.
Ale ty wolisz zeby było tak jak jest, wolisz nie widzieć problemów.
Pomyśl - pomóż
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)